Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Wielki buu

caryca tak byś mogła wyglądać ;)

Polecane posty

10 minut temu, libed from kafeteria napisał:

to nie jest zaden milf tylko zwykla baba 

milf to cos a la doda baba z mini z pompowanymi ustami taki wamp z zachowaniem jak pewnej kobiety na tym forum znanej z opowiesci o lesie 😄

Przeciętna Grażyna po 40tce to może zapomnieć o takiej figurze i wyglądzie .

Ty jak rozumiem żyjesz w otoczeniu bogatych i zadbanych kobiet w dzielnicy typu Beverly hills ze u ciebie  przeciętna kobieta tak wygląda? Jasne :classic_rolleyes:

A Doda to osobna kategoria, żaden milf.

Edytowano przez Wielki buu

11 minut temu, Wielki buu napisał:

Ale taka 'mamuśka' ( chociaż upieram się że pani doktor staro w żadnym wypadku nie wyglada)' to jest szczęście. Nie dosyć że mądra to widać że i opiekuńcza  a i popatrzeć jest na co. 

20 latki są przereklamowane, irytujące, skaczące z kwiatka na kwiatek a kobieta ustatkowana będzie  bardziej stabilna. Co nie Dumbo? 

a chój mnie to obchodzi? masz mnie za retarda?

1 minutę temu, Wielki buu napisał:

Ty jak rozumiem żyjesz w otoczeniu bogatych i zadbanych kobiet w dzielnicy typu Beverly Villa ze u ciebie  przeciętna kobieta tak wygląda? Jasne :classic_rolleyes:

A Doda to osobna kategoria, żaden milf.

ja ci napisalem jak ma wygladac milf

nie wiem kto mieszka niedaleko mnie nie zagladam ludziom przez okno i mnie to nie interesuje ale tak baba 40 letnia jak nie ma gromady dzieci to wyglada lepiej od tej ta wyglada starzej. 

najszycbiej rozsypuja sie te wielodzietne i z mezem januszem z tego co widze a najlepiej trzymaja te bez dzieci i bez chlopa 😄 jak widac babie janusz dodaje lat 😄

Anastazja, mewa i farfeluny lizanie... mmm lechta

co to bylo za spotkanie

1 minutę temu, włosynarękach napisał:

masz mnie za retarda? 

Nie, skąd, mam cię za drugiego Einsteina 

4 minuty temu, Wielki buu napisał:

Ty jak rozumiem żyjesz w otoczeniu bogatych i zadbanych kobiet w dzielnicy typu Beverly hills ze u ciebie  przeciętna kobieta tak wygląda? Jasne :classic_rolleyes:

Masz dziwne środowisko. Ta pani to raczej zwykła, zadbana kobieta. 

Edytowano przez selkie

14 minut temu, Wielki buu napisał:

20 latki są przereklamowane, irytujące, skaczące z kwiatka na kwiatek a kobieta ustatkowana będzie  bardziej stabilna. Co nie Dumbo? 

ty to jednak jestes zwykly kr.tyn 😄

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

to trzeba wyjechac do egiptu znalezc habibiego i poszalec jak sie jest milfem 😄

to trzeba mieć libido wyebane w kosmos plus duża dawkę desperacji żeby takie poświęcenia uskuteczniac

najszycbiej rozsypuja sie te wielodzietne i z mezem januszem z tego co widze a najlepiej trzymaja te bez dzieci i bez chlopa 😄 jak widac babie janusz dodaje lat 😄

Najgorzej to się starzeją te co ( mocno) tyją, to główna zależność którą  zauważyłem.

No mężate dzieciate też lecz nie wszystkie się zapuszczają 

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

ty to jednak jestes zwykly kr.tyn 😄

Coś chcesz skomentować i Krejzi? 

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

to trzeba mieć libido wyebane w kosmos plus duża dawkę desperacji żeby takie poświęcenia uskuteczniac

milfy maja

3 minuty temu, Wielki buu napisał:

Najgorzej to się starzeją te co ( mocno) tyją, to główna zależność którą  zauważyłem.

No mężate dzieciate też lecz nie wszystkie się zapuszczają 

a tyja glownie te ktore maja chlopow okraglutkich jak ty 😄 

2 minuty temu, Wielki buu napisał:

Coś chcesz skomentować i Krejzi? 

nie rozumiem pytania a chce skomentopwac to ze jestes glupi sadzisz ze ludziom sie charakter zmienia 😄 wytlumacze ci ze po prostu ta ktora daje du. kazdemu gdy ma 20 lat po prostu jak ma 40 to czesto jest juz tak zniszczona ze nie ma komu a nie dlatego ze baby 40 letnie nagle staja sie stabilen z uczuciach 😄

ja bym powiedzial ze zaleznosc jest raczej odwrotna czesto ta mloda sie boi co ludzie powiedza a jak sie przelamie to juz sie tym nie przejmuje 😄

ludzie najpierw maja jakeis idealy czy zasady a zwykle z wiekiem co najwyzej je traca 😄 albo ulegaja pokusom a nie odwrotnie

Edytowano przez libed from kafeteria

rozumiem pytania a chce skomentopwac to ze jestes glupi sadzisz ze ludziom sie charakter zmienia 😄 wytlumacze ci ze po prostu ta ktora daje du. kazdemu gdy ma 20 lat po prostu jak ma 40 to czesto jest juz tak zniszczona ze nie ma komu a nie dlatego ze baby 40 letnie nagle staja sie stabilen z uczuciach 😄

Wyczuwam duzą dawkę uprzedzenia, mizoginii a wręcz pewien rodzaj rasizmu determinowanego genetycznie. 

Poza tym wiele doop, które się wyszalalo w wieku 20 lat potem się ustatkowuje. To raczej typowy proces. 

Oczywiście prostytuta zawsze zostanie prostytutą lecz to już inna para kaloszy której autyści forumowi nie rozrożniają. Chyba że dla ciebie każda dziewczyna na dyskotece  to divka, a divki byś na stosie palił(?) cholera wie jak chciałeś za owady dzieciakom ręce odcinać to wszystko jest u ciebie  możliwe😆

Przed chwilą, Wielki buu napisał:

Poza tym wiele doop, które się wyszalalo w wieku 20 lat potem się ustatkowuje. To raczej typowy proces. 

zwykle z desperacji ale charakteru nie zmeinisz i pozniej jak w tym artykule 😄

Cytat

Tragicznie zakończyło się dla 34-letniej Anny intymne spotkanie, z dopiero co poznanym na dyskotece w Międzyzdrojach młodym Ukraińcem Mykhailo M. Kobieta straciła życie, a oskarżony o jej śmierć mężczyzna został skazany na 13,5 roku więzienia. Teraz sąd apelacyjny zmniejszył karę dla zabójcy.

albo habibi 😄

2 minuty temu, Wielki buu napisał:

to divka, a divki byś na stosie palił(?) cholera wie jak chciałeś za owady dzieciakom ręce odcinać to wszystko jest u ciebie  możliwe😆

ta te dzieci to przyszli zwyrole takie maja geny ze jak sie znecaja nad zwierzetami odcinajac im cos albo rzucajac do kotów kamieniami to pozniej rosnie zwyrol 

a co mnie obchodza divy praca jak w biedronce dla mnie 😄 nic do nich nie ma lepiej niech taki janusz do nich idzie niz by mial gonic baby w parku po zmroku, nie chcialo sie uczyc to sie tylkiem zarabia zawod jak kazdy inny tez potrzebny

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

zwykle z desperacji ale charakteru nie zmeinisz i pozniej jak w tym artykule 😄

albo habibi 😄

ta te dzieci to przyszli zwyrole takie maja geny ze jak sie znecaja nad zwierzetami odcinajac im cos albo rzucajac do kotów kamieniami to pozniej rosnie zwyrol 

a co mnie obchodza divy praca jak w biedronce dla mnie 😄 nic do nich nie ma lepiej niech taki janusz do nich idzie niz by mial gonic baby w parku po zmroku, nie chcialo sie uczyc to sie tylkiem zarabia zawod jak kazdy inny tez potrzebny

Mi się zdarzyło parę ślimaków pognieść za dzieciaka i na tym się skończyło więc twoja teoria jest inwalidą i zaświadczam o tym osobiście. 

Poza tym wychodzi z ciebie już nie pierwszy raz ksenofob, mizogin i katotalib oni cię z Razemków prędzej czy później  wyrzucą  libedzik 😆 i co wtedy? 

9 minut temu, libed from kafeteria napisał:

mnie obchodza divy praca jak w biedronce dla mnie 😄 nic do nich nie ma lepiej niech taki janusz do nich idzie niz by mial gonic baby w parku po zmroku, nie chcialo sie uczyc to sie tylkiem zarabia zawod jak kazdy inny tez potrzebny 

No piszesz to tak jakbyś piętnował sexworking i sexworkerki we wcześniejszych postach. 

Przed chwilą, Wielki buu napisał:

Mi się zdarzyło parę ślimaków pognieść za dzieciaka i na tym się skończyło więc twoja teoria jest inwalidą i zaświadczam o tym osobiście. 

to ze ty sie calowales jak miales 20 lat a teraz jak masz 40 i zadna nie chce to zaden dowod. 

p.s. podpowiem ci ze keidys moze nie byles gruby a teraz jestes poza tym babie 20 letnie do calowani wystarczy dwa piwa a 40 letnia patrzy na to czy masz prace i zęby 😄 

nie dziekuj za darmowa porade schudnij, znajdz robote, szczotkuj zeby i zoabczysz ze bedzie jak w wieku lat 20tu 😄

a i najwazniejsze ukrywaj przez baba te mizoginistyczne poglady rodem z bosaka bo inaczej ucieknie 

• Haha 2

1 minutę temu, Wielki buu napisał:

No piszesz to tak jakbyś piętnował sexworking i sexworkerki we wcześniejszych postach. 

zadnej pracy nie pietnuje poza ta na panstwowym wikciie

pietnuje bezroboli jak ty

Edytowano przez libed from kafeteria

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

to ze ty sie calowales jak miales 20 lat a teraz jak masz 40 i zadna nie chce to zaden dowod. 

p.s. podpowiem ci ze keidys moze nie byles gruby a teraz jestes poza tym babie 20 letnie do calowani wystarczy dwa piwa a 40 letnia patrzy na to czy masz prace i zęby 😄 

nie dziekuj za darmowa porade schudnij, znajdz robote, szczotkuj zeby i zoabczysz ze bedzie jak w wieku lat 20tu 😄

a i najwazniejsze ukrywaj przez baba te mizoginistyczne poglady rodem z bosaka bo inaczej ucieknie 

Dla ciebie praca i posiadanie zębów to wielki wyczyn bo ich nie posiadasz. Druga salowa z ciebie wyszła ale to dobrze bo to znaczy że dotarło lilpedziku. 

Te twoje teorie z tylka możesz właśnie  z powrotem do ciemnej dziury wsadzić 😁

36 minut temu, Wielki buu napisał:

Dla ciebie praca i posiadanie zębów to wielki wyczyn bo ich nie posiadasz. Druga salowa z ciebie wyszła ale to dobrze bo to znaczy że dotarło lilpedziku. 

Te twoje teorie z tylka możesz właśnie  z powrotem do ciemnej dziury wsadzić 😁

widze ze trafilem bo sie irytujesz 

chlop jak ma prace zeby i nie ma nadwagi to nie ma problemów ze znalezeniem baby a ty masz. 

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

widze ze trafilem bo sie irytujesz 

chlop jak ma prace zeby i nie ma nadwagi to nie ma problemów ze znalezeniem baby a ty masz. 

No irytuje aż jak np salowa.Pisałeś że jesteś stary, niski i gruby żeby mi to teraz wypominać. Jakbyś był bezrobotny też bym się nie zdziwił. Nie do końca rozumiem  logikę , ktorą się kierujesz. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się