OnaOna 0 Napisano 12 godzin temu Słuchajcie a co myślicie na taki temat czy ktoś komu zależy i coś czuję zachowywał by się w taki sposób jak zaraz napiszę a więc mój obecny facet wyznaje mi cały czas że jest bardzo za mną i że mu się podobam tak twierdzi a właśnie to jest ciekawe że z drugiej strony słyszę od długiego czasu i często dosyć że komentuje wygląd innych kobiet np potrafi mnie łapać za kolano i głaskać a w jednym czasie mówi że ładna jest dziewczyna z pracy albo tak mówił że chciał być zawsze że mną jeszcze jak się kolegowalismy a jak zaczęło być coś między nami to zaczął często gadać o innych po takich sytuacjach bardziej intymnych Ze ta jaka ładna albo odwraca się za siebie nawet przy mnie potem mówi że nie będzie tak robil a i tak ja swoje widzę Wydaje mi się że to brak szacunku w sumie a Wy jak myślicie? A jak brak szacunku to chyba nie może to być coś poważniejszego z jego strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 67 Napisano 9 godzin temu Słownik już nie przykręca twojego imienia w trakcie wysyłania SMS - a przez twojego faceta? A sio stąd trollico z tymi prowokacjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 39 Napisano 6 godzin temu (edytowany) ile jeszcze tematow zalozysz nie masz tam jakiego niewolnika co marzy zeby cie zlapac za kolanko, jestes z bydlem to pewnie musisz postepowac jak to bydlo chyba ze nie chce ci sie tej komedii to na uj zwiazek sa ciekawsze rzeczy w zyciu a tyle czasu ludzie na to marnuja i mysla ze ich to uszczesliwi, takze jesli to nie obraza twojej inteligencji to pindruj sie do sasiada jak to podfruwajka sralala ale pewnie masz 40 lat a musisz zachowywac sie jak idjotka bo w koncu masz tzipe Edytowano 5 godzin temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mroczne widmo 5 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, włosynarękach napisał: ile jeszcze tematow zalozysz nie masz tam jakiego niewolnika co marzy zeby cie zlapac za kolanko, jestes z bydlem to pewnie musisz postepowac jak to bydlo chyba ze nie chce ci sie tej komedii to na uj zwiazek sa ciekawsze rzeczy w zyciu a tyle czasu ludzie na to marnuja i mysla ze ich to uszczesliwi, takze jesli to nie obraza twojej inteligencji to pindruj sie do sasiada jak to podfruwajka sralala Ty zazdrosna, bo Ciebie aktualnie nikt nie głaszcze po kolanku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 252 Napisano 5 godzin temu Są takie sytuacje jak się ma kilka znajomych i imiona się mogą mylić wtedy. Dlatego lepiej ksywek używać, a z incydentu jakoś wybrnąć z twarzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 39 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, mroczne widmo napisał: Ty zazdrosna, bo Ciebie aktualnie nikt nie głaszcze po kolanku . O co, o słaba nawet nie telenowele tylko gierki niedoebanych ludzi mam być zazdrosna, zazdrosna to mogę być o porządna kopulację z orgazmem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnaOna 0 Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Słownik już nie przykręca twojego imienia w trakcie wysyłania SMS - a przez twojego faceta? A sio stąd trollico z tymi prowokacjami To naprawdę się zdążyło z tym słownikiem teraz jestem z kimś innym poprostu a tamto kogoś innego dotyczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnaOna 0 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, mroczne widmo napisał: Ty zazdrosna, bo Ciebie aktualnie nikt nie głaszcze po kolanku . A to co nie można kilka tematów założyc bo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 39 Napisano 2 godziny temu ile masz lat kobietko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnaOna 0 Napisano 2 godziny temu Duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 39 Napisano 2 godziny temu typy nie som za wiele warte, pies obwacha tu, obwacha tam i mu sie spodoba i zaraz by pysk wkladal do innej łiły, jak dobrze sie sprawuje z tobo znaczy nie traktuje jak lezak swojo gumowa pusie to bez sensu zeby jakis pies ci wchodzil na psyche i sie nim przejmowac ze na inne patrzy ehhh pewnie nie zrozumiesh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 742 Napisano 8 minut temu ja zawsze jak sie obudze i jeszcze jestem w takim półśnie to myle imiona dziedzi, januszów, cóż, życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach