libbi_sztisel 104 Napisano 10 godzin temu Offtop - temat Uciekinierzy z Kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą zarzekalas sie ze nikomu nie powiecie bo to top sikret xD hahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu To spadowa xD Ja tam kiedys bylem po wyjsciu z psychistryka i nie chce tam wracac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Przed chwilą zarzekalas sie ze nikomu nie powiecie bo to top sikret xD hahaa Co ty znowu pierdzielisz? Przecież link wisiał od carycy tylmo temat został zablokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu (edytowany) No wlasnie, widzialem jak pisala, ze to tajemnica a teraz sie wypiera MITOMANKA Zabieraj tego dziada sribeda i wypad xD Edytowano 10 godzin temu przez 4ng3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Co ty znowu pierdzielisz? Przecież link wisiał od carycy tylmo temat został zablokowany Nie piszcie tak jasno gdzie bo zyeby tam pojda a nie wiadomo czy tamto lepiej działa. a ja przy okazji sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Nie chcemy zyebow na ogonie blabka. Nie rób z ludzi dėbili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 10 godzin temu Ale dziecinada. Blokować po forum i latać za ludźmi Badania psychiatryczne koniecznie. Na cito Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Juz widze jak salowa idzie na inne forum, kafe to jej cale zycie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Tajne stowarzyszenie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Juz widze jak salowa idzie na inne forum, kafe to jej cale zycie xD Nigdzie nie idę wariacie, bo nie mam czasu na kilka forum. Mnie sponsorzy nie utrzymują jak ciebie i skończ blokować tematy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Magda daj se siana. Latasz za każdym wiecznie i się przypjerdalasz ze ktos gej czy whateva. Z czym ty masz problem wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 502 Napisano 10 godzin temu Z tego, co widzę, tam administracja faktycznie działa, bo forum o drażliwej tematyce i są tam ludzie skrzywdzeni. Widziałam ostrzeżenia adminów do użytkownika i merytoryczny post za co ma ostrzeżenie. Także to taki trochę Nastroik, ale plusem, że właścicielem jest wp, czyli nie jest to prywatne forum nie wiadomo kogo. Wizualnie ładniejsze według mnie. Jeśli nie ma tam możliwości bloków, to raczej chyba lepiej szeroko rozpropagować i traktować je jako wyjście awaryjne przy napadach schizoli. Natomiast mam nieco wątpliwości natury "etycznej", tam są poważne problemy i traumy, no ale niby temat jest w dziale off top... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 550 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Magda daj se siana. Latasz za każdym wiecznie i się przypjerdalasz ze ktos gej czy whateva. Z czym ty masz problem wiecznie Ze sobom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Salowa ma bol doopy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 550 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Salowa ma bol doopy xD Do przewrotnej, że nie pracuje. Nieźle ją zapiekło. Ja bym mąka ziemniaczaną posypał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Ja tez nie pracuje, a dzisiaj z 40000 krokow na piechote zrobilem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 550 Napisano 10 godzin temu A ona musi tyrać po 250 h. Życie jest takie niesprawiedliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Nie musi Pracuje bo chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Magda daj se siana. Latasz za każdym wiecznie i się przypjerdalasz ze ktos gej czy whateva. Z czym ty masz problem wiecznie Z tego co mi wiadomo, to ty ciągle się czepiasz wszystkich Więc o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: A ona musi tyrać po 250 h. Życie jest takie niesprawiedliwe 265 godzin i nie mam komornika jak ty. Skończ typie, bo widzę, że cierpisz na brak kasy Z tego da się wyjść, czego życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 550 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: 265 godzin i nie mam komornika jak ty. Skończ typie, bo widzę, że cierpisz na brak kasy Z tego da się wyjść, czego życzę O ho zaczyna się. Uspokój piżmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Tajne stowarzyszenie xD Where? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: O ho zaczyna się. Uspokój piżmo. Ale to ty zaczepiasz i od razu pojawia się Elka, bronić hejtera won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 502 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Where? https://www.nerwica.com/topic/51231-uciekinierzy-z-kafeterii-pieprz-gdzie-jestes/page/4/#comments Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 550 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Ale to ty zaczepiasz i od razu pojawia się Elka, bronić hejtera won. Dobranoc i mniej jadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 9 godzin temu Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ENDOMORFIK 11 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Ale to ty zaczepiasz i od razu pojawia się Elka, bronić hejtera won. TY JESTEŚ TU NAJWIĘKSZĄ HEJTERĄ, WIĘC STUL JUŻ PYSK, MENOPAUZO WŚCIEKŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach