Get Out 224 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, _ Gretta napisał: Nie mam oslabienia z niedożywienia czy też braków innych mikroelementów. A co jest w maśle orzechowym? Kupuje też takie, nie obczytuję co zawiera Przyda Ci się ten cały wachlarz witamin i trochę masy złapiesz . Tylko patrz na skład żeby nie było z olejem palmowym i bez soli i bez cukru. Zwłaszcza jeżeli uczulenia nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 27 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, salix napisał: Masło orzechowe nie jest masłem w klasycznym sensie, to taka pasta z orzechów której smak nie przypomina tradycyjnego masła. Wiem, ale lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Może Twój cień. Mój sobie siedzi obok mnie na kanapie i ani gronie. Bo siedzisz nieruсhomo, a wykonaj energiczny ruсh i obczaj jak szybki jest Twój cień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 2 godziny temu jakby nam obcy przylecieli i wyssali slonce to bysmy wyjeeebali w kosmos, nie majac obiektu wokol ktorego orbitujemy, ale takie wysysaniue by musialo trwac, pewnie z rok by wysysali jak nie dluzej , a my z kazdym miesiacem dalej od slonca, coraz zimniej i ciemniej by sie robilo, na pewno naukowcy by sie skapneli ze to obca cywilizacja nam slonce wysysa i by wyslali atomowki xD, ale nawet by nie zdazyly doleciec do nich, a gdyby nawet to dla obcych bylo by to niczym ukonszenie komara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 879 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Get Out napisał: Zwróćcie uwagę jak wasze cienie szybko się poruszają szybciej niż światło z lampki. Mój zostaje w tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 2 godziny temu filmy takie jak dzien niepodleglosci czy wojna swiatow, albo inne filmy o inwazji obcych nie sa nierealistyczne z samego faktu ze sa o inwazji obcych, ale sa nierealistyczne ze walczymy z nimi jak rowny z rownym, a nawet wygrywamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, free_bird napisał: filmy takie jak dzien niepodleglosci czy wojna swiatow, albo inne filmy o inwazji obcych nie sa nierealistyczne z samego faktu ze sa o inwazji obcych, ale sa nierealistyczne ze walczymy z nimi jak rowny z rownym, a nawet wygrywamy Zakładając że jest jakaś inna forma życia bardziej rozwinięta , to gdyby chcieli zniszczyć ziemię i życie na niej wystarczy to co spadło w przypadku dinozaurów. A atomówek nawet oni mogą się bać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Mój zostaje w tyle Nikt mi nie wierzy , a Ty miałaś się położyć i co boli nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Zakładając że jest jakaś inna forma życia bardziej rozwinięta , to gdyby chcieli zniszczyć ziemię i życie na niej wystarczy to co spadło w przypadku dinozaurów. A atomówek nawet oni mogą się bać. uwazasz ze potrafili by wyslac na nas komete o srednicy kilku km a przestraszyli by sie 20 metrowej rakiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 2 godziny temu przypomnial mi sie straszny film 3 chyba, i scena jak murzyn mowi ze obcy podobno nie potrafia otwierac drzwi, a typ mowi "opanowali loty miedzygwiezdne a nie dadza rady zwyklej klamce?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 879 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nikt mi nie wierzy , a Ty miałaś się położyć i co boli nadal Wierzę ci tylko mi cień zawsze ucieka leżę przecież tylko nie zasnęłam. Nie boli tylko zimno jak w lodowcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, free_bird napisał: uwazasz ze potrafili by wyslac na nas komete o srednicy kilku km a przestraszyli by sie 20 metrowej rakiety? Z ziemi , z wody , z powietrza ludzkość dysponuje potężnym arsenałem nuklearnym i to mogło by im zaszkodzić. Myślę że gdyby chcieli zagłady na ziemi , to mogli by wysłać nie jedną kometę, albo jakiegoś wirusa po którym wszystko co żyje umiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wierzę ci tylko mi cień zawsze ucieka leżę przecież tylko nie zasnęłam. Nie boli tylko zimno jak w lodowcu. Latem się przeziębić to jest wyczyn . Wypocisz się i będziesz zdrowa tylko pij dużo . No właśnie przypadkowo sprawdziłem jak byłem u psów i cień jest bardzo szybki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Z ziemi , z wody , z powietrza ludzkość dysponuje potężnym arsenałem nuklearnym i to mogło by im zaszkodzić. Myślę że gdyby chcieli zagłady na ziemi , to mogli by wysłać nie jedną kometę, albo jakiegoś wirusa po którym wszystko co żyje umiera. ale ja pisalem ze nie byli bysmy obiektem ich zainteresowania, jedyne co ich interesuje to wyssac energie z naszego slonca lub z jadra ziemii, marsa i reszty planet ukladu slonecznego, my bysmy wydali im sie bakteriami, ichniejsi jajoglowi by prosili ich wojskowych zeby nie unicestwiali nas za szybko, bo chca poobserwowac te male prymitywne zyjatka xD nasze aromowki to jak bys strzelal z luku do czolgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, free_bird napisał: ale ja pisalem ze nie byli bysmy obiektem ich zainteresowania, jedyne co ich interesuje to wyssac energie z naszego slonca lub z jadra ziemii, marsa i reszty planet ukladu slonecznego, my bysmy wydali im sie bakteriami, ichniejsi jajoglowi by prosili ich wojskowych zeby nie unicestwiali nas za szybko, bo chca poobserwowac te male prymitywne zyjatka xD nasze aromowki to jak bys strzelal z luku do czolgu Musieli by fizycznie istnieć a wtedy nawet mniejszy arsenał niż atomówki będą zagrożeniem . Gdyby chcieli zabrać energię ze słońca już by to zrobili . Że jesteśmy dla nich formą laboratorium to ciekawe do obserwacji jak gatunek ewoluuje. Jeżeli nie niszczą ziemi i życia na na niej , to mogą mieć w tym interes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 879 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Get Out napisał: Latem się przeziębić to jest wyczyn . Wypocisz się i będziesz zdrowa tylko pij dużo . No właśnie przypadkowo sprawdziłem jak byłem u psów i cień jest bardzo szybki . Widzisz duzo potrafię Twój cień jest napewno bardzo szybki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Musieli by fizycznie istnieć a wtedy nawet mniejszy arsenał niż atomówki będą zagrożeniem . a slyszales o obronie przeciwlotniczej? 2 minuty temu, Get Out napisał: Gdyby chcieli zabrać energię ze słońca już by to zrobili . ja mowie ze jak przyleca i beda chcieli to to zrobia a my nic nie bedziemy mogli zrobic, luk vs czolg 3 minuty temu, Get Out napisał: Że jesteśmy dla nich formą laboratorium to ciekawe do obserwacji jak gatunek ewoluuje. tak sie tobie wydaje, chcialbys zamiast naladowac akumulator i leciec dalej obserwowac jak bakterie sie powiekszaja? 4 minuty temu, Get Out napisał: Jeżeli nie niszczą ziemi i życia na na niej , to mogą mieć w tym interes. interes taki ze poczekaja az bakterie wiecej urosna, bo moze bedzie im smakowac nasze mieso, o ile zywia sie miesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Widzisz duzo potrafię Twój cień jest napewno bardzo szybki Szybszy ode mnie to przerażające. Z klimy korzystasz , albo przewiało Cię jak grałaś mecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
free_bird 13 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Get Out napisał: Musieli by fizycznie istnieć a wtedy nawet mniejszy arsenał niż atomówki będą zagrożeniem . ja nie mowie ze oni wogole sie wpieerdola na ziemie, to bedzie gorsza konfrontacja niz Cortes vs indianie, nieporownywalnie, cos jak czlowiek vs karaluch gdzie czlowiek ma spray na karaluchy, a karaluch nawet nie ogarnia ze czlowiek nad nim stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 224 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, free_bird napisał: a slyszales o obronie przeciwlotniczej? ja mowie ze jak przyleca i beda chcieli to to zrobia a my nic nie bedziemy mogli zrobic, luk vs czolg tak sie tobie wydaje, chcialbys zamiast naladowac akumulator i leciec dalej obserwowac jak bakterie sie powiekszaja? interes taki ze poczekaja az bakterie wiecej urosna, bo moze bedzie im smakowac nasze mieso, o ile zywia sie miesem Zakładał bym że jeżeli to jest bardziej rozwinięta od ludzi forma życia , to bardzo wysoki intelekt nie pozwoli im wchodzić w kolizje z ziemianami , bo wojny są bezsensowne . A jak chcieli by zniszczyć, to wystarczy wywołać kataklizm i niskim kosztem zniszczyć ludzkość. Jeżeli istnieje prymitywna forma życia to już dawno by inicjowali walkę i zniszczenie . Z jakiegoś powodu się izolują jednak . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach