caryca rzeczywistości tak 37 Napisano 5 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 5 godzin temu ok to wpadne. a wy tu morsem gadacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: . z gościa treść jest moderowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 37 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: ok to wpadne. a wy tu morsem gadacie? Tytułami gadamy, pierwszego posta nawet nie warto pisać, bo po kilku sekundach świr blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 37 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: z gościa treść jest moderowana? Zależy od intensywności pisania. Czasem wchodzą od razu, czasem trzeba poczekać dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Zależy od intensywności pisania. Czasem wchodzą od razu, czasem trzeba poczekać dłużej. zanim moderacja klepnie mojego posta to ja już zapomne że go napisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach