Angel Sue 16 Napisano 3 godziny temu Jak w temacie - jeśli sytuacja wyglądałaby w ten sposób, że pasierbica, niewiele młodsza od macochy, miała lepsze możliwości w życiu, jej ojciec (a mąż macochy) pomógł jej zdobyć wykształcenie, musiałaby płacić macosze alimenty? Wyczytałam, że w sytuacji, kiedy macocha przyczyniała się do jej wychowania. No ale jeżeli po ukończeniu przez nią 18-stu lat, pobrała się z jej ojcem, to ten ojciec też później płacił jej za studia. Co jeśli macocha dziewczyny nie ma dzieci, ale jej i mężowi zaczęło niezbyt powodzić się finansowo? Tzn. nie tak, że głodują, jednak jeśli dziewczyna zarabia więcej, jeździ sobie na luksusowe wakacje i nie ma dzieci, ani kredytów, to czy w takiej sytuacji po śmierci ojca, powinna pomagać też swojej macosze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Angel Sue napisał: Jak w temacie - jeśli sytuacja wyglądałaby w ten sposób, że pasierbica, niewiele młodsza od macochy, miała lepsze możliwości w życiu, jej ojciec (a mąż macochy) pomógł jej zdobyć wykształcenie, musiałaby płacić macosze alimenty? Wyczytałam, że w sytuacji, kiedy macocha przyczyniała się do jej wychowania. No ale jeżeli po ukończeniu przez nią 18-stu lat, pobrała się z jej ojcem, to ten ojciec też później płacił jej za studia. Co jeśli macocha dziewczyny nie ma dzieci, ale jej i mężowi zaczęło niezbyt powodzić się finansowo? Tzn. nie tak, że głodują, jednak jeśli dziewczyna zarabia więcej, jeździ sobie na luksusowe wakacje i nie ma dzieci, ani kredytów, to czy w takiej sytuacji po śmierci ojca, powinna pomagać też swojej macosze? Uwaga troll powrócił Weź coś lepszego wymyśl bo to już było Edytowano 3 godziny temu przez Dionizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 732 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Angel Sue napisał: Jak w temacie - jeśli sytuacja wyglądałaby w ten sposób, że pasierbica, niewiele młodsza od macochy, miała lepsze możliwości w życiu, jej ojciec (a mąż macochy) pomógł jej zdobyć wykształcenie, musiałaby płacić macosze alimenty? Wyczytałam, że w sytuacji, kiedy macocha przyczyniała się do jej wychowania. No ale jeżeli po ukończeniu przez nią 18-stu lat, pobrała się z jej ojcem, to ten ojciec też później płacił jej za studia. Co jeśli macocha dziewczyny nie ma dzieci, ale jej i mężowi zaczęło niezbyt powodzić się finansowo? Tzn. nie tak, że głodują, jednak jeśli dziewczyna zarabia więcej, jeździ sobie na luksusowe wakacje i nie ma dzieci, ani kredytów, to czy w takiej sytuacji po śmierci ojca, powinna pomagać też swojej macosze? wstydu nie masz? od dziecka kase ciągnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 93 Napisano 3 godziny temu Słaba prowokacja. A po awatarze aż się wystraszyłam że, że to Nimfa i taki temat 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, tymczasowablokada napisał: Słaba prowokacja. A po awatarze aż się wystraszyłam że, że to Nimfa i taki temat 🫢 Ja nie mam córki, więc to nie mogłaby być ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 109 Napisano 1 godzinę temu Widze ze pustki tematyczne to trzeba była trupa trolla wygrzebać z tym samym bajtem:) a wystarczyło poprawić moderowanie ale po co, może bajt powtórzony 45x pomoże w rozruszaniu forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 4 Napisano 1 godzinę temu Niestety nie da się tak wyłudzić hajsu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 1 godzinę temu Może, ale nie musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, libbi_sztisel napisał: Widze ze pustki tematyczne to trzeba była trupa trolla wygrzebać z tym samym bajtem:) a wystarczyło poprawić moderowanie ale po co, może bajt powtórzony 45x pomoże w rozruszaniu forum A to nie modka? bo kiedyś były plotki że modki specjalnie robią prowokacyjne tematy żeby pobudzić ruch na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 4 Napisano 1 godzinę temu Tu nie ma kogo pobudzać. Każdy temat "normalny" wzbudza jedynie podejrzenia. Pozostaje 0dbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizy 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Babka0dbytowa napisał: Tu nie ma kogo pobudzać. Każdy temat "normalny" wzbudza jedynie podejrzenia. Pozostaje 0dbyt. Masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 4 Napisano 1 godzinę temu Kiedyś było lepiej. Zawsze kiedyś było lepiej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach