Nerwica91 1 Napisano 1 godzinę temu Jesteśmy razem prawie rok. Ostatnio jest bardzo zapracowany.. nie skupia uwagi na mnie. Gdy coś napisze i zapyta co robię to mu odpisuje, a on potrafi być na drugi dzień dostępny i odpisac po kilkunastu godzinach . Napisalam, ze widzę, że coś się zmieniło. On twierdzi, że jest ok ale ma dużo pracy. Nie radzę sobie z takim olewaniem. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 105 Napisano 1 godzinę temu 51 minut temu, Nerwica91 napisał: Jesteśmy razem prawie rok. Ostatnio jest bardzo zapracowany.. nie skupia uwagi na mnie. Gdy coś napisze i zapyta co robię to mu odpisuje, a on potrafi być na drugi dzień dostępny i odpisac po kilkunastu godzinach . Napisalam, ze widzę, że coś się zmieniło. On twierdzi, że jest ok ale ma dużo pracy. Nie radzę sobie z takim olewaniem. Co robić? Jak ci zależy, napisz praca za bardzo wpływa na jego życie personalne osobiste. Zdrowy psychicznie człowiek umie rozdzielić praca z życie osobiste czas . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 5 Napisano 15 minut temu U mnie wszystko na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwica91 1 Napisano 6 minut temu 9 minut temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: U mnie wszystko na raz Tzn ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach