Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Angel Sue

Dorosła pasierbica, a alimenty

Polecane posty

Jak w temacie - jeśli sytuacja wyglądałaby w ten sposób, że pasierbica, niewiele młodsza od macochy, miała lepsze możliwości w życiu, jej ojciec (a mąż macochy) pomógł jej zdobyć wykształcenie, musiałaby płacić macosze alimenty? Wyczytałam, że w sytuacji, kiedy macocha przyczyniała się do jej wychowania. No ale jeżeli po ukończeniu przez nią 18-stu lat, pobrała się z jej ojcem, to ten ojciec też później płacił jej za studia. Co jeśli macocha dziewczyny nie ma dzieci, ale jej i mężowi zaczęło niezbyt powodzić się finansowo? Tzn. nie tak, że głodują, jednak jeśli dziewczyna zarabia więcej, jeździ sobie na luksusowe wakacje i nie ma dzieci, ani kredytów, to czy w takiej sytuacji po śmierci ojca, powinna pomagać też swojej macosze?

6 minut temu, Angel Sue napisał:

Jak w temacie - jeśli sytuacja wyglądałaby w ten sposób, że pasierbica, niewiele młodsza od macochy, miała lepsze możliwości w życiu, jej ojciec (a mąż macochy) pomógł jej zdobyć wykształcenie, musiałaby płacić macosze alimenty? Wyczytałam, że w sytuacji, kiedy macocha przyczyniała się do jej wychowania. No ale jeżeli po ukończeniu przez nią 18-stu lat, pobrała się z jej ojcem, to ten ojciec też później płacił jej za studia. Co jeśli macocha dziewczyny nie ma dzieci, ale jej i mężowi zaczęło niezbyt powodzić się finansowo? Tzn. nie tak, że głodują, jednak jeśli dziewczyna zarabia więcej, jeździ sobie na luksusowe wakacje i nie ma dzieci, ani kredytów, to czy w takiej sytuacji po śmierci ojca, powinna pomagać też swojej macosze?

Uwaga troll powrócił

Weź coś lepszego wymyśl bo to już było

Edytowano przez Dionizy

5 minut temu, Angel Sue napisał:

wstydu nie masz? od dziecka kase ciągnąć?

12 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Słaba prowokacja. A po awatarze aż się wystraszyłam że, że to Nimfa i taki temat 🫢

Ja nie mam córki, więc to nie mogłaby być ona

Widze ze pustki tematyczne to trzeba była trupa trolla wygrzebać z tym samym bajtem:)

a wystarczyło poprawić moderowanie ale po co, może bajt powtórzony 45x pomoże w rozruszaniu forum 😃

18 minut temu, libbi_sztisel napisał:

Widze ze pustki tematyczne to trzeba była trupa trolla wygrzebać z tym samym bajtem:)

a wystarczyło poprawić moderowanie ale po co, może bajt powtórzony 45x pomoże w rozruszaniu forum 😃

A to nie modka? bo kiedyś były plotki że modki specjalnie robią prowokacyjne tematy żeby pobudzić ruch na forum

Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał:

Tu nie ma kogo pobudzać. Każdy temat "normalny" wzbudza jedynie podejrzenia. Pozostaje 0dbyt.

Masz rację

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się