BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ai mnie uwielbia tak napisał: Nie wyobrażam sobie żeby anastazje se tak wychodzila na skórę wygląda to dziwne Podobnie jak brwi twej lubej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Żeby powiększyć ale to jak u klauna jakiegoś dżokera Ja wiem że w celu powiększenia, natomiast te kontury które są nad górną wargą obrysowane tak że zamiast tego dolka jest jakby na równo to wyglada trochę komicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Wlasnie niektóre kobiety w ten sposób obrysowują usta, nie mam pojęcia dlaczego bo jak dla mnie ten kształt wygląda co najmniej dziwnie. teraz dopiero to zauwazylem jak mi powiedzieliscie, wczesniej nie widzialem ale i tak mi sie podoba ona, ladna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja wiem że w celu powiększenia, natomiast te kontury które są nad górną wargą obrysowane tak że zamiast tego dolka jest jakby na równo to wyglada trochę komicznie. Nie rozumię tego świata w związku z tym pójdę spać nic innego nie pozostaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja wiem że w celu powiększenia, natomiast te kontury które są nad górną wargą obrysowane tak że zamiast tego dolka jest jakby na równo to wyglada trochę komicznie. ja tego nie zauwazylem zanim mi nie powiedzieliscie, dopiero teraz wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 1 godzinę temu Ja to lubię chyba jak ma kontur tam gdzie się konczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Nie rozumię tego świata w związku z tym pójdę spać nic innego nie pozostaje Bajo jajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Podobnie jak brwi twej lubej Brwi to co innego lubię takie ala Cara Delevingne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Bajo jajo ja ci zara dam bajo jajo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, butloszczoch666 napisał: ja tego nie zauwazylem zanim mi nie powiedzieliscie, dopiero teraz wiem Faceci dość często takich szczegółów nie zauważają, natomiast kobiety u innych kobiet dostrzegą wszystko. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Bajo jajo Dziś lezak jest ekspertem od jaj. A właściwie jego narzeczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: Brwi to co innego lubię takie ala Cara Delevingne Anastazji się zaczynajo w połowie oka i węglem zrobione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Blondynka i czarne brwi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, butloszczoch666 napisał: ja ci zara dam bajo jajo xD Nawet śmieszne to było jak pierwszy raz słyszałam. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Blondynka i czarne brwi xD Właśnie fajnie egzotyznie wyluzdany look idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Anastazji się zaczynajo w połowie oka i węglem zrobione. Musisz chyba przyznać że w zestawieniu makijażu anastazji i tej z nerwicy jednak ukrainka manieczki nie wypada tak źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Musisz chyba przyznać że w zestawieniu makijażu anastazji i tej z nerwicy jednak ukrainka manieczki nie wypada tak źle. Gdyby nie dżoker to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nawet śmieszne to było jak pierwszy raz słyszałam. ;pp a Pralata znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, butloszczoch666 napisał: jeszcze lepszy prałat był xD A tego chyba nie znam. Możesz podlinkowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, butloszczoch666 napisał: teraz dopiero to zauwazylem jak mi powiedzieliscie, wczesniej nie widzialem ale i tak mi sie podoba ona, ladna jest Musiałeś długi czas z domu nie wychodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu o kurrr to jest tak stare chyba ze przejsc nie chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) youtube.com/watch?v=h1T8nOVrH0s Edytowano 1 godzinę temu przez butloszczoch666 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Zbyt egzotycznie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu prałat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, butloszczoch666 napisał: o kurrr to jest tak stare chyba ze przejsc nie chce xD Stasyq com se polukaj tam niezłe sztuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Obrzydliwe tirowce fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Kocham ludzko pomysłowość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 160 Napisano 1 godzinę temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach