Alex Angel 11 Napisano 5 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Alex Angel napisał: Tak TAK WSZYSTKO PRAWDA A SALOWA KŁAMIE JAK NAJĘTA TYLKO PO CO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Nie wiem Ja pamietam jak nimfa tu napisala, ze nie bedzie tu pisala, bo obrazaja przemka, i to byl chyba jej ostatni post jaki pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Tak samo anulka kwikernes ze tu sami glupi ludzie i tez to byl ostatni post jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Alex Angel napisał: Nie wiem Ja pamietam jak nimfa tu napisala, ze nie bedzie tu pisala, bo obrazaja przemka, i to byl chyba jej ostatni post jaki pamietam Zabrało jom pogotowie psychiatryczne po prostu bo poszła w benzo. I znowu somsiady kujom ściany 24 na dobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Alex Angel napisał: Nie wiem Ja pamietam jak nimfa tu napisala, ze nie bedzie tu pisala, bo obrazaja przemka, i to byl chyba jej ostatni post jaki pamietam Tak było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Polska to zly kraj do cpania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: Zabrało jom pogotowie psychiatryczne po prostu bo poszła w benzo. I znowu somsiady kujom ściany 24 na dobę Ma się dobrze. A jej foty latają po wykopie i wie o tym, kto to robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu A ty tez widziales ten post? Bo mi sie w oczy wrzucilo jak czytalem goownoburze i zapamietalem co napisala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: Zabrało jom pogotowie psychiatryczne po prostu bo poszła w benzo. I znowu somsiady kujom ściany 24 na dobę Przestaniesz Ją obrażać? ty stara świnio ona przez ciebie choruje, coś czuje że tym razem chyba spotkacie sie w sądzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Salowa wielka obroczynni zuzanny a hejtuje pravika xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 7 wrzesień napisał: Przestaniesz Ją obrażać? ty stara świnio ona przez ciebie choruje, coś czuje że tym razem chyba spotkacie sie w sądzie Lezak przeze mnie traci miliony nimfa choruje ty gubisz zemby inni się uzalezniajom. I co jeszcze mojom winom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ma się dobrze. A jej foty latają po wykopie i wie o tym, kto to robi. Magda za te kłamstwa też powinnaś odpowiedzieć karnie. Nie usprawiedliwia cię to że jesteś upośledzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 7 wrzesień napisał: Przestaniesz Ją obrażać? ty stara świnio ona przez ciebie choruje, coś czuje że tym razem chyba spotkacie sie w sądzie Zgłaszam na policję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: Lezak przeze mnie traci miliony nimfa choruje ty gubisz zemby inni się uzalezniajom. I co jeszcze mojom winom? Zęby, włosy i 25 złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Zgłaszam na policję. Nimfa też cie zgłosi i wieczorną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 7 wrzesień napisał: Magda za te kłamstwa też powinnaś odpowiedzieć karnie. Nie usprawiedliwia cię to że jesteś upośledzona. Mam znajomości w sądach. Jeszcze ciebie mogę wsadzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Salowa stalkerka, widzimy sie w sadzie xD Jak cos to bede bronil pravika jako swiadek Dajcie znac jak bedzie sprawa. Salowa odpowie za liczne hejty, stalking i oszustwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Nie fikajcie stare baby xD Won do spania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 4 godziny temu Nie podskakuj bo paragraf się znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 7 wrzesień napisał: Magda za te kłamstwa też powinnaś odpowiedzieć karnie. Nie usprawiedliwia cię to że jesteś upośledzona. Idź do pracy szczerbaty, bo znowu zadzwonię do dzielnicowego. Jesteś koszmarem tego forum i mam nadzieję, że ci się wszystko wróci. Nawet matkę bijesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Alex Angel napisał: Nie fikajcie stare baby xD Won do spania xD Mógłbyś być moim synem gnoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: Mam znajomości w sądach. Jeszcze ciebie mogę wsadzic. Ja żadnego przestępstwa nie popełniłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Koszmarem to ty jestes salowa ty oszustko, praviku tu od dawna jest a ty jakies goowno ktore sie rzuca tylko Edytowano 4 godziny temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Alex Angel napisał: Salowa stalkerka, widzimy sie w sadzie xD Jak cos to bede bronil pravika jako swiadek Dajcie znac jak bedzie sprawa. Salowa odpowie za liczne hejty, stalking i oszustwa A ty za blokowanie forum. Sprawa zgłoszona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 7 wrzesień napisał: Ja żadnego przestępstwa nie popełniłem Ja znajdę paragraf na ciebie. Nie martw się. Prawników tez znam. Bedziesz siedział za ekshibicjonizm i życzenia śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 4 godziny temu Nigdy nie wiesz kiedy pisze prawdę a kiedy klamie wiec możesz się bać owsik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Hahah Lecz sie salowa. To kiedy sprawa? Jakie masz dowody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 78 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: Ja znajdę paragraf na ciebie. Nie martw się. Prawników tez znam. Bedziesz siedział za ekshibicjonizm i życzenia śmierci. I wyzwiska od kurew 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 34 Napisano 4 godziny temu (edytowany) ...ony Edytowano 4 godziny temu przez Bożenka LuBicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach