Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
OnaOna

Przykra sytuacja

Polecane posty

Ludzie co o tym myślicie  bo ja już odchodzę od zmysłów prawie się przez pewną sytuacje rozchorowałam 

W skrócie postaram się napisac

A więc  jakiś czas temu byłam w związku z pewnym facetem  i pewnego dnia spotkałam się że znajomymi żeby wypić  i tam zdarzyła się taka sytuacja że ja weszłam do łazienki a tam nie ma zamknięcia no i wszedł do mnie sam  facet mojej koleżanki który wcześniej  niby podrywał mnie tak na żarty czy coś takiego 

I ja pamiętam jak rozmawiałam z nim w tej łazience ale tak jakoś spojrzałam i tak patrzę a jemu widać  no że miał jakby rozpięte coś spodnie no i wiecie coś było widać no i on jeszcze do mnie cos zaczął jakby chyba pokazywać żebym no ja coś mu tam  no wiecie

I ja zaskoczona ta sytuacja mówię do niego a byliśmy wszyscy wypici i mówię że no co ty  przecież ja to lubię no moja przyjaciółke czyli jego dziewczyne no i mówię też że ja mam kogoś i że siedzi tam przecież i tak pokazałam że jest z nami przecież   i potem słuchajcie opowiedziałam ta sytuację że ten kolega właśnie mi pokazywał tak to ujęłam a mój facet  niby mówił że mi wierzy ale właśnie w tym jest problem ze jak ja przyłapałam go na tym że pisał z innymi dziewczynami to powiedzial rzekomo że ta przez tamtego że przez tamta sytuacje czyli rozumiem że zrobił że mnie winna bo mi nie ufał czy coś takiego 

I właśnie chciałam Was zapytać co o tym myślicie?? 

Bo mi się wydaje że on wykorzystał to przeciwko mnie jak go złapałam na gorącym uczynku i strasznie mi popsuł głowę tym ponieważ ja nic nie zrobiłam wtedy a on mnie obwinil i ja przez to jestem chora do dziś 

I Czy myslicie że on miał prawo tak pomyśleć że to ja np temu koledze bym się dobierała do spodni no bo jak jeśli przecież mu zwróciłam uwagę?? 

12 minut temu, OnaOna napisał:

Ludzie co o tym myślicie  bo ja już odchodzę od zmysłów prawie się przez pewną sytuacje rozchorowałam 

W skrócie postaram się napisac

Postaraj się bardziej. 😄 

• Like 1

Jak go przylapalas to pewnie była jego pierwsza myśl jaka mu przyszła do głowy żeby ci odpowiedzieć i zrzucic z siebie winę na ciebie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się