4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Jak tam zdrowko Kochana BabkoBoza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 10 godzin temu (edytowany) no to sie wyjasnilo kto blokowal dobrze to bandzior rozegralas przepraszam cie przemku za podejrzenie o ten nick na t ale ten na p to byl twoj Edytowano 10 godzin temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Witam ciebie prawnuku boży. Możesz libed zablokować na zawsze? Bo mnie wkùrwia to przeżywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Dobry wieczor piekna Babko xD Jak tam mija wieczor kochanej Babci xD ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Podobno siedzisz w psychuszce mój piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Tak, mamy tu piekny las, sauny, baseny, jacuzzi i silownie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Jak cie zgarnęli i dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Zartuje xD W jakiej psychuszce? Toz to oszczerstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu To dobrze bo chciałam słać paczkę z mydlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Nie trzeba, dziekuje xD Mam pieniadze na mydelka i kosmetyki xD Czytam tych tumanow tutaj, nie pisze za bardzo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Masz bułkę z grila serowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach