Wielki buu 8 Napisano 3 godziny temu Fifi śpi ale jak wstanie to zacznie blokować. Chyba pravik go nauczył blokować a myślałem że ty A. sorka 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 83 Napisano 3 godziny temu 55 minut temu, Nadija* napisał: Oki to nie przyjaciele tylko znajomi z neta, ale niektórzy wstawiają tam swoje fotki i ig. Tam jest inny mental niż na srafe xD a ty nie wiesz kto się z kim tu widział i kto ma czyjego ig Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 66 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Wielki buu napisał: Fifi śpi ale jak wstanie to zacznie blokować. Chyba pravik go nauczył blokować a myślałem że ty A. sorka 🥹 Fifi chyba padł z wycieńczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, Wielki buu napisał: Do Darii. Tylko do Darii.Pani salowej się boję A kto by cię chciał? Wolne żarty grubasku 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, libbi_sztisel napisał: Fifi chyba padł z wycieńczenia Zalało mu namiot albo ma namiętną randkę ze sponsorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, tymczasowablokada napisał: A kto by cię chciał? Wolne żarty grubasku 🫢 Kto by chciał to rzecz względna aczkolwiek im ktoś starszy tym gorzej. Zapamiętaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 2 godziny temu 48 minut temu, libbi_sztisel napisał: Fifi chyba padł z wycieńczenia Zastanawiam się na czym on jedzie bo nie wierzę że na trzeźwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, ojciec napisał: Ty gruby upośledzony knurze niewyrvvchany a może ty bo widziałem że wczoraj też radośnie blokowałeś Jak się dzika monika odpaliła haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 66 Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, Wielki buu napisał: Zastanawiam się na czym on jedzie bo nie wierzę że na trzeźwo Chorzy tak maja w manii ze mogą 2 doby spac 30min ale on chyba akurat padł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Chorzy tak maja w manii ze mogą 2 doby spac 30min ale on chyba akurat padł Nom tylko się zastanawiałem czy psychotropy czy używki jakieś a może wszystko naraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 1 godzinę temu Dla mnie ta jego matka to porażka że pozwala mu spać w namiocie. To jest jednak chory człowiek. Co z tego że dorosły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 66 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 14 minut temu, Wielki buu napisał: Dla mnie ta jego matka to porażka że pozwala mu spać w namiocie. To jest jednak chory człowiek. Co z tego że dorosły tez tak uwazam ale mnie tu zjedli ze matka sie powinna jednak wypiąć bo fifi ma aż 30 lat. Matka niewydolna ewidentnie zwłaszcza ze on nie choruje od wczoraj Edytowano 1 godzinę temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ojciec napisał: Ale co ma zrobić jak on nie jest ubezwłasnowolniony, siłą go nie zamknie w psychiatryku a do domu go nie weźmie bo prawdopodobnie się go boi i jej facet tak samo i ja się nie dziwię. Dopiero był w Polsce przypadek niedawno że schizofrenik zabił matkę. Raczej z tego co pisze to wychodzi że matka ma go w doopie generalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELINA 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 godziny temu, ojciec napisał: Ty gruby upośledzony knurze niewyrvvchany a może ty bo widziałem że wczoraj też radośnie blokowałeś Odezwał ulaniec z wiekszym biustem od nimfy Edytowano 1 godzinę temu przez MELINA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojciec 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, MELINA napisał: Odezwał ulaniec z wiekszymi cyckami od nimfy O sobie piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELINA 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ojciec napisał: O sobie piszesz JESZCZE TRZEBA WSPOMNIEĆ ŻE MASZ CAŁĄ SZCZERBATĄ MORDĘ BO NA IMPLANTY NIGDY CIĘ NIE BĘDZIE STAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELINA 0 Napisano 1 godzinę temu NAJLEPSZE JEST W TYM ŻE JAKBYŚ CHCIAŁ WSTAWIĆ IMPLANTY TO JEST DUŻA SZANSA ŻEBY CIĘ NIE PRZYJEŁY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MELINA 0 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, ojciec napisał: O sobie piszesz JESZCZE CHWILA WYKITUJESZ NA ZAWAŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Pisdojewna 2 Napisano 27 minut temu Powinniście zapłacić za to co mi wczoraj zrobiliście xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 66 Napisano 26 minut temu Przed chwilą, Klaudia Pisdojewna napisał: Powinniście zapłacić za to co mi wczoraj zrobiliście xD A co płakałaś i mieszałaś psychotropy z winem? To na oddział sie zglos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach