Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Łamagi sama zobacz samesię przewracają 

To tym bardziej właśnie bo bym pokonała ich od razu 😆

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Jasne że nie wiem wszystkiego o nim. A co on ci zrobił?

Za dużo wyzywał kobiety szczaciarz od starych tutaj w tym moją byłą bliską mi osobę.

A teraz udaje podrywacza od siedmiu boleści pajac :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

2 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Za dużo wyzywał kobiety szczaciarz od starych tutaj w tym moją byłą bliską mi osobę.

Za dużo żyjesz urojeniami poszukał byś coś na żywo pogadał i nie pisał bzdur,.może byś rozróżniał. Ja piszę tak do ściany wasza szansa kogoś poznać tylko internet na odległość. Tacy faceci szkoda rozpisywać.

6 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Dobra nie wnikam to sprawy między wami.

• Thanks 1

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Za dużo żyjesz urojeniami poszukał byś coś na żywo pogadał i nie pisał bzdur,.może byś rozróżniał. Ja piszę tak do ściany wasza szansa kogoś poznać tylko internet na odległość. Tacy faceci szkoda rozpisywać.

Nie frajerze, poznałem na żywo kobietę która Cię wyśmiała, bo zabrakło Ci odwagi ruszyć tyłek w świat :classic_cool:

Coś jeszcze ''mądrego'' masz do powiedzenia ? 

Przed chwilą, Spaghetti .... napisał:

Nie frajerze, poznalem na żywo kobietę która Cię wyśmiała, bo zabrakło Ci odwagi ruszyć tyłek w świat :classic_cool:

Coś jeszcze ''mądrego'' masz do powiedzenia ? 

Chyba cię pogięło ja będę jeździć na zarobek i kogoś dorabiać, sam się rusz ja mam pracę puki co i dom nie potrzebuje jeździć się dorabiać.  Ja na swoje zapracowałem niech się same dorabiają.

4 minuty temu, Fifofa napisał:

Chyba cię pogięło ja będę jeździć na zarobek i kogoś dorabiać, sam się rusz ja mam pracę puki co i dom nie potrzebuje jeździć się dorabiać.  Ja na swoje zapracowałem niech się same dorabiają.

Jesteś imitacją faceta i Ty kur,wo do mnie podskakujesz ? 

Jakbym wywalił tutaj kto jest tą kobietą ......alałbyś ... natychmiast ze wstydu :classic_cool:

Jesteś imitacją facta i Ty kur,wo i do mnie podskakujesz ? 

Jakbym wywalił tutaj kto jest tą kobietą ...alałbyś ... natymiast ze wstydu :classic_cool:

Dobra widać podszyw nie jestem na bieżąco, zresztą  tutaj albo po alkocholu albo po narkotykach albo pòlmuzgi.Nie odpisuj.

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Dobra widać podszyw nie jestem na bieżąco, zresztą  tutaj albo po alkocholu albo po narkotykach albo pòlmuzgi.Nie odpisuj.

Skończ pajacu, bo zaraz będziesz płakał w poduszkę ja Ci to gwarantuje :classic_cool:

Skończ pajacu, bo zaraz będziesz płakał w poduszkę ja Ci to gwarantuje :classic_cool:

Co zrobisz kupę w majtki?

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Co zrobisz kupę w majtki?

Ty już zrobiłeś, bo nie masz jaj ruszyć się poza kafe i swoje miasto dla laski :classic_cool:

Ty już zrobiłeś, bo nie masz jaj ruszyć się poza kafe i swoje miasto dla laski :classic_cool:

Tylko nieudacznicy jak tutaj jechali innej nie mogą mieć.  O ile jechali chętnych nie ma.

Ja jechać pociupciac raz na miesiąc nie muszę wierz mi ja mam codziennie 

Tylko nieudacznicy jak tutaj jechali innej nie mogą mieć.  O ile jechali chętnych nie ma.

Ja jechać pociupciac raz na miesiąc nie muszę wierz mi ja mam codziennie 

Jesteś nieudacznikiem i nie pojechałeś do niej prawda czy nie ? Przypomnij sobie dobrze o kim mowa.

Codziennie to masz bezpieczny kąt z karyną w swojej ruderze, a podskakuejsz do innych :classic_cool: 

7 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Pomijając fakt że pjoter to trol i totalny imbecyl czym ty się wiecznie podniecasz? Że się spotkałeś z Szynszyla? To mają być jaja? Nie kazdy chlop siedzący tutaj chce w ogóle się spotykać z kimkolwiek. Poza tym on jest żonaty więc tym bardziej to nienormalne by było. No i co ci wyniknęło z tego spotkania? Bo chyba guwno.

3 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał:

Pomijając fakt że pjoter to trol i totalny imbecyl czym ty się wiecznie podniecasz? Że się spotkałeś z Szynszyla? To mają być jaja? Nie kazdy chlop siedzący tutaj chce w ogóle się spotykać z kimkolwiek. Poza tym on jest żonaty więc tym bardziej to nienormalne by było. No i co ci wyniknęło z tego spotkania? Bo chyba guwno.

Nie Boni, śmieć wchodzi i obraża kobiety od starych, a sam świata nie widział poza karyną i wpier.dala się w mój temat jak Ty :classic_cool:

3 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Nie Boni, śmieć wchodzi i obraża kobiety od starych, a sam świata nie widział poza karyną i wpier.dala się w mój temat jak Ty :classic_cool:

Większość jest starsza dużo jest mężatek, bezrobotnych  coś dla ciebie .

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Większość jest starsza dużo jest mężatek, bezrobotnych  coś dla ciebie .

Nie jestem taki jak Ty Janusz siedzący w domu z Karyną i szczekający na ludzi jak mu żle :classic_cool:

Wypad, bo mnie zaczynasz wkur.wiać mega i skończysz zaraz żle.

Urewny też się znajdą przynajmniej kiedyś też byly, byś zapłacił spuścił z jaj i po problemie 

Edytowano przez Fifofa

13 minut temu, 0dbytBezbożny napisał:

Pomijając fakt że pjoter to trol i totalny imbecyl czym ty się wiecznie podniecasz? Że się spotkałeś z Szynszyla? 

Przecież Szynszyla to zajeeebista duuupa to nic dziwnego że się tym podnieca. Sam bym chciał się z nią spotkać

1 minutę temu, Spaghetti .... napisał:

Nie jestem taki jak Ty Janusz siedzący w domu z Karyną i szczekający na ludzi jak mu żle :classic_cool:

Wypad, bo mnie zaczynasz wkur.wiać mega i skończysz zaraz żle.

Mi tam jest dobrze i jak chce to i piwo przyniesie. Szukaj wiatru w polu najlepiej tutaj .

• Haha 1

Urewny też się znajdą przynajmniej kiedyś też byly, byś zapłacił spuścił z jaj i po problemie 

Jak napiszę z kim się nie spotkałeś i jaką ma bekę z Ciebie, to nie będzie Ci wesoło ogóreczku  :classic_cool:

Jesteś ...ą i taki zostaniesz.

Jak napiszę z kim się nie spotkałeś i jaką ma bekę z Ciebie, to nie będzie Ci wesoło ogóreczku  :classic_cool:

Jesteś idotą i taki zostaniesz.

Ja codziennie się spotykam i to w ilościach takich byś mugł sobie pomarzyć od Poniedziałku do Soboty .Niedzielę mam wolne.

• Haha 1

13 minut temu, Spaghetti .... napisał:

To nadal nie jest odpowiedz na to co napisałam. Sam nigdy nie potrafisz odpowiedzieć na temat konkretnie a czepiasz się innych inceli. Mnie to śmieszy. Zgrywasz jakiegoś rycerza i obrońcę kobiet. Przecież to żałosne. Jeśli jakakolwiek kobieta brała pod uwagę spotkanie z pjoter to beke chyba z niej należy mieć bo uposlak to uposlak a kobieta która prywatnie koresponduje z takim z całą pewnością normalna nie jest. Ogólnie beka z twojej postaci trola. Nie mniejsza jak z innych ulomow. I te twoje groźby odwieczne godne salowej xD za dużo filmów o amantach typu bond i innych gangach motocyklowych.

3 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał:

To nadal nie jest odpowiedz na to co napisałam. Sam nigdy nie potrafisz odpowiedzieć na temat konkretnie a czepiasz się innych inceli. Mnie to śmieszy. Zgrywasz jakiegoś rycerza i obrońcę kobiet. Przecież to żałosne. Jeśli jakakolwiek kobieta brała pod uwagę spotkanie z pjoter to beke chyba z niej należy mieć bo uposlak to uposlak a kobieta która prywatnie koresponduje z takim z całą pewnością normalna nie jest. Ogólnie beka z twojej postaci trola. Nie mniejsza jak z innych ulomow. I te twoje groźby odwieczne godne salowej xD za dużo filmów o amantach typu bond i innych gangach motocyklowych.

Nie zgrywam, a Salowa Magda ma więcej rozumu niż Ty :classic_cool:

Nie zgrywam, a Salowa Magda ma więcej rozumu niż Ty :classic_cool:

Łał. Merytoryczne odniesienie jak zawsze. Może i ma tylko co to ma do tematu i dlaczego miałaby nie mieć? Jesteś sobą kiedykolwiek? Udawanie musi być męczące. 

Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał:

No chyba że za to płacą śniegiem. Bądź inne gratyfikacje się ma to rozumiem i pardon. Zarabiać czeba.

Zawsze jestem i byłem sobą, ale Ty szukasz dziury w całym :classic_cool:

Trzeba sobie napisać jasno że Szynszyla to jednak wyjątkowa desperatka. Bo raczej nie ułomna. A ty dalej se tkwij w swoich fantazjach z taniego romansu. Bajojao amącię

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się