BabkaBożaBrioszka 44 Napisano 5 godzin temu Jak malkej dzakson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 44 Napisano 5 godzin temu Chce być mumiom egipskom z koca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 5 godzin temu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 44 Napisano 5 godzin temu Zamykam sarkofag zegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 5 godzin temu zegnaj istoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 5 godzin temu 38 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: czyli co??? Usb c męskie do usb a żeńskie wielkości 1cm może 1,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Psychologii maszynowa tak napisał: Usb c męskie do usb a żeńskie wielkości 1cm może 1,5 wow a masz dyskietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 5 godzin temu fajnie jakby te kompy sie paliły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 5 godzin temu awarie sa super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: fajnie jakby te kompy sie paliły 4 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: awarie sa super Ostatnio mi się prawie spalil retro mff ale wymiana baterii go ozywila 5 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: wow a masz dyskietki Nie, sprzedalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 5 godzin temu Wczoraj mi wolal o dyskietke xp przy instalacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 5 godzin temu Mam gdzieś w zsypie napędy dyskietek ale żadne sony jakieś nazbierane z wystawek i moich starych pc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 1 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Tak Mam nadzieję że smakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 1 Napisano 4 godziny temu 59 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: awarie sa super Cześć tryn fekal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lilpedziowy napisał: Cześć tryn fekal To nie ja, nie było mnie na kowbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 1 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: To nie ja, nie było mnie na kowbo Może mi się pomyliło z wielkim fekalio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu 58 minut temu, Lilpedziowy napisał: Mam nadzieję że smakowało Jeszcze nie zjadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Jeszcze nie zjadłem Po co kupować jak pelno leży w ogrodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Po co kupować jak pelno leży w ogrodzie. Ja nie mam ogrogu mam balkon czasem jajka są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Ja nie mam ogrogu mam balkon czasem jajka są Jakub znow jajka? Masz kury na balkonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jakub znow jajka? Masz kury na balkonie? Gołębie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Ja nie mam ogrogu mam balkon czasem jajka są Jajka dzikich ptaków ci smakują? Edytowano 3 godziny temu przez Lilpedziowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 951 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Gołębie Ale twoje czy przylatują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale twoje czy przylatują? Przylatujom 1 minutę temu, Lilpedziowy napisał: Jajka dzikich ptaków ci smakują? Zwariowales a taki program oglądałem randki i typ byl taki stary kawaler wziął te jajka gołębi i zrobił jajecznice samicy co miała przyjść i sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach