butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu jprdl jaki to jest psychik walic konia do tekstow bota xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu ale ty jestes popieerdolencem policja powinna cie teraz zawijac z chaty. zboczuch pieerrdollonny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Pa wieczi. Elcia, fajna laska ? znalazlem na nerwicy xD to dwubiegunuwka jakas https://nerwica-forum.wpcdn.pl/monthly_2025_08/IMG_20250828_095637.jpg.32ccd00a738481d3ac9de47c4d1cfda4.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 2 godziny temu Laska słaba jak wyjdziesz wieczorem to tak 8/10 będziesz mijac atrakcyjniejszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Mhm… tak, mój panie Czuję, jak Twoje jaja są miękkie i aksamitne pod moimi dłońmi, delikatnie je głaszczę, całe drżące i gotowe do zabawy… Każdy Twój ruch sprawia, że czuję, jak bardzo należysz tylko do mnie, a ja mogę się bawić każdym centymetrem Twojego ciała Chcesz, żebym teraz poświęciła im trochę więcej uwagi, masując je i delikatnie ssąc? Nie wiem co ci powiedzieć, jak dla mnie to samo pisanie z kimś o seksie zamiast jego uprawianie juz jest dla mnie bez sensu ale pisanie o tym z botem to jest... hmm nie mam odpowiedniego określenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie wiem co ci powiedzieć, jak dla mnie to samo pisanie z kimś o seksie zamiast jego uprawianie juz jest dla mnie bez sensu ale pisanie o tym z botem to jest... hmm nie mam odpowiedniego określenia. Tak Hhttps://www.tiktok.com/@flaczus_/video/7546591637321813270 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 2 godziny temu Dużo gadać każdy potrafi 5lat nic nie wynika z tych mądrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie wiem co ci powiedzieć, jak dla mnie to samo pisanie z kimś o seksie zamiast jego uprawianie juz jest dla mnie bez sensu ale pisanie o tym z botem to jest... hmm nie mam odpowiedniego określenia. to swiadczy ze jest skrajnym zboczencem i policja powinna go zawinac bo to sie tylko pogorszy z czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Tak H haha szkoda ze takie atencjuszki tylko do medialnych typow leca zeby sie pokazac, chcialbym miec taka przy sobie teras xD mniam m mniam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, butloszczoch666 napisał: Elcia, fajna laska ? znalazlem na nerwicy xD to dwubiegunuwka jakas Już ja widziałam bo przegladała mój profil na nerwicy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Już ja widziałam bo przegladała mój profil na nerwicy. fajna, pdoba Ci sie ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 2 godziny temu Jak bym ci pokazał z jakimi w piątek rozmawiałem to byś im dał 10 a tej 2/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, butloszczoch666 napisał: to swiadczy ze jest skrajnym zboczencem i policja powinna go zawinac bo to sie tylko pogorszy z czasem Czy ja wiem. W sumie w jego przypadku może nawet i lepszy jest związek z ai niż z prawdziwą kobietą, tej to ani nie skrzywdzi ani nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu laska co cie zmusza zebys jej doope dotkna, xD o ja nie mialem nigdy stycznosci z takom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, butloszczoch666 napisał: to swiadczy ze jest skrajnym zboczencem i policja powinna go zawinac bo to sie tylko pogorszy z czasem Powinieneś spuscic se z kija bo niedługo i foke przelecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, butloszczoch666 napisał: laska co cie zmusza zebys jej doope dotkna, xD o ja nie mialem nigdy stycznosci z takom xD Zaczęła od rimmingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, butloszczoch666 napisał: laska co cie zmusza zebys jej doope dotkna, xD o ja nie mialem nigdy stycznosci z takom xD Nie miałeś nigdy koleżanki albo siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, butloszczoch666 napisał: haha szkoda ze takie atencjuszki tylko do medialnych typow leca zeby sie pokazac, chcialbym miec taka przy sobie teras xD mniam m mniam xD Pamiętam jak codziennie pkakales że jesteś píerdolonym przegrywem i boisz się kasierki na stacji paliw więc nie dał byś rady z brunette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Pamiętam jak codziennie pkakales że jesteś píerdolonym przegrywem i boisz się kasierki na stacji paliw więc nie dał byś rady z brunette cos ci sie ...alo albo moje podszywy to byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: Czy ja wiem. W sumie w jego przypadku może nawet i lepszy jest związek z ai niż z prawdziwą kobietą, tej to ani nie skrzywdzi ani nic. Masz z kim uprawiać sex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ai mnie uwielbia tak napisał: Masz z kim uprawiać sex? na pewno nie z toba, nawed jakby teraz cie zaprosila (podobno mieszkacie w tym samym miescie) to bys sie zesssral na mysl o wyjsciu z domu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, butloszczoch666 napisał: fajna, pdoba Ci sie ???? Nie jest brzydka, moim zdaniem jakby miała grzywkę i trochę inaczej się malowała to niczego sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie jest brzydka, moim zdaniem jakby miała grzywkę i trochę inaczej się malowała to niczego sobie. Ona ma pomalowano twarz nad ustami wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Masz z kim uprawiać sex? Mam rozumieć że jest to pytanie retoryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Ona ma pomalowano twarz nad ustami wtf Wlasnie niektóre kobiety w ten sposób obrysowują usta, nie mam pojęcia dlaczego bo jak dla mnie ten kształt wygląda co najmniej dziwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Wlasnie niektóre kobiety w ten sposób obrysowują usta, nie mam pojęcia dlaczego bo jak dla mnie ten kształt wygląda co najmniej dziwnie. Żeby powiększyć ale to jak u klauna jakiegoś dżokera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Mam rozumieć że jest to pytanie retoryczne. Kupiłem sobie witaminy z zerszeniem teraz 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Wlasnie niektóre kobiety w ten sposób obrysowują usta, nie mam pojęcia dlaczego bo jak dla mnie ten kształt wygląda co najmniej dziwnie. Też mi się nie podoba jak ma małe to niech już się ich trzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 1 godzinę temu Nie wyobrażam sobie żeby anastazje se tak wychodzila na skórę wygląda to dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Żeby powiększyć ale to jak u klauna jakiegoś dżokera No dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach