Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Alex Angel

Nimfa akurat stad odeszla bo hejtowaliscie wszyscy przemka wiec ty tez nie zmyslaj salowa 

Polecane posty

Szczeciarz ten kanadyjski amant, tyle kobiet ma do niego slabosc, nawet Klaudia xD

1 minutę temu, salix napisał:

W sumie możliwe nie pomyślałam o tym. A ty już rozstrzygnąłeś czy el dursi na pole czy na dekoracje? 😄

u mnie na pole ale wiekszosc wezmie do dekoracji z pocalowaniem raczki 😄

No ale tez kilka razy dostala bana z samego rana po calej nocy tutaj i sie wkurzyla na moderacje i odeszla

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

Jasne. A potem się zesråsz

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Nie znam tamtych czasów. Naprawdę spi juz mi pisał dobranoc. Temat nie poleciał bo może ktos przeoczył.

jestes tak naiwna jak male dziecko

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Lub kosił trawę 😅

albo wrocvil z silowni 😄

1 minutę temu, zielowania napisał:

Odeszła po jakimś nagraniu, filmiku który tu wrzuciła... nie widziałam ale cóż o tym było w jakimś temacie... odeszła, ale z drugiej strony nie zaglądała tu regularnie tylko od czasu do czasu... więc może ma inne rzeczy do roboty. 

przeciez ona tu czesto pisze tylko udaje ze nie ona, zawsze miala jakies kominy ktore jej bronily i znaly szczegoly z jej zycia lepiej niz ona

wierzymy ze tu sa tak uposlledzone baby ze nawet przemka jakas podrywala i ine zawsze byl to moon i smakoszz udajacy babe 😄 ale to dowodzi tylko tego ze nawet baby sa tak zdesperowane jak i chlopy. 

poza tym ta jakas wasza him to nie byla samotna matka 3 dzieci bez szkoly ktora sie chcial wyrwac z jakiejs dziury ? to co cie dziwi ze byla zdesperowana ?

Wtedy miała 2 dzieci. Te 3 to dopiero niedawno i ponoć z jakimś typem z Kafe 😄 Z jakimś Neptykiem czy kimś tam, nie wiem, to Moon więcej na ten temat wie.

To, że matka 2 dzieci to oznacza, że zaraz ma lecieć na 15 lat starszego pato-recydywistę? Dziwny tok myślenia. Mówimy o patusie Kotarbie, a nie o jakimś normiku czy nieśmiałym praviku,.

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

albo wrocvil z silowni 😄

przeciez ona tu czesto pisze tylko udaje ze nie ona, zawsze miala jakies kominy ktore jej bronily i znaly szczegoly z jej zycia lepiej niz ona

Za mało nas by można się było pomylić... 

Niech bedzie ze tak😄 skad w takim razie  wzięła się plota ze taka wielka baba jak el dursi ci sie podoba? 

1 minutę temu, Bożenka LuBicz napisał:

Wtedy miała 2 dzieci. Te 3 to dopiero niedawno i ponoć z jakimś typem z Kafe 😄 Z jakimś Neptykiem czy kimś tam, nie wiem, to Moon więcej na ten temat wie.

To, że matka 2 dzieci to oznacza, że zaraz ma lecieć na 15 lat starszego pato-recydywistę? Dziwny tok myślenia. Mówimy o patusie Kotarbie, a nie o jakimś normiku czy nieśmiałym praviku,.

no wiec co cie dziwi ze nastoletnia matka z gromada dzieci sadzila ze kotarba udajacy biznesmena ja wyrwie z tego w czym tkwi i mu cycki czy co tam wyslala ? przeciez to z tego co piszecie jakas prosta baba byla to co cie dziwi ?

a na kogo ma leciec na di caprio ? leci na tego kto na nia uwage zwroci na matke 2 dzieci z rozumem wielkosci orzeszka a kto inny zwraca niz 15 lat starszy patus ?

ale baby wola patusó niz takich normikow jak ty. to podstawowy blad logiczny inceli ze oni sadza ze sa lepsi niz patusy czy alkusy bo niegrozni siedza przez komputerem i gnija w domach grajac w gry. 

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

albo wrocvil z silowni 😄

Kominraty

3 minuty temu, salix napisał:

Niech bedzie ze tak😄 skad w takim razie  wzięła się plota ze taka wielka baba jak el dursi ci sie podoba? 

bo ona jest ladna i sam tak pisalem. wielkosc nie wyklucza tego ze ktos jest ladny

postawie 100 zl ze 80% facetow uzna ja za ladna

bo ona jest ladna i sam tak pisalem. wielkosc nie wyklucza tego ze ktos jest ladny

Haha rura ci mieknie

no rozne nicki to byly w ktorych udawala swojego fana 

Krindz. I tak mało widziałeś z tych kłótni xD

2 minuty temu, Alex Angel napisał:

Ten neptyk to tez wkuurwiajacy byl, ja prdl ale goscie nie trawilem

Ja go kojarzę tylko z nika. Chyba też na him leciał.

Na tym forum, najwidoczniej, samotne matki mają największe powodzenie 😉 

Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał:

Krindz. I tak mało widziałeś z tych kłótni xD

no ja jak sie szarpaly za wlosy nie wlazilem nawet w te tematy ale w innych czasmai sie pojawiala w innym wcieleniu jako komin pewnie chcial odpoczac od szarpanin to bla kominem i pisala o sobie peany jako nie ona i wtedy widzialem 

Przed chwilą, Bożenka LuBicz napisał:

Ja go kojarzę tylko z nika. Chyba też na him leciał.

Na tym forum, najwidoczniej, samotne matki mają największe powodzenie 😉 

bo ine wybrzydzaja'

Nie u mnie

Ale ja to nje mam nic do gadania. Troche kafeterianek tu do mnie bajerowalo i privki a kazda mi dala kosza xD

Tyle gadania o tych wielkich babach których żaden facet nie chce poszło na marne przez te wtope z el dursi która jak się okazuje może się podobać prawie każdemu facetowi.😄

Ja tez spadam, moze sribed bedzie sam ze soba pisal, bo ja jego belkotow z doopy nie czytam xD

Nick neptyka kojarzę z taką emotka czapka na bakier... jak jeszcze kowbojki istniały to sporadycznie też tu zaglądałam wtedy jeszcze nicki niezalogowane pisały... emotki były nawet fajne. Zwłaszcza ta w czapeczce... Też idę. Dobranoc

Edytowano przez zielowania
  • Like 1

Ja tez pamietam kowbojki i nawet sie tam raz zarejestrowalem i napisalem kilka postow xD

Edytowano przez Alex Angel

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się