Zapent 2 Napisano 2 godziny temu Jak Filip zrobi życie uczuciowe na swoim forum to każdy by tam pisał. Przynajmniej nikt by nie usuwał tematow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 2 godziny temu Moge zmienic bsdforall nazwe na zycie uczuciowe xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Polak123 napisał: Moge zmienic bsdforall nazwe na zycie uczuciowe xD. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 2 godziny temu No u mnie spoko jest, kiedys u mnie byla Klaudia Katiuszka i szczerbaty i Elcia, ale wtedy tez cpalem duzo i pilem alkohol, wiec nietrzezwy odpieerdalalem np. Kasujac komus konto, ale juz nie cpie i nie pije, wiec powinno byc okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 13 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, Zapent napisał: Jak Filip zrobi życie uczuciowe na swoim forum to każdy by tam pisał. Przynajmniej nikt by nie usuwał tematow A ty znasz w ogóle Filipka, czy tak w ciemno strzelasz? Ten typ jest całkowicie nieobliczalnym schizofrenikiem. Kilka razy usuwał swoje forum, kasował konta, potem znów zakładał i znów zapraszał... ledwo wczoraj poblokował możliwość pisania, by dziś znów pisać, że zaprasza xD Aha jeszcze by dodać łyżki miodu... ile to... tydzień temu blokował wszystkie tematy tu na forum, przez co musiałem się kontaktować z administracją, wysyłać screeny i namiary do jego matki jakby chcieli mu sprawę wytoczyć xD powodzenia tam życzę hahahaha Edytowano 2 godziny temu przez RC Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach