Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
OnaOna

Dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Słuchajcie a co  myślicie na taki temat  czy ktoś komu zależy  i coś czuję zachowywał by się w taki sposób jak zaraz napiszę a więc  mój obecny facet  wyznaje mi cały czas  że jest bardzo za mną i że mu się podobam  tak twierdzi a właśnie to jest ciekawe że z drugiej strony słyszę od długiego czasu i często  dosyć że  komentuje wygląd innych kobiet  np potrafi mnie łapać za kolano i głaskać   a w jednym czasie mówi że ładna jest dziewczyna z pracy  albo tak mówił że chciał być zawsze że mną  jeszcze jak się kolegowalismy a jak  zaczęło być coś między nami to zaczął często gadać o innych po  takich sytuacjach bardziej intymnych Ze  ta jaka ładna albo odwraca się za siebie nawet  przy mnie potem mówi że nie będzie tak robil a i tak ja swoje widzę 

Wydaje mi się że to brak szacunku w sumie a Wy jak myślicie? 

A jak brak szacunku to chyba nie może to być coś poważniejszego z jego strony? 

Słownik już nie przykręca twojego imienia w trakcie wysyłania SMS - a przez twojego faceta? 😁

A sio stąd trollico z tymi prowokacjami 😄

ile jeszcze tematow zalozysz

nie masz tam jakiego niewolnika co marzy zeby cie zlapac za kolanko, jestes z bydlem to pewnie musisz postepowac jak to bydlo chyba ze nie chce ci sie tej komedii to na uj zwiazek sa ciekawsze rzeczy w zyciu a tyle czasu ludzie na to marnuja i mysla ze ich to uszczesliwi, takze jesli to nie obraza twojej inteligencji to pindruj sie do sasiada jak to podfruwajka sralala ale pewnie masz 40 lat a musisz zachowywac sie jak idjotka bo w koncu masz tzipe

Edytowano przez włosynarękach

4 minuty temu, włosynarękach napisał:

ile jeszcze tematow zalozysz

nie masz tam jakiego niewolnika co marzy zeby cie zlapac za kolanko, jestes z bydlem to pewnie musisz postepowac jak to bydlo chyba ze nie chce ci sie tej komedii to na uj zwiazek sa ciekawsze rzeczy w zyciu a tyle czasu ludzie na to marnuja i mysla ze ich to uszczesliwi, takze jesli to nie obraza twojej inteligencji to pindruj sie do sasiada jak to podfruwajka sralala

Ty zazdrosna, bo Ciebie aktualnie nikt nie głaszcze po kolanku . 😁

Są takie sytuacje jak się ma kilka znajomych i imiona się mogą mylić wtedy. Dlatego lepiej ksywek używać, a z incydentu jakoś wybrnąć z twarzą. 😁

4 minuty temu, mroczne widmo napisał:

O co, o słaba nawet nie telenowele tylko gierki niedoebanych ludzi mam być zazdrosna, zazdrosna to mogę być o porządna kopulację z orgazmem 

• Haha 2

6 godzin temu, 250GodzinTak napisał:

Słownik już nie przykręca twojego imienia w trakcie wysyłania SMS - a przez twojego faceta? 😁

A sio stąd trollico z tymi prowokacjami 😄

To naprawdę się zdążyło z tym słownikiem   teraz jestem z kimś innym poprostu  a tamto kogoś innego dotyczyło 

3 godziny temu, mroczne widmo napisał:

A to co nie można kilka tematów założyc bo co 

typy nie som za wiele warte, pies obwacha tu, obwacha tam i mu sie spodoba i zaraz by pysk wkladal do innej łiły, jak dobrze sie sprawuje z tobo znaczy nie traktuje jak lezak swojo gumowa pusie to bez sensu zeby jakis pies ci wchodzil na psyche i sie nim przejmowac ze na inne patrzy ehhh pewnie nie zrozumiesh

ja zawsze jak sie obudze i jeszcze jestem w takim półśnie to myle imiona dziedzi, januszów, cóż, życie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się