RC Plus 20 Napisano 3 godziny temu Bo ponoć jakaś ogólnopolska awaria była jednego z systemów... chodzi o np płacenie telefonem czy kartą zbliżeniowo... Coś Leżak pisał, że jak wracał od dentysty to miał problem z płatnością zbliżeniowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 99 Napisano 3 godziny temu Nigdy w nic nie wierz Leżakowi. Nie miałam problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 84 Napisano 3 godziny temu Dzisiaj do południa płaciliśmy bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 3 godziny temu W sobotę była awaria jak byłam w supermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 99 Napisano 3 godziny temu Awaria terminali była chyba w piątek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cledi 3 Napisano 3 godziny temu Z paczkomatem orlenen był problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 423 Napisano 3 godziny temu Rano i koło 18 bez problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 3 godziny temu Telefonem i zero problemów na weekendzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 45 Napisano 2 godziny temu W piątek był problem, ale przeszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 315 Napisano 2 godziny temu W sobotę miałam problem z płatnością w Lidlu i w rossmanie, dzisiaj bez problemu płaciłam zbliżeniowo w kilku sklepach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 156 Napisano 2 godziny temu Dzisiaj j bez niespodzianek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 1 godzinę temu Żadne zakupy dzisiaj nie były robione, więc nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach