Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Dwa dni tylko blokowalem, ale pisz dalej xD Fajnie jak sie naprodukujesz a za chwile moderator wszystko kasuje a ty placzesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Alex Angel napisał: No oczywiscie, a od dawna co napisze ze gralem dzisiaj na perkusji to ty ze mam schizofrenie i sobie to uroilem a ludzie wierza takiemu cymbalowi jak ty a potem jada po mnie xD razem z toba xD A ty sie cieszysz ze banda deebili cie slucha i wszyscy mnje hejtuja xD bo masz schizofrenie to twoje slowa i tak uroiles sobie koncerty jestes bezdomnym gejem mieszkajacym w namiocie bo nikt z toba wytrzymac nie moze bo sie nie leczysz i swoej frustracje wyladowujesz na kafeterii blokujac tematy i zglaszajac posty dlatego bede ci codzienie przypominal rzeczywistosc to tak samo mile dla ciebie jak dla innych twoj spam Edytowano 5 godzin temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: No proszę kiedyś wszyscy mieli nie chciec wielkich bab, a teraz tylko ty zostałeś. na czym według ciebie ta trudność w byciu ladna polega, bo nie bardzo rozumiem co ma jedno z drugim wspólnego? On mysli ze większość wysokich wygląda jak siatkarki z akromegalia. Nie ogarnia. Poza tym ma 178 więc nie dziwota że się boi jak diabeł swieconej wody wysokiej bo się czuje maly i niemęski. Chlop 190 nie ma takich problemów co jest logiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu To sobie przypominaj, nikt ci nie broni, ale na perkusji gram i to calkiem niezle, i twoj belkot tego nie zmieni akurat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 20 Napisano 5 godzin temu Libed frustrację w ten sposób wyładowuje... no jakoś musi : ) co by się nie udusił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Haha a jutro znowu moderacja wpadnie i wszystko skasuje i biedny libed xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: No proszę kiedyś wszyscy mieli nie chciec wielkich bab, a teraz tylko ty zostałeś. na czym według ciebie ta trudność w byciu ladna polega, bo nie bardzo rozumiem co ma jedno z drugim wspólnego? nie wszyscy pewnie pisalem wiekszosc. tak uwazam ze jakby byla 10cm mniejsza to wiekszemu odsetkowi populacji by sie podobala. nie wiem co was tak dziwi zawsze jakby to wytlumaczyc zeby bylo zrozumiale. niedzwiedz rzadko uznawany jest za piekne zwierze czy hipopotam o wiele czesciej kot czy jakis gepard,gazela dlaczego ? zwykle to co zwaliste i wielkie podoba sie mniej niz to co zwinne i mniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu Mi się podobajom hipopotamy. Som slodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu jak cos jest wysokiego i smuklego to jeszcze ujdzie a jak cos jest jak ta baba z mieczem z gry o tron taka aktorka blondyna wielka to sie prawie nikomu nie podoba wg mnie. dlaczego ? nie wiem dlaczego tak jest i tyle zawsze sobei bandziora wyobrazalem jak te aktorke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu A mnie chmury na niebie sie podobaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: jak cos jest wysokiego i smuklego to jeszcze ujdzie a jak cos jest jak ta baba z mieczem z gry o tron taka aktorka blondyna wielka to sie prawie nikomu nie podoba wg mnie. dlaczego ? nie wiem dlaczego tak jest i tyle zawsze sobei bandziora wyobrazalem jak te aktorke Ktora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Alex Angel napisał: Dwa dni tylko blokowalem, ale pisz dalej xD Fajnie jak sie naprodukujesz a za chwile moderator wszystko kasuje a ty placzesz xD nie dwa dni tylk znacnzie dluzej a jeszcze dluzje zglaszasz i cieszysz sie jak znika bo jestes degeneratem i zwyrolem jak wieksozsc schizoli nie masz empatii w ogole. i robiles to bo jestes wredny i cieszy cie jak sie inni denerwuja sam to napisales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Ta co chronila ta ruda chyba a potem umarla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 20 Napisano 5 godzin temu Kasowanie tematów jest akurat złym rozwiązaniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu Pokaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Ja wiem lepiej od ciebie sribed i nie dam sobie wmowoc klamstw, dwa dni tylko blokowalem, bo ktos na moim forum kod wrzucil, a wczesniej nie wiedzialem, jak to sie robi, wiec skoncz bajeczki pisac, schizofreniku xD urojenia masz od tego pieerdolenia farmazonow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: On mysli ze większość wysokich wygląda jak siatkarki z akromegalia. Nie ogarnia. Poza tym ma 178 więc nie dziwota że się boi jak diabeł swieconej wody wysokiej bo się czuje maly i niemęski. Chlop 190 nie ma takich problemów co jest logiczne ale ja sie nie czuje niemeski mam znajomych 196cm i maja podiobne zdanie jak ja ze wielka baba jest nieporeczna to slowa mojeog kolegi ktory ma zone 184cm naprawde wielka babe jeszcze jak byla mloda to jakos wygladala a po ciazy to jest naprawde monstrum wiec wierze mu na slowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 34 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, libed from kafeteria napisał: sam wstawiales tu jakies zdjecie te inne baby nawet ladniejsze to po co ktos mialby leciec na te prosta babe z dziecmi jak te inne bez dzieci i ladniejsze ? no wlasnie zostal jej kotarba to brala co jest. No, bo te ładniejsze nie mają wymagań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu a takich ud jak moon pokazal to masz racje to sie boje taka baba moze udusic we snie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu (edytowany) No mnie mara wkurza to kasowanie fematow mam tego dosc to jest meczarnia i znecanie sie to co moderacja tu odpieerdala Edytowano 5 godzin temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Alex Angel napisał: Haha a jutro znowu moderacja wpadnie i wszystko skasuje i biedny libed xD i ciebei tez skasuje w dodatku z 20 rtazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 34 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: On mysli ze większość wysokich wygląda jak siatkarki z akromegalia. Nie ogarnia. Poza tym ma 178 więc nie dziwota że się boi jak diabeł swieconej wody wysokiej bo się czuje maly i niemęski. Chlop 190 nie ma takich problemów co jest logiczne 178? Tutaj pisali że ma 174 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Pisze normalnie a nagle ban i chooy ile tu koorwa zycia stracilem gdzie moje posty koorwa? Jeebane srafe goownoforum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bożenka LuBicz napisał: 178? Tutaj pisali że ma 174 A w dupje z nim. Ktora aktorka pytam bo jedyna blond jaka kojarzę ma 157 w kapeluszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Mi się podobajom hipopotamy. Som slodkie no widzisz ludzie sa rozni 4 minuty temu, 0dbytBezbożny napisał: Ktora taka blondyna czekaj sprawdze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 12 Napisano 5 godzin temu Spoko wszystkich skasuja, w nocy mody spia, ale rano sie budza to znowu kasuja ja pieerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu brienne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 20 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Na nastroiku chyba nie usuwają... dbają o porządek : ) tam nawet słowo 'kafe' zostaje utajnione podczas dodawania postu uznane jako <reklama> a tu konkurencję można reklamować .) idę. Edytowano 5 godzin temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 28 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Alex Angel napisał: Ja wiem lepiej od ciebie sribed i nie dam sobie wmowoc klamstw, dwa dni tylko blokowalem, bo ktos na moim forum kod wrzucil, a wczesniej nie wiedzialem, jak to sie robi, wiec skoncz bajeczki pisac, schizofreniku xD urojenia masz od tego pieerdolenia farmazonow. skoncz juz klamac ewentualnie znowu masz atak schizofrenii i myslisz ze ten drugi fifi to ine ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 37 Napisano 5 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach