pedo eunuch 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ciekawe, że lewicujący netfliks zatrudnia pedo do reżyserii i produkcji swoich kvltowych serialików z pedo treścią. Edytowano 2 godziny temu przez pedo eunuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 103 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bob Guccione napisał: Nazwałem tak takich katolików jak ty. Niedziela do kościoła, a w tygodniu hejt po kazdym jak leci na Kafeterii. Przez przypadek weszłam do Kościoła, bo zwykle w niedzielę jestem w pracy, kiedy twoja żona nr 2 śpi do południa. A ty się odpaliłeś. Twoja żona nr 2 pozyskana na tym forum hejtuje każdego. A co na to twój teść lekarz? Odbij typie i zajmij się zdrowiem żony nr 2 i swoim kolanem, bo się już sypiesz 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 10 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kogo bronię? Człowieku ty siebie czytasz? Odbij typie od katolików, bo jedyne co ci wychodzi to narzekanie na żonę nr 1 i swoje dziecko. I ty się chcesz licytować? Właściwie to właśnie licytację wygrałem. Przegrałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1055 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bob Guccione napisał: Właściwie to właśnie licytację wygrałem. Przegrałaś. Kopiesz się z koniem (z kobyłą)? Ciekawe czy znowu od świtu tu jazgocze i skończy nad ranem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1055 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przez przypadek weszłam do Kościoła, bo zwykle w niedzielę jestem w pracy, kiedy twoja żona nr 2 śpi do południa. A ty się odpaliłeś. Twoja żona nr 2 pozyskana na tym forum hejtuje każdego. A co na to twój teść lekarz? Odbij typie i zajmij się zdrowiem żony nr 2 i swoim kolanem, bo się już sypiesz A czy Bunia jest teraz z tobą w pokoju? Kiedy się ty nim wreszcie zajmiesz (urojenia też trzeba pielęgnować)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: A czy Bunia jest teraz z tobą w pokoju? Kiedy się ty nim wreszcie zajmiesz (urojenia też trzeba pielęgnować)? Cześć lalka, co bylo dziś pite? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Cześć lalka, co bylo dziś pite? Ona nie może pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1055 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bob Guccione napisał: Ona nie może pić. To troll. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 103 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, RC Plus napisał: Amerykańskie media. Czemu Prezydent Trump nie zakończył wojny Ukrainy z Rosją w ciagu 24 godzin? Nawet dziś taka gadka w pracy na kawie była. No i te jego 53 zarzuty zrobiły swoje. Więc jak to naprawdę jest, że osoba z wyrokami zostaje Prezydentem USA z pomarańczową twarzą? Jedyne co mu się udało - To przepiękna i bardzo elegancka żona nr 2 lub 3, bo trochę tych żon chyba miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 103 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Cześć lalka, co bylo dziś pite? Pewnie dopiero wstała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 2 Napisano 2 godziny temu Hmmm Salowa na różnie to musi być piękny widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 103 Napisano 2 godziny temu Że też ja w sobotę nie mogę sobie pozwolić spać do godziny 13. Bałabym się, że wątroba mi zgnije Nie mogę, bo nie jestem leniem, utrzymanką, mam swoją godność, bo trzeba być niezależną. Okropne czasy i samo życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 2 Napisano 2 godziny temu To fajnie. Za mordowanie jest spoko wypłata a zlecenia wpadają kiedy se chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 10 Napisano 2 godziny temu Jeszcze w temacie dzieci się wypowiem. Pewnie większość osób czytała jak skrytykowałem tu córkę Nawrockiego. Głównie jej udział w zyciu publicznym. Ale tez skrytykowałem jej wygląd, spodziewałem sie negatywnej reakcji i oczywiście doczekałem się jej natychmiast. Natomiast dzis, w momencie gdy jeden z prawicowych obrońców narodu, itd zrobił uwagę o zmasturbowaniu dziecka, cisza. Nie wiem co na ten temat sadzic...To są fakty. Oceniam tylko fakty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Że też ja w sobotę nie mogę sobie pozwolić spać do godziny 13. Bałabym się, że wątroba mi zgnije Nie mogę, bo nie jestem leniem, utrzymanką, mam swoją godność, bo trzeba być niezależną. Okropne czasy i samo życie Kazałem jej spać cały dzien, bo sie źle czuje. Co w tym złego? Niech odpoczywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Że też ja w sobotę nie mogę sobie pozwolić spać do godziny 13. Bałabym się, że wątroba mi zgnije Nie mogę, bo nie jestem leniem, utrzymanką, mam swoją godność, bo trzeba być niezależną. Okropne czasy i samo życie To może pozwól sobie na sen bo taki kierat nie jest normalny. Poczucie winy że się leży z dùpa do góry gdy ma się chęć także nie jest czymś normalnym. Wątroba nie gnije od przyjemności nic nie robienia. Raczej od pracoholizmu i psychicznego kieratu ci pognijo narządy. No ale co kto lubi... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 103 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Zostawcie temat na rano do kawy i ciasteczka 3.45 mam pobudkę. Dobranoc i żegnam ozięble. Gina trzymaj się Edytowano 2 godziny temu przez 250GodzinTak Dubel słowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1055 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Że też ja w sobotę nie mogę sobie pozwolić spać do godziny 13. Bałabym się, że wątroba mi zgnije Nie mogę, bo nie jestem leniem, utrzymanką, mam swoją godność, bo trzeba być niezależną. Okropne czasy i samo życie Ty generalnie na niewiele luzu możesz sobie pozwolić, bo jesteś sama i nikt troskliwy się tobą nie opiekuje. Za to możesz sobie pozwolić na życie na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1055 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zostawcie temat na rano dokawy6i ciasteczka 3.45 mam pobudkę. Dobranoc i żegnam ozięble. Gina trzymaj się Co za pech, swoją uwagą skazałam cię na resztę nocy "zza krzaka", ciekawe, czy wytrzymasz 3.45... Normalnie niewolnica... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bob Guccione napisał: Jeszcze w temacie dzieci się wypowiem. Pewnie większość osób czytała jak skrytykowałem tu córkę Nawrockiego. Głównie jej udział w zyciu publicznym. Ale tez skrytykowałem jej wygląd, spodziewałem sie negatywnej reakcji i oczywiście doczekałem się jej natychmiast. Natomiast dzis, w momencie gdy jeden z prawicowych obrońców narodu, itd zrobił uwagę o zmasturbowaniu dziecka, cisza. Nie wiem co na ten temat sadzic...To są fakty. Oceniam tylko fakty. Bo ty nie jesteś ułomny a bicu jest i to jest różnica. Dėbil może pieprzyc glupoty a inteligentny nie. Poza tym jaki przykład dajesz dziecku jako ojciec gdy krytykujesz inne dzieci? Choroby chodzą po ludziach w każdej chwili twoja corka też może zostać kaleka badz szrekiem po sterydach i co wtedy? Będzie Ci miko gdy inny stary powie ze grube i brzydkie toto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 4 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zostawcie temat na rano do kawy i ciasteczka 3.45 mam pobudkę. Dobranoc i żegnam ozięble. Gina trzymaj się Dziękuję, przede mną jeszcze trochę warty zostało, jednak popołudniowe drzemki potrafią rozregulować zdrowy cykl. Buźka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 2 godziny temu Od ozieblego żegnania jestem ja. Zero oryginalności w niektórych...oznajmiają ze maja cię za guwno a potem i tak przywłaszczają sobie twoje charakterystyczne elementy i blyszczo odbitym światłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Od ozieblego żegnania jestem ja. Zero oryginalności w niektórych...oznajmiają ze maja cię za guwno a potem i tak przywłaszczają sobie twoje charakterystyczne elementy i blyszczo odbitym światłem. Bo ty jedna tego zwrotu używałaś. Nie ośmieszaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Bo ty jedna tego zwrotu używałaś. Nie ośmieszaj się Pite było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 13 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Bo ty nie jesteś ułomny a bicu jest i to jest różnica. Dėbil może pieprzyc glupoty a inteligentny nie. Poza tym jaki przykład dajesz dziecku jako ojciec gdy krytykujesz inne dzieci? Choroby chodzą po ludziach w każdej chwili twoja corka też może zostać kaleka badz szrekiem po sterydach i co wtedy? Będzie Ci miko gdy inny stary powie ze grube i brzydkie toto? On o widmoku pisze, nie o bicu (on nie jest ułomny, tylko ma mental simpa). Beka, że taki elokwent i inteligent do kogoś takiego jak widmo próbuje się porównywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 442 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Bob Guccione napisał: Tu usunęli temat, który zażył Libed o tym jak gosc nie wytrzymuje cisnienia na sesji ONZ i ped.ofi.lskie uwagi na temat Twojego dziecka. Tak tematy cichną jak nie ma argumentow On chyba nie miał na myśli niczego stricte pedo, to raczej była aluzja, pod wpływem dezinformacji, do rzekomej nauki masturbacji w nowym przedmiocie. Tak mi się przynajmniej wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Bo ty nie jesteś ułomny a bicu jest i to jest różnica. Dėbil może pieprzyc glupoty a inteligentny nie. Poza tym jaki przykład dajesz dziecku jako ojciec gdy krytykujesz inne dzieci? Choroby chodzą po ludziach w każdej chwili twoja corka też może zostać kaleka badz szrekiem po sterydach i co wtedy? Będzie Ci miko gdy inny stary powie ze grube i brzydkie toto? Nie wiem czy jest ułomny. Kilka razy wypowiadał sie logicznie, nawt wybiórczo cytując demagog.org.pl Po prostu nadal uwazam, ze robią temu dziecku krzywdę. Nawet moja córka zapytala kiedyś dlaczego ta dziewczynka jest tak dziwnie ubrana. Chodzilo jej o wizerunek, który tez mi sie wydaje przerysowany. A nigdy nie usłyszała ode mnie słowa krytyki na jej temat. Nie zmienię zdania, ze wizerunek dziecka powinien byc chroniony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bob Guccione napisał: Nie wiem czy jest ułomny. Kilka razy wypowiadał sie logicznie, nawt wybiórczo cytując demagog.org.pl Po prostu nadal uwazam, ze robią temu dziecku krzywdę. Nawet moja córka zapytala kiedyś dlaczego ta dziewczynka jest tak dziwnie ubrana. Chodzilo jej o wizerunek, który tez mi sie wydaje przerysowany. A nigdy nie usłyszała ode mnie słowa krytyki na jej temat. Nie zmienię zdania, ze wizerunek dziecka powinien byc chroniony. Bo jest corka prezydenta i występuje publicznie. Chyba w psi patrol jej nie ubiorą. Wizerunek wszystkich dzieci powinien być chroniony włączając media społecznościowe i dzieci januszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 10 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, TRYN FEKALIN napisał: On o widmoku pisze, nie o bicu (on nie jest ułomny, tylko ma mental simpa). Beka, że taki elokwent i inteligent do kogoś takiego jak widmo próbuje się porównywać. Piszę o Wielkim Bu. Mniej więcej taki nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 4 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Pite było? hahaha, chyba u ciebie było, jeżeli uważasz taki wyświechtany zwrot za cokolwiek unikalnego, roftl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach