Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
murb

Gdzie one są?

Polecane posty

1 minutę temu, _ Gretta napisał:

Naprawdę? 

No skoro bardzo dużo nazistów uciekło specjalnym kanałem do Ameryki południowej, to główno dowodzący tym bardziej by skorzystał. Zwłaszcza że mieli ogromne środki finansowe. 

3 minuty temu, _ Gretta napisał:

Naprawdę? 

Jak Widmo cis piszę to to musi być prawda. 😁

2 minuty temu, murb napisał:

Czyli nie wiesz choć wcześniej sugerowałeś, że jest inaczej. A mnie to właśnie zaintrygowało skąd pochodzi  ta wiedza. 

bredzilem

1 minutę temu, murb napisał:

Czyli nie wiesz choć wcześniej sugerowałeś, że jest inaczej. A mnie to właśnie zaintrygowało skąd pochodzi  ta wiedza. 

W bibli wszystko jest opisane. 😁

7 minut temu, Get Out napisał:

Samoistne mutacje to błędy i to nie jest tak że biorą się z niczego , bo powstają z DNA z którego kopiują i powstaje mutacja. 😁

A masło powstaje z masła. 

No i jest masło maślane 😜

To też masz w Bibli że z pustego to i Salamon nie naleje. 😁 

4 minuty temu, free_bird napisał:

bredzilem

To może i tą prędkości światła też coś naściemniałeś?  Chic te przykład z latarką był taki obrazowy. Zrozumiałam, że światło jest bardzo szybkie. 😁

Przed chwilą, _ Gretta napisał:

No i jest masło maślane 😜

Orzechowe możesz jeść? To by Cię wzmocniło.

Przed chwilą, murb napisał:

To może i tą prędkości światła też coś naściemniałeś?  Chic te przykład z latarką był taki obrazowy. Zrozumiałam, że światło jest bardzo szybkie. 😁

z tym nie klamalem

Przed chwilą, murb napisał:

Zresztą człowiek nawet gdyby zdobył tą prędkość światła to zginął by lecąc , bo krew nie będzie dochodzić do kończyn. 😁

Przed chwilą, free_bird napisał:

z tym nie klamalem

Ok. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Orzechowe możesz jeść? To by Cię wzmocniło.

Nie mam oslabienia z niedożywienia czy też braków innych mikroelementów. A co jest w maśle orzechowym?  Kupuje też takie, nie obczytuję co zawiera  

2 minuty temu, Get Out napisał:

Zresztą człowiek nawet gdyby zdobył tą prędkość światła to zginął by lecąc , bo krew nie będzie dochodzić do kończyn. 😁

nie da sie zeby cos co ma mase osiagnelo predkosc swiatla bo by zastyglo w bezruchu, im szybciej sie poruszasz tym czas zwalnia

2 minuty temu, Get Out napisał:

Można przechytrzyć system wysyłając komórki rozrodcze w pipetkach. Kosmici to bystre chłopaki i będą wiedzieli co zrobić, żeby wyszedł z tego człowiek.  I co? Zatkało? 😎

i dodam, że  w komórce to nie ma krwi.  

3 minuty temu, free_bird napisał:

nie da sie zeby cos co ma mase osiagnelo predkosc swiatla bo by zastyglo w bezruchu, im szybciej sie poruszasz tym czas zwalnia

Czyli ci kosmici to byty bezcielesne bez masy mogą być. 🤔 

nie ma takiej energii zebysmy sie tak mogli rozpedzic, i caly zar slonca by nic nie wskural gdybysmy byli zdolni uzyc go do zasilenia naszego napedu

jedyna opcjja to co pisalem worm hole czyli tunel czasoprzestrzenny ale to tylko teoria fantastow, a czlowiek ani nic go nie wytworzy, to musi samo powstac jako pojeeebana anomalia xD a i tak nie wiadomo co by sie stalo wlatujac do niego byc moze rozerwal by nas na atomy xd

1 minutę temu, free_bird napisał:

nie ma takiej energii zebysmy sie tak mogli rozpedzic, i caly zar slonca by nic nie wskural gdybysmy byli zdolni uzyc go do zasilenia naszego napedu

Mała podpowiedź - siła woli. 😎

Przed chwilą, free_bird napisał:

jedyna opcjja to co pisalem worm hole czyli tunel czasoprzestrzenny ale to tylko teoria fantastow, a czlowiek ani nic go nie wytworzy, to musi samo powstac jako pojeeebana anomalia xD a i tak nie wiadomo co by sie stalo wlatujac do niego byc moze rozerwal by nas na atomy xd

A wylatując - złożyło te atomy na nowo. 😁

• Haha 1

4 minuty temu, murb napisał:

Czyli ci kosmici to byty bezcielesne bez masy mogą być. 🤔 

moga byc cywilizacja ktora zdolala przeniesc swiadomosc (mozg) do robotow, bedac robotami beda zdolni przemierzac odleglosci na ktorych przemierzenie potrzeba dziesiatek milionow lat. po drodze ladujac akumulatory robotow w ktorych zyja. to choc brzmni smiesznie jest bardziej realistyczne niz osiagniecie predkosci swiatla czy uzywanie tuneli czasoprzestrzennych xD

8 minut temu, _ Gretta napisał:

Nie mam oslabienia z niedożywienia czy też braków innych mikroelementów. A co jest w maśle orzechowym?  Kupuje też takie, nie obczytuję co zawiera  

Masło orzechowe nie jest masłem w klasycznym sensie, to taka pasta z orzechów której smak nie przypomina tradycyjnego masła.

Zwróćcie uwagę jak wasze cienie szybko się poruszają szybciej niż światło z lampki. 😁

moga byc cywilizacja ktora zdolala przeniesc swiadomosc (mozg) do robotow, bedac robotami beda zdolni przemierzac odleglosci na ktorych przemierzenie potrzeba dziesiatek milionow lat. po drodze ladujac akumulatory robotow w ktorych zyja. to choc brzmni smiesznie jest bardziej realistyczne niz osiagniecie predkosci swiatla czy uzywanie tuneli czasoprzestrzennych xD

Im bardziej śmiała teoria, tym większe jest prawdopodobieństwo, że można ją wprowadzić w życie. 

jakby sie tu obcy pojawili to tylko jako takie maszyny i wyssali by nasze slonce tylko po to zeby naladowac sobie akumulatory na kolejne miliony lat istnienia xD widzieli by nas ale uznali za bakterie nie warte ich uwagi xD

jakby sie tu obcy pojawili to tylko jako takie maszyny i wyssali by nasze slonce tylko po to zeby naladowac sobie akumulatory na kolejne miliony lat istnienia xD widzieli by nas ale uznali za bakterie nie warte ich uwagi xD

Piszesz tak, jakbyś wiedział coś więcej na temat kosmitów. 

Zdekonspirowałeś się. 😁

4 minuty temu, Get Out napisał:

Zwróćcie uwagę jak wasze cienie szybko się poruszają szybciej niż światło z lampki. 😁

Może Twój cień. Mój sobie siedzi obok mnie na kanapie i ani gronie. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować