250GodzinTak 79 Napisano 2 godziny temu Fajnie być niezależnym, mieć parę groszy, cieszyć się życiem i wkrótce zasłużonym urlopem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: To pisz jak facet nie frajer Schowaj te epitety dla chudszych od siebie bo się źle może skończyć O właśnie witaminy miałem wziąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 79 Napisano 2 godziny temu Gaszę światło. Snu spokojnego wszystkim pozytywnie zakręconym wariatom życzę Do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Fajnie być niezależnym, mieć parę groszy, cieszyć się życiem i wkrótce zasłużonym urlopem Przecież ty jesteś zależna od pracodawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Fajnie to być wolnym finansowo nie pracować mieć na wszystkie zachcianki i projekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 189 Napisano 2 godziny temu Idę i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Idę i ja To ja idę na kompa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mroczne widmo 5 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, 250GodzinTak napisał: Fajnie być niezależnym, mieć parę groszy, cieszyć się życiem i wkrótce zasłużonym urlopem Masz tak ...ową reputacje pośród prawdziwych znajomych, babciu, że aż sobie odpuściłem bycie stalkującym libedem. https://files.catbox.moe/l5imgm.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach