zielowania 28 Napisano 17 minut temu (edytowany) Widziałam nagranie, nie jest najwyższej jakosci... ale facet wyglądał na chorego... obłąkanego (mam na myśli mordercę tej blond Ukrainki). Nikt z pasażerów też nie zareagował widząc drogę krwi jaką za sobą zostawił... Edytowano 15 minut temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 15 Napisano 7 minut temu I tak to jest właśnie z czarnuchami. Byle pierdnięcie mają za rasizm a gdy ich pobratymiec białego zabija to mają wyebane. Wszedzie fałsz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 24 Napisano przed chwilą 14 minut temu, zielowania napisał: Widziałam nagranie, nie jest najwyższej jakosci... ale facet wyglądał na chorego... obłąkanego (mam na myśli mordercę tej blond Ukrainki). Nikt z pasażerów też nie zareagował widząc drogę krwi jaką za sobą zostawił... DODAJMY, ŻE NIKT Z NAJBLIŻEJ SIEDZĄCYCH CZARNYCH NIE ZAREAGOWAŁ DALSZE NAGRANIA POKAZUJĄ, ŻE JAKIEŚ BIAŁE KOBIETY POTEM PRÓBOWAŁY JĄ RATOWAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach