Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

Ameryka ma poważny problem...

Polecane posty

33 minuty temu, RC Plus napisał:

Jak myślisz czemu ten temat magicznie ucichł? Mam na myśli obsmarowywanie Nawrockiego z każdej możliwej strony? Czy nie przyszło ci do głowy, że ta nagonka miała jakiś bardzo konkretny cel, a gdy ów cel nie wypalił, to zwyczajnie zaprzestano?

Ale przecież sam sie przyznał do wyłudzenie mieszkania od jakiegoś biedaczka. Temat ucichł bo co mu można teraz zrobić i ile walkować, skoro wszyscy już wiedzą i nic nowego się nie odkryje? Bardziej mnie interesuje sprawa, którą wytoczył Onetowi, bodajże o tutki. Ciekawe, jakie będą próby udowodnienia czy to fejk, czy nie.

7 minut temu, Buuuu napisał:

A to sry 😄 Nie odróżniam ich widocznie, bo bardzo podobnie pitolą. 😉 

Piesek Klaudiusza jesteś a leki brałeś?

14 minut temu, Buuuu napisał:

Buahaha, tak sie pocieszaj, Siur, ułomie lewacki 😄  Widze, ze wyparcie u lewactwa nadal mocne  😄 I skończ  tymi multikontami, lemingu, bo i tak widać, że to Ty, towarzyszu. 😄 

Jasne. Nie jestem lewakiem,  bo takich radykalnych lewaków tez nie lubię. Jestem racjonalistą. Jeżeli chodzi o Nawrockiego to wy sobie hodujecie wrzod na tyłku, moze nawet ustrój zmienicie. Ale po co mam udawać, że gosc jest super, wszystko zalatwi itd? Wez pod uwagę, ze to jest polityka, a ona rządzi sie swoimi prawami. Np po takim RC widac, ze silnie potrzebuje kultu jednostki. 

2 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał:

Piesek Klaudiusza jesteś a leki brałeś?

A Ty znowu ćpanie projektujesz na innych, gruba halyno? 

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale przecież sam sie przyznał do wyłudzenie mieszkania od jakiegoś biedaczka. Temat ucichł bo co mu można teraz zrobić i ile walkować, skoro wszyscy już wiedzą i nic nowego się nie odkryje? Bardziej mnie interesuje sprawa, którą wytoczył Onetowi, bodajże o tutki. Ciekawe, jakie będą próby udowodnienia czy to fejk, czy nie.

Tu usunęli temat, który zażył Libed o tym jak gosc nie wytrzymuje cisnienia na sesji ONZ i ped.ofi.lskie uwagi na temat Twojego dziecka. Tak tematy cichną jak nie ma argumentow

• Like 1

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

To nie jest Siur, tylko dumny Chad Daddy mąż rudej Ewki, którą utrzymuje 😜Siur nie jest aż tak głupi i nie nazywa katolików ujami, jak Bob budowniczy 😄

Nazywa ale go stać żeby na nich srrac 

Kto jest większym mutantem ten co wiecznie drąży czy ten kto wie kiedy się wycofać Salowa 

4 minuty temu, Bob Guccione napisał:

Jasne. Nie jestem lewakiem,  bo takich radykalnych lewaków tez nie lubię. Jestem racjonalistą. Jeżeli chodzi o Nawrockiego to wy sobie hodujecie wrzod na tyłku, moze nawet ustrój zmienicie. Ale po co mam udawać, że gosc jest super, wszystko zalatwi itd? Wez pod uwagę, ze to jest polityka, a ona rządzi sie swoimi prawami. Np po takim RC widac, ze silnie potrzebuje kultu jednostki. 

Nie, nie jesteś 😄 😄 

Przed chwilą, Bob Guccione napisał:

Bo?

Racjonalizm i lewackie pierdy o "tolerancji" i przyjmowaniu muslimskich imigrantów - wybierz jedno 😄 Ty nie wiesz nawet co to znaczy, człeku 😄 

3 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał:

Kto jest większym mutantem ten co wiecznie drąży czy ten kto wie kiedy się wycofać Salowa 

Nie wiem, ale wiem, że widok srańska z twojej grubej srakawy to musi być kosmiczny widok 😄 

Przed chwilą, Buuuu napisał:

Racjonalizm i lewackie pierdy o "tolerancji" i przyjmowaniu muslimskich imigrantów - wybierz jedno 😄 Ty nie wiesz nawet co to znaczy, człeku 😄 

Nic takiego nigdy nie pisałem. Potrafię rozdzielić to co np dzieje się na wchodniej granicy, a to co odpier...obrońcy granicy na zachodzie. A to, że nie lubię histerykow to juz inna sprawa. To ma byc argument? Wiec jest nietrafiony. 

14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

nom od biednego nieświadomego p3dofila

• Like 1
  • Haha 1

a umiecie czasem spr źrödła informacji czy łykacie wszystko co na tacy podadzo

• Haha 1

7 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał:

Nie jestem salową przyjaciółko Moona 😜

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

nom od biednego nieświadomego p3dofila

Wiadomo, ze zarzuty o ped.ofilie to gruba sprawa. Ciekawe skąd Nawrocki ma takich znajomych i dlaczego robi z nimi interesy. Ja bym się brzydził. Dzis jeden gosc z Kafe zapytał Śliwki czy juz zmasturbowala swoje dziecko. Widać, ze ta grupa ma chyba dużą słabość do tych tematów. 

1 minutę temu, Bob Guccione napisał:

Wiadomo, ze zarzuty o ped.ofilie to gruba sprawa. Ciekawe skąd Nawrocki ma takich znajomych i dlaczego robi z nimi interesy. Ja bym się brzydził. Dzis jeden gosc z Kafe zapytał Śliwki czy juz zmasturbowala swoje dziecko. Widać, ze ta grupa ma chyba dużą słabość do tych tematów. 

A ty nazwałeś go ped/ofilem, a wczoraj wyzywałeś Katolików od uji. Zamilcz i odejdź stąd 😄

3 minuty temu, Bob Guccione napisał:

To przez brak logicznych argumentów i ból owłosionej męskiej doopy bica sobie pokrzykuje swinka 😄

Edytowano przez Fekalio Gonzalez

5 minut temu, mr_Kumpir napisał:

a umiecie czasem spr źrödła informacji czy łykacie wszystko co na tacy podadzo

Ja sprawdziłem i okazało sie prawdą, ze Nawrocki wypisał swoje dziecko z zajęć edukacji zdrowotnej. Miał prawo. Ale jego uwaga, ze szkołą służy do promowania chrześcijańskich wartości dyskryminuje mnie jako Polaka. I moją rodzinę. Uwazasz, ze to w porządku tak dzielić?

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

A ty nazwałeś go ped/ofilem, a wczoraj wyzywałeś Katolików od uji. Zamilcz i odejdź stąd 😄

A to już nie można mieć swoich poglądów bo co? Salowa udusi doopom czy Bicowa?

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Skoro pyta matki dziecka czy jest juz zmasturbowane to jak mam go nazwać? Poza tym mówiłem,  ze nie jestes normalna. Nazwałem tak Ciebie 😀

2 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał:

Będziecie się ze swoim goownem narzucać skoorwysyny czy życzycie sobie zbicia na kwaśne jabłko przez podejrzane służby?

znowu się naćpało?

Edytowano przez pedo eunuch

Przed chwilą, Bob Guccione napisał:

Skoro pyta matki dziecka czy jest juz zmasturbowane to jak mam go nazwać? Poza tym mówiłem,  ze nie jestes normalna. Nazwałem tak Ciebie 😀

A kto normalny nazywa katolików ujami? Dostałeś bana i słusznie ci się należało dżentelmenie w kozakach 😅😄

• Haha 1

4 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał:

To przez brak logicznych argumentów i ból owłosionej męskiej doopy bicia sobie pokrzykuje swinka 😄

A Madzia go broni. Zaraz zacznie graniac po forum zeby skarżyć się na Widmoka i jego ped.ofilskie teksty. Gdzie tu logika? Poza tym cos w tym jest, bo Widmok tez jest fanem Nawrockiego. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

A kto normalny nazywa katolików ujami? Dostałeś bana i słusznie ci się należało dżentelmenie w kozakach 😅😄

Nazwałem tak takich katolików jak ty. Niedziela do kościoła, a w tygodniu hejt po kazdym jak leci na Kafeterii. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Wam trzeba lufę do gęby pakować czy do doopy żebyście zamknęli jadaczki i przestali podjudzac?

1 minutę temu, Bob Guccione napisał:

A Madzia go broni. Zaraz zacznie graniac po forum zeby skarżyć się na Widmoka i jego ped.ofilskie teksty. Gdzie tu logika? Poza tym cos w tym jest, bo Widmok tez jest fanem Nawrockiego. 

Kogo bronię?😄 Człowieku ty siebie czytasz? Odbij typie od katolików, bo jedyne co ci wychodzi to narzekanie na żonę nr 1 i swoje dziecko. I ty się chcesz licytować? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się