Nadija* 279 Napisano wczoraj o 06:57 Moją miejscowość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano wczoraj o 06:59 Ale jest niegroźny, nie to co wy pravviki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 225 Napisano wczoraj o 07:00 Mnie też znaleziono podobno po tym gdzie deszcz padał akuratnie i nikt nie przyjeżdża, bo takie to hakery teraz są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano wczoraj o 07:02 (edytowany) Ty mieszkasz na wsi pod Krakowem Ja też wsiowa bo to jeszcze nie Gdańsk. Edytowano wczoraj o 07:05 przez Nadija* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano wczoraj o 07:08 Spać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 225 Napisano wczoraj o 07:08 O znowu jestem z miejscowości którą na oczy nie widziałem pewnie się okazuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 225 Napisano wczoraj o 07:09 Każdy podaje inny rejon co do mojego położenia hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano wczoraj o 07:20 Japończycy są strasznie punktualni i denerwują się gdy ktoś się spóźnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 17 Napisano wczoraj o 08:03 Oni mają fajne pociągi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 17 Napisano wczoraj o 08:06 Widziałam jak pociąg sikał ostatnio chyba bo nie było deszczu a tu mocz, taki długi równy szlak moczu z pociągu jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 225 Napisano wczoraj o 08:13 I restauracja mają gdzie można spożywać mięso z homo sapiens podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 17 Napisano wczoraj o 08:14 Tak? A gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 83 Napisano 13 godzin temu to żaden przyjaciel masz mentalność leżakową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 83 Napisano 13 godzin temu Pastwiska Zabagno czy Kleszczewo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano 4 godziny temu Oki to nie przyjaciele tylko znajomi z neta, ale niektórzy wstawiają tam swoje fotki i ig. Tam jest inny mental niż na srafe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 4 godziny temu No dokładnie 'przyjaciel' z neta to oksymoron Kupcia ogarnij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 4 godziny temu A podoba się japońcowi ta wielka świątynia w Wiele? Też takie duże tam maja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano 4 godziny temu Nie widziałam, bo tam mieszkam tylko w twoich wyobrażeniach. Wczoraj poznałam faceta, który przez kilka lat mieszkał w Rosji, ale na szczęście nie jest ruskiem. Pokłóciłam się z nim trochę na temat wojny, ale przeprosił mnie buziakiem i jest oki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano 4 godziny temu I znam grupkę z Niemiec, to już bliżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 4 godziny temu Ok teraz studiujesz w Toruniu ale klimatyczna ta twoja rodzinna miejscowość. Tylko po cholerę taka duża świątynia tam teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano 4 godziny temu Dobra, nie chce mi się z tobą gadać, jesteś dziwny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna muzułmanina 1 Napisano 4 godziny temu Dnia 6.09.2025 o 08:57, Nadija* napisał: Moją miejscowość Hahaha nieźle xD Ja bym nie potrafiła przyjaźnić się z facetem z małym wackiem albo grubym xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 4 godziny temu Nie wnikam czy to ściema czy nie , bez przesady xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, dziewczyna muzułmanina napisał: Hahaha nieźle xD Ja bym nie potrafiła przyjaźnić się z facetem z małym wackiem albo grubym xD Ej fifi już dawno wyszło że to twoje konto:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 3 godziny temu Ja tam się cieszę że Ania do nas wpada bo to urocze wierzyć w przyjaźń w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 3 godziny temu Im ktoś dziwniejszy tym sposobem i bardziej ciekawy co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, dziewczyna muzułmanina napisał: Hahaha nieźle xD Ja bym nie potrafiła przyjaźnić się z facetem z małym wackiem albo grubym xD Gadać mogę, a nie oceniam po wackach bo nie ruuucham się z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 279 Napisano 3 godziny temu Bicu pasuje mentalem do Magdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 3 godziny temu Ciężko się rovhac na odległość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 3 godziny temu Do Darii. Tylko do Darii.Pani salowej się boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach