Minnie Moskowitz 4 Napisano 2 godziny temu Posiłek….ja sobie dzisiaj zażyczyłam papardelle w sosie serowo-bazyliowym.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumboliev 6 Napisano 1 godzinę temu Jesteś może koleżanką Niburdiamy? Coś czuję, że Wasze bananowe rodzinki chyba się znają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 131 Napisano 1 godzinę temu czesc niby masz teraz faze na udawanie kogos innego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 131 Napisano 1 godzinę temu widze ze wpadlismy na to samo to musi byc ona i tez z kowbojek. na tym forum juz zostalpo 5 osob i modki z nudów wymyslaja tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: widze ze wpadlismy na to samo to musi byc ona i tez z kowbojek. na tym forum juz zostalpo 5 osob i modki z nudów wymyslaja tematy Hej foliarz. O tym właśnie mówiłam. A teraz nie przeszkadzaj mi bo nie mam czasu dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 5 Napisano 1 godzinę temu Foliarz do kąta. Doopa kowbojki. Blabla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 131 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Hej foliarz. O tym właśnie mówiłam. A teraz nie przeszkadzaj mi bo nie mam czasu dla ciebie. nie bede ci 10 raz pisal ze jestem antyfoliarz i kazdy to wie jak chcesz mnie sprowokowac to niestety ale to niemozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 4 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, libed from kafeteria napisał: nie bede ci 10 raz pisal ze jestem antyfoliarz i kazdy to wie jak chcesz mnie sprowokowac to niestety ale to niemozliwe To skąd te z ostatniej części przewodu pokarmowego teorie i wnioski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumboliev 6 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, libed from kafeteria napisał: widze ze wpadlismy na to samo to musi byc ona i tez z kowbojek. na tym forum juz zostalpo 5 osob i modki z nudów wymyslaja tematy Nie, nie wpadliśmy na to samo Lipeddo Koleżanka to koleżanka, nie ona Tylko Ty byś mógł twierdzić, że to Nibu, paranoiku zramolały 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach