Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
murb

Gdzie one są?

Polecane posty

1 minutę temu, free_bird napisał:

bo nie zbadalismy nawet 1 % a caly czas tworza sie nowe planety i gwiazdy, i nie da sie poznac calego bo to tak zapieeerdala ze predzej wyginiemy niz zobaczymy planete ktora wlasnie teraz w tej chwili jak to pisze powstala xD nie ma opcji zeby nic tam nie bylo wy nie ogarniacie jakie to sa odleglosci

Tylko ja napisałam, że nie ogarniam. Pozostali może to rozumieją.  Nie napisali, że nie ogarniają.

Ponawiam pytanie - skąd wiesz, że istnieje inteligentna firma życia? 

4 minuty temu, murb napisał:

Jeśli ludzie mają DNA neandertalczyków i kosmitów to kontakt z obcymi już był. 

Chodzi o bardziej oficjalny kontrakt. 😅

3 minuty temu, Get Out napisał:

Dna oceanów też nie zbadano jeszcze.

no wlasnie, nie znamy nawet wszystkich zyjatek na swojej planecie a co dopiero w kosmosie,. a musk ten autystyk pieerdoli o kolonizacji marsa, to bym scam zeby mu podbic akcje tesli, zobaczycie ze chuuuja z tego wyjdzie bo nie jestesmy nawet zdolni skolonizowac marsa a co dopiero nawiazac kontakt z obcymi

1 minutę temu, murb napisał:

Tylko ja napisałam, że nie ogarniam. Pozostali może to rozumieją.  Nie napisali, że nie ogarniają.

Bo nic nie bierze się z niczego ? Bo ktoś musiał grzebać w genach żeby to stworzyć?😁

2 minuty temu, free_bird napisał:

to znaczy ze swiatlo leci tam 1400 lat, a swiatlo jest tak szybkie ze jak wlaczys latarke to juz swiatlo jest tam gdzie swiecisz xD rozumiesz ? xD nie ma materii szybszej niz swiatlo i nie bedzie. to sobie wyobraz ze swiatlo zapieeerdala gdzies 1400 lat jaka to musi byc odleglosc 

To może sobie Ziemianie i Kosmici będą dawali znaki latarkami? Taki rodzaj komunikacji świetlnej. 

2 minuty temu, murb napisał:

nie wiem ale muusi byc xD

Przed chwilą, free_bird napisał:

no wlasnie, nie znamy nawet wszystkich zyjatek na swojej planecie a co dopiero w kosmosie,. a musk ten autystyk pieerdoli o kolonizacji marsa, to bym scam zeby mu podbic akcje tesli, zobaczycie ze chuuuja z tego wyjdzie bo nie jestesmy nawet zdolni skolonizowac marsa a co dopiero nawiazac kontakt z obcymi

Na Marsie problemem jest brak wody i są teorię że to była zamieszkała planeta tylko coś wybuchło i zniszczyło jakieś życie.

Wnętrze księżyca też nie zbadano, a nawet jego drugiej strony tej ciemnej . Teorie są że księżyc jest pusty w środku.

Przed chwilą, murb napisał:

To może sobie Ziemianie i Kosmici będą dawali znaki latarkami? Taki rodzaj komunikacji świetlnej. 

to juz dawno bysmy wylapali sygnal od nich o ile byl by dobrze wycelowany wlasnie w nas. sa teorie ze wybuchy bomb atomowych daly taki sygnal i moze za tysiace lat obce cywilizacje je wychwyca i beda miec wtedy pewnosc ze istnieje cywilizacja zdolna rozszczepic atom.

1 minutę temu, murb napisał:

Cywilizacja może być tak rozwinięta że ludzkie umysły nie są w stanie tego zrozumieć nawet .😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Na Marsie problemem jest brak wody i są teorię że to była zamieszkała planeta tylko coś wybuchło i zniszczyło jakieś życie.

Wnętrze księżyca też nie zbadano, a nawet jego drugiej strony tej ciemnej . Teorie są że księżyc jest pusty w środku.

sa tez teorie ze nazisci uciekli na ksiezyc, i hitler do dzis zyje pod jego powierzchnia xD

4 minuty temu, Get Out napisał:

Bo nic nie bierze się z niczego ? Bo ktoś musiał grzebać w genach żeby to stworzyć?😁

Są też mutacje samoistne. Czyli taki, które się biorą z niczego. 

1 minutę temu, free_bird napisał:

sa tez teorie ze nazisci uciekli na ksiezyc, i hitler do dzis zyje pod jego powierzchnia xD

Oczywiście, w dodatki zyskał długowieczność 😉 Ile by miał teraz lat? 

2 minuty temu, Get Out napisał:

a najwiekszy problem to nie brak wody tylko brak atmosfery i przez to promieniowanie sloneczne, kazdy glupek co uwierzy muskowi i tam poleci w ciagu paru lat umrze na raka skory. byly nawet memy o tym ze czemu musk przygotowal wszystko, rakiety, pozywienie, cala logistyke a nie wzial pod uwage promieniowania slonecznego xD dlatego ten typ co dzban i pieerdolil od samego poczatku

4 minuty temu, free_bird napisał:

nie wiem ale muusi byc xD

Nie chce mi się grzebać we wcześniejszej rozmowie ale zdaje mi się, że napisałeś, że wiesz. Teraz piszesz, że nie wiesz. 

Czyli wychodzi na to, że życie inteligentne to jest albo go nie ma w tym kosmosie.

10 minut temu, free_bird napisał:

za tydzien maja wrocic upaly

Kiedy zapowiadają upały należy sobie przyszyć do truchła łeb niedźwiedzia polarnego.😂

9 minut temu, free_bird napisał:

to znaczy ze swiatlo leci tam 1400 lat, a swiatlo jest tak szybkie ze jak wlaczys latarke to juz swiatlo jest tam gdzie swiecisz xD rozumiesz ? xD nie ma materii szybszej niz swiatlo i nie bedzie. to sobie wyobraz ze swiatlo zapieeerdala gdzies 1400 lat jaka to musi byc odleglosc 

Jeżeli nauczą się zaginać czasoprzestrzeń i otworzą portale, to w ułamku sekundy to pokonają. 😁

Są też mutacje samoistne. Czyli taki, które się biorą z niczego. 

Brum, nic nie bierze się z niczego.

2 minuty temu, _ Gretta napisał:

Oczywiście, w dodatki zyskał długowieczność 😉 Ile by miał teraz lat? 

Ze 130. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Jeżeli nauczą się zaginać czasoprzestrzeń i otworzą portale, to w ułamku sekundy to pokonają. 😁

A po co takie mecyje, jak się można teleportować. Widziałam o tym film!

Ze 130. 

136  w tym roku w kwietniu.

Edytowano przez _ Gretta

4 minuty temu, free_bird napisał:

a najwiekszy problem to nie brak wody tylko brak atmosfery i przez to promieniowanie sloneczne, kazdy glupek co uwierzy muskowi i tam poleci w ciagu paru lat umrze na raka skory. byly nawet memy o tym ze czemu musk przygotowal wszystko, rakiety, pozywienie, cala logistyke a nie wzial pod uwage promieniowania slonecznego xD dlatego ten typ co dzban i pieerdolil od samego poczatku

Moduły mieszkalne jakieś mają stworzyć i już jest lista chętnych kolonizować Marsa . 😁

Na księżycu to samo mogą zrobić.

3 minuty temu, murb napisał:

A po co takie mecyje, jak się można teleportować. Widziałam o tym film!

No to portale pisałem o tym 😁

2 minuty temu, _ Gretta napisał:

Brum, nic nie bierze się z niczego.

O samoistnych mutacjach uczyli mnie w szkole. I tak się składa, że w tym kawałku to była bardzo porządna szkoła a profesor był poważnym specjalistą od genetyki. 

4 minuty temu, _ Gretta napisał:

136  w tym roku w kwietniu.

Czyli byłam blisko. 

11 minut temu, free_bird napisał:

W Ameryce południowej dożył późnej starości, bo mieli tam bazy i próbowali stworzyć czwartą rzeszę. Jako pierwsi przecież polecieli w kosmos i na bazie ich badań Amerykanie rozwinęli lot na księżyc.

10 minut temu, murb napisał:

Nie chce mi się grzebać we wcześniejszej rozmowie ale zdaje mi się, że napisałeś, że wiesz. Teraz piszesz, że nie wiesz. 

Czyli wychodzi na to, że życie inteligentne to jest albo go nie ma w tym kosmosie.

podejrzewam ze musi cos byc, kosmos jest za duzy zebysmy byli sami

3 minuty temu, murb napisał:

O samoistnych mutacjach uczyli mnie w szkole. I tak się składa, że w tym kawałku to była bardzo porządna szkoła a profesor był poważnym specjalistą od genetyki. 

Samoistne mutacje to błędy i to nie jest tak że biorą się z niczego , bo powstają z DNA z którego kopiują i powstaje mutacja. 😁

13 minut temu, free_bird napisał:

to juz dawno bysmy wylapali sygnal od nich o ile byl by dobrze wycelowany wlasnie w nas. sa teorie ze wybuchy bomb atomowych daly taki sygnal i moze za tysiace lat obce cywilizacje je wychwyca i beda miec wtedy pewnosc ze istnieje cywilizacja zdolna rozszczepic atom.

Czyli zakładamy, że na dwóch skrajach kosmosu powstają zbieżne cywilizacje? Nie jest to wykluczone chociaż mocno podejrzane. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

W Ameryce południowej dożył późnej starości, bo mieli tam bazy i próbowali stworzyć czwartą rzeszę. Jako pierwsi przecież polecieli w kosmos i na bazie ich badań Amerykanie rozwinęli lot na księżyc.

Naprawdę? 

Przed chwilą, free_bird napisał:

podejrzewam ze musi cos byc, kosmos jest za duzy zebysmy byli sami

Czyli nie wiesz choć wcześniej sugerowałeś, że jest inaczej. A mnie to właśnie zaintrygowało skąd pochodzi  ta wiedza. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować