Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Tak myślałem kupic lubrykant 1l na bazie wody ale boje się uczulenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 79 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: A mi się zele kończą durex muszę znowu zamoeic na rok z 1,2litra Na co ci żel, jak nie uprawiasz seksu? Przy tobie kobieta powinna być mokra.. Aaa przecież ty nigdy nie uprawiałeś seksu 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 79 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Tak myślałem kupic lubrykant 1l na bazie wody ale boje się uczulenia To wsadź go między drzwi i przytrzaśnij, wtedy nie dostaniesz uczulenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zasięgu w sieci mi brakuje. Dobrej nocy Zdarza się, albo mieszkasz bardzej na południu. Dobrej nocy Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Na co ci żel, jak nie uprawiasz seksu? Przy tobie kobieta powinna być mokra.. Aaa przecież ty nigdy nie uprawiałeś seksu 🫣 Do sztucznej pízdy Lovetoy Streetgirl's #3 Masturbator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Do sztucznej pízdy Lovetoy Streetgirl's #3 Masturbator Przestań kużwa bluzgać w jej strone pajacu i spadaj z mojego tematu Nikt Cię tu nie zapraszał. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Przestań kużwa bluzgać w jej strone pajacu i spadaj z mojego tematu Rok temu wziolem na kredyt 6 butekek 200ml i już kazda ma z 0,5-1cm tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 189 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: No właśnie skąd by adres wzięła Kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: To wsadź go między drzwi i przytrzaśnij, wtedy nie dostaniesz uczulenia Na bazie wody połowę tańszy za litr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Kto No ta miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Żeby zapukac do drzwi musi mieć adres albo wystalkowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 189 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Żeby zapukac do drzwi musi mieć adres albo wystalkowac Z tym pukaniem do drzwi to była przenośnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu U mnie ta z mopsu piszczala taki influancerski look młodej siksy to może by się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Z tym pukaniem do drzwi to była przenośnia. No ja wiem ale lubię tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 79 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Do sztucznej pízdy Lovetoy Streetgirl's #3 Masturbator Nie znam się na tym, bo nie jestem prawiczkiem I znam smak seksu oraz faceta.. Współczuję, że tobie nie jest to dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Rok temu wziolem na kredyt 6 butekek 200ml i już kazda ma z 0,5-1cm tylko Masz autyzm rozumiem, ale to się leczy nie powiela schemat i szanuj kobiety, bo reprezentujesz biedę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 79 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał: U mnie ta z mopsu piszczala taki influancerski look młodej siksy to może by się udało Czyli Mops utrzymuje kolejnego nieroba, bo robić się nie chce. No i Kościół jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Masz autyzm rozumiem, ale to się leczy nie powiela schemat i szanuj kobiety, bo reprezentujesz biedę Ty za to bogaty jesteś z czego klikasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyli Mops utrzymuje kolejnego nieroba, bo robić się nie chce. No i Kościół jeszcze Wtedy jeszcze matka żyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Przyszły sprawdzić czy myje jej cípe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 79 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Wtedy jeszcze matka żyła Ale nie żyje. Ty jesteś stary koń i ciągniesz socjal. Jak ci nie wstyd 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale nie żyje. Ty jesteś stary koń i ciągniesz socjal. Jak ci nie wstyd 🫢 Żeby ciągnąć musieli by dawać a nie dają nawet 1zl do czynszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 189 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Przyszły sprawdzić czy myje jej cípe Mógłbys jednak innymi słowami to napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Sam się utrzymuje od śmierci matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Sam się utrzymuje od śmierci matki To nie jest powód żebyś traktował kobiety jak szmaty ......o Zejdż mi z oczu. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Mógłbys jednak innymi słowami to napisać. Mógłbym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 79 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Sam się utrzymuje od śmierci matki Państwo cię utrzymuje i inne nieroby z tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Państwo cię utrzymuje i inne nieroby z tego forum. Nie bo mój kapitał miałem 47tyś gdy zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 79 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Żeby ciągnąć musieli by dawać a nie dają nawet 1zl do czynszu Ale masz konserwy dla powodzian z Kościoła i robaki w domu. Grzyb pewnie też na ścianach się powiększa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Mógłbym To pisz jak facet nie frajer 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach