P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Ja juz myslalem, ze Klaudia Katiuszka to moja nagroda za to, ze mam wlasny serwer i forum, i wszystko zjeebalem przez nietrzezwosc ;/ Drugiej szansy i takiej dziewczyny juz nie bedzie ;/ I co mi po tym, ze pochlalem i pocpalem, jak teraz jestem samotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Skasowac taka fajna dziewczyne z forum to trzeba byc ostro wychlanym ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Dzieki niej moglem wyjsc na ludzi, a tak to jestem skazany juz na przegryw, smutek i lzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Do konca zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Że zwiendlakiem se pogadaj. Macie podobny wajb męczennika Bożego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Spoko, ale ta Klaudia u mnie.to byl cud jakis. Pisalismy sobie u mnie na forum, wszystko jej pisalem co chcialem. Zero hejtow, komementowala mnie. Szkoda, ze ten cud dlugo nie trwal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Juz myslalem, ze zaraz bede mial przyjaciolke i bedziemy sobie razem lezec przytuleni i bedzie nam dobrze To ja musialem popic przycpac i wszystko zjeebac ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu No i puenta tego jest taka, ze miala rosyjskie obywatelstwo, wiec do rosji moglaby mnie porwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 23 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ale zdajesz sobie sprawę, że w samej Rosji jest taki trend, że kto tylko może to stamtąd wieje zagranicę? Edytowano 1 godzinę temu przez RC Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Mysle, ze jest tam bezpiecznie, mnie i Klaudie przygarnie Putin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Mozliwe, ze spieerdalaja, a mozliwe, ze to propaganda Ja na dobra mete nie wierze ani ruskim mediom ani zachodnim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Putin jest wysłannikiem światła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu Jak tam kafeteryanie? Dalej dajecie sie ładować w pupę pisząc w miejscu gdzie wasze wysrywy trwają cala godzine? W tym momencie moja praca stała bardziej interesująca niz to forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu W tym momencie. Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Tak, bo nie mam gdzie z kim pisac Na moim forum wszystkich i wszystko pokasowalem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu Dobrej zabawy tylko dostarczcie sobie kofeiny bo trochę tu chuyem wieje aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Właśnie pijemy. Dziękujemy namaste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Ja juz dostarczylem, mam na dole pol opakowania przedtreningowki dla pakerow jedna dawka 250mg i niezly ekspres do kawy, ktory mi mieli ziarna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Zaraz sobie kolejna pieerdolne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 1 Napisano 1 godzinę temu Pamiętajcie żeby koniecznie spakować kafeterie do plecaka ewakuacyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Może w bunkrze bd zasięg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Też bym zjadla. Ale ja jem samo mienso z sosem i frytkami a nie każdy ciapaty rozumie i potem som pomylki niekoszerne haram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu A co ja mam robic Gralem w runescape kiedys, to raz na jednej imprezie cpunskiej nacpany dalem hasla angolowi i teraz nie mam konta, 4500 godzin zmarnowane, a numer do niego stracilem, a najgorsze ze on nawet nie gra, bo staty w miejscu stoja Z drugiej strony zaczela mnie nudzic gierka, dlatego mu oddalem konto Tyle czasu stracic dla jakiejs glupiej gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Spoko, ja wczoraj tak jadlem shoarme z cebula i frytki z ejr frajera i w sumie to mi bardzo smakowalo W sumie to lepiej jak pojde po dobre piersi z kurczaka, tak z 3 i opakowanie cienkich frytek. Wyjdzie smaczniej wiecej i taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Wczoraj shoarme zajeebista usmazylem z cebula, ale pol dnia zamarynowane lezalo w lodowce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 4 Napisano 1 godzinę temu Teraz cebule tez zamarynuje razem z kurczakiem, i nie jedna cebule tylko ze 3 Frytki moglbym tez swoje pokroic z ziemniakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach