Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień Cynicowi to teraz mieliby ładne dzieci i dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 4 minuty temu, Polak123 napisał: Ale mnie olala, bo wolala innego Ciekawe czy ładna była na zywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 6 minut temu, Polak123 napisał: Chyba deska ale pewnie niezle robi loda i fajnie sie ja ruucha Xdddd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 12 minut temu, Polak123 napisał: Na niektorych foto miala morde jak koń Pisala mi, ze dla mnie to modelka na zone, ale wtedy jeszcze nie bylem taki przecpany i zniszczony i mialem wszystkie wlosy na glowie Teraz to nie wiem xD Jak koń? Ja to już nie pamiętam jak wyglądala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 4 minuty temu, Polak123 napisał: No jedna foto jak przerobka z twarza konia tu latalo Pisala mi, ze mnje porwie do Norwegii i wyjdziemy razem z przegrywu xD Klaudia Katiuszka tez chciala mnje tam porwac na wycieczke. Ale ona byla troche wymagajaca. Ciagle.cos chciala, zrob to zrobisz tamto dla mnie. Na dluzsza mete to meczarnia, baba jak szefowa, bo jak nie zrobisz tego co chce to nara A ta Klaudia ładna była? Ile miała lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 14 Wrzesień Z pewnością. A Filipek uwierzył w bulszit xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 14 Wrzesień XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień Co się z nią stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 76 Napisano 14 Wrzesień 1 godzinę temu, Zapent napisał: Cynicowi to teraz mieliby ładne dzieci i dom Tja, musiałaby robić jak ta nieszczęśnica na te dzieci i na chłopa jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 1 godzinę temu, Polak123 napisał: Nic, zyje nadal w Polsce tam gdzie umarl jej chlopak, dla ktorego opuscila anglie Xd Zapraszala mnie, zeby wpadl znowu z rodzina w gory do niej, ale ja sie predko do Polski nie wybieram. No ale na moim forum jej juz nie ma, sam ja skasowalem, jak wypilem 6 piw w pubie ;/. Szkoda, bo fajnie sie pisalo. Sama mnie tam porwala, jak jej napisalem, ze mam swoje forum i sobie tam pisalismy i nikt sie nie mieszal. ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 9 minut temu, Polak123 napisał: no ale slabo bo przez dragi i alkohol wszystko zniszczylem, a tak to moglem teraz miec fajna kolezanke i mieszkac sobie w gorach w Polsce i zyc jak krolewicz, podrozowac po swiecie, a wszystko zniszczylem i nadal jestem samotny ale przynajmniej jak leze w namiocie w lesie i gram sobie w gry na moim handheld to czuje spokoj i harmonie, i nie rozpaczam juz, gdy tam jestem. jest mi tam dobrze. Nie śpisz u matki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 7 minut temu, Polak123 napisał: ale to bylo dobre, bo z 2 miesiace nie trenowalem perkusji, a nagle przycpalem i muzyka leciala to mnie wzielo, zeby pada treningowego i paleczki wziac i nagle zaczalem pukac na padzie do tego co slysze i tak rowno gralem i rytm, ze szok xD w glowie mialem rozpieerdol, ja prdl i nie moglem przestac grac i 4 dni tylko muzyki sluchalem i trenowalem XDD nigdy tego nie zapomne co ja wtedy czulem xD Wywaliła cię z mieszkania????? Pisz prawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 15 minut temu, Polak123 napisał: Na moim forum moge napisac, bo tutaj sie boje xD Dlaczego się boisz???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień Przed chwilą, Polak123 napisał: nikt mnie znikad nie wywalil To dlaczego śpisz w namiocie z pająkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 2 godziny temu, Polak123 napisał: a dlaczego mam ci sie tlumaczyc, lubie spac w lesie w namiocie, 3 lata tak spedzilem, i to wcale nie jest takie zle pisalem juz w innym temacie, ze lubie spac oddychajac lesnym swiezym powietrzem i budzic sie sluchajac cwierkania ptaszkow, ale wy nie zrozumiecie tego ja spadam, moze wroce pozniej, elo Twoja matka co na to mówi? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 25 minut temu, Polak123 napisał: nie jest to dla mnie wazne co mama mowi na ten temat albo inni ludzie mi tam pasuje, bo moge sobie grac w spokoju gry na mojej konsoli a pod nosem mam prywatna klinike zdrowotna, do ktorej mam karnet i sobie tam moge ladowac sprzety, grac w gierki obok fajnych dziewczyn, i w ogole sauny baseny silownia i fajne laski B) Co to za konsolą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 14 Wrzesień Też bym se pograła ale nie mam pomysłu. Strzelać chce i zabijac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 14 Wrzesień A w co można na laptopa dajcie coś nie wiem gdzie mam ps nie chce mi się bawić w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: A w co można na laptopa dajcie coś nie wiem gdzie mam ps nie chce mi się bawić w to Podoba ci się Filip? Może się zapoznacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 14 Wrzesień 1 minutę temu, Zapent napisał: Podoba ci się Filip? Może się zapoznacie? A po czym wnosisz? Ludzie ogólnie rozmawiający ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 14 Wrzesień 3 minuty temu, Polak123 napisał: Nie wiem co mozna na laptopa, call of duty 2 jak sie sciagnie z pirackiej zatoki Moze na miniclip.com sa jakies strzelanki albo w przegladarce ze mozna pograc Haha grałam tam dawno temu. Nie będę nic ściągać bo mi syfi nasciaga i przestanie działać laptok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 12 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: A po czym wnosisz? Ludzie ogólnie rozmawiający ze sobą Pytam a nie stwierdzam xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 14 Wrzesień 7 minut temu, Zapent napisał: Pytam a nie stwierdzam xd Na jakiejś podstawie w swoim łbie wymyśliłeś taka możliwość skoro pytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 14 Wrzesień 29 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Na jakiejś podstawie w swoim łbie wymyśliłeś taka możliwość skoro pytasz. Jest przystojny i zna a ang to pytam wredny malpiszonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 15 Wrzesień 57 minut temu, Polak123 napisał: Ja stad odchodze na zawsze zaped, za kilka godzin znowu sobie blokuje kafe na moich urzadzeniach i robie probe 30 dni bez kafeterii xD. Bedzie ciezko, ale z odpowiednim nastawieniem mi sie uda. 30 dni bez kafe dobrze mi zrobi xD. Trzymaj sie zapent i dzieki za mile slowa, i ze pisales ze mna xP. Narka xD Za 30dni będzie zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 15 Wrzesień 5 minut temu, Polak123 napisał: Ja lubie zimno xD. Milo bylo, ale za duzo ludzi mnie tu hejtuje a mi szkoda czasu sie z kazdym uzerac. Poza tym chcialbym sie zajac czyms pozyteczniejszym. Wydaje mi sie, ze wszystkie fajne dziewczyny jak klaudia czy anulek odeszly przeze mnie ;/ A to anulek nie był krakowska ku rva? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 15 Wrzesień 12 godzin temu, Polak123 napisał: To srun tak ja nazywal Potem z niej cpunke tu robil. Ja pamietam, ze vikernes raz napisala, ze tu sami glupi ludzie sa i odeszla, w sumie to sie nie dziwie... Jak ona po studiach inzynierskich, a tu same tumany co tylko rece i do pracy xD bezmozgi xD ja jestem po studiach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 15 Wrzesień 69 procent ludzi tutaj jest po studiach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 55 Napisano 15 Wrzesień Przecież z munkiem se sympatycznie priwkowalas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 15 Wrzesień 8 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: 69 procent ludzi tutaj jest po studiach I jeden Pravik po gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach