Pokraka 1572 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Jutro robię dzień bez internetu, muszę nadgonić pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Jutro robię dzień bez internetu, muszę nadgonić pracę Ja muszę zacząć realizować noworoczne postanowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1572 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja muszę zacząć realizować noworoczne postanowienia. Małymi kroczkami próbuje szkoda, że zaczekam dopiero we wrześniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 4 godziny temu 28 minut temu, Pokraka napisał: Małymi kroczkami próbuje szkoda, że zaczekam dopiero we wrześniu Lepiej późno niż później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1572 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Lepiej późno niż później. Do nowego roku i tak zdążę ponieść jeszcze porażkę więc ok jest jeszcze czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Pokraka napisał: Do nowego roku i tak zdążę ponieść jeszcze porażkę więc ok jest jeszcze czas Ja za każdym razem zakładam, że to będzie próba zakończona sukcesem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1572 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, murb napisał: Ja za każdym razem zakładam, że to będzie próba zakończona sukcesem. Nie na co się łudzić lepiej już nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Nie na co się łudzić lepiej już nie będzie Musi być inaczej. Nie ma innej opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1572 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: Musi być inaczej. Nie ma innej opcji. Więc tak będzie Miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Pokraka napisał: Więc tak będzie Miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 232 Napisano 1 godzinę temu Nic z tego nie będzie jak pod koniec roku realizuje się jakieś postanowienia i ja już zrealizowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Out napisał: Nic z tego nie będzie jak pod koniec roku realizuje się jakieś postanowienia i ja już zrealizowałem. Jesteś człowiekiem małej wiary. Moje postanowienie jest realizowalne w każdym momencie. Nawet w ostatnim dniu nowego roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 232 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Jesteś człowiekiem małej wiary. Moje postanowienie jest realizowalne w każdym momencie. Nawet w ostatnim dniu nowego roku. Zależy co to jest do zrealizowania, bo raczej coś błachego jeżeli zajmie chwilę. To prawda, że nie mam wiary w homo sapiens, bo mam ku temu powody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 232 Napisano 1 godzinę temu Bardzo robią Ci sceny na priv że ze mną rozmawiasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 888 Napisano 44 minuty temu 28 minut temu, Get Out napisał: Bardzo robią Ci sceny na priv że ze mną rozmawiasz Chyba nie robią bo większość ma zablokowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 232 Napisano 34 minuty temu Śliwkowy już waruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 232 Napisano 33 minuty temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Chyba nie robią bo większość ma zablokowany. Tajne konta mogą mieć do kontaktów i z kontekstu da się zauważyć że mogą robić jej sceny bo że mną rozmawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 888 Napisano 9 minut temu 22 minuty temu, Get Out napisał: Tajne konta mogą mieć do kontaktów i z kontekstu da się zauważyć że mogą robić jej sceny bo że mną rozmawia. Mi na priv nigdy nie robili ale może myślą że jest u niej cień szansy na nią wpłynąć i próbują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 232 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mi na priv nigdy nie robili ale może myślą że jest u niej cień szansy na nią wpłynąć i próbują Równie dobrze mogliby Ciebie przekonywać do czegoś bezowocnie rzecz jasna. Dlatego zawsze z kulturą takich homo sapiens traktuje , bo ktoś kto ma swoje zdanie jest wartościowszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach