Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 5 godzin temu Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 5 godzin temu Jestem na kompie jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 197 Napisano 5 godzin temu Zaczyna na tym forum poważnie chújem wiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 5 godzin temu to wąchaj i wciagaj bo lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 444 Napisano 5 godzin temu Kobiety będą walić drzwiami i oknami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 197 Napisano 5 godzin temu W sensie że nudny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 5 godzin temu nom nudny a skad te 30 szczurow w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 197 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: nom nudny a skad te 30 szczurow w domu To było dawno, jak miałam 19 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, xDxDxDxD napisał: To było dawno, jak miałam 19 lat. Bilas się z nimi czy deratyzacja Mi by szkoda było szczurków no ale koty wybijają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 4 godziny temu Jakby zebrac je przy serze i zrobić im mieszkanko bo aż 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 4 godziny temu Chyba nie ser zależy co tam jedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 4 godziny temu Szczurki musiały umrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 197 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: Jakby zebrac je przy serze i zrobić im mieszkanko bo aż 19 Szczury nie mogą sera, nie tolerują laktozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Szczury nie mogą sera, nie tolerują laktozy. nom sprawdzilam w google bo ja to tylko martwe szczury widzialam i nie wiem co im dac jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 godziny temu w pulapkach schwytane karmione trucizna tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 44 Napisano 3 godziny temu Musi elzbieta walić w chalupie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 197 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fekalio Gonzalez napisał: nom sprawdzilam w google bo ja to tylko martwe szczury widzialam i nie wiem co im dac jesc Owoce, warzywa, ziarna, orzechy, jajka gotowane, mięso chude surowe albo gotowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Owoce, warzywa, ziarna, orzechy, jajka gotowane, mięso chude surowe albo gotowane. a swoje zabilas no trzeba bylo wiadomo......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 godziny temu u mojego starego chyba rozwinela sie trauma po ubiciu karpia i kury i kazal komus innemu odwalac brudna robote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Owoce, warzywa, ziarna, orzechy, jajka gotowane, mięso chude surowe albo gotowane. Przenoszą choroby bardzo groźne ostatnio dziewczyna wypila energetyka gdzie na dnie puszki byl szczur i szpital widziałem tiktoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 44 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Psychologii maszynowa tak napisał: Przenoszą choroby bardzo groźne ostatnio dziewczyna wypila energetyka gdzie na dnie puszki byl szczur i szpital widziałem tiktoka Cała rodzina w Indiach chyba zmarła od puszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu Posorzatalem w plikach na setup 3 monitory muszę jeszcze okładki gier po kawie dorobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 197 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: a swoje zabilas no trzeba bylo wiadomo......... Prawie wszystkie odeszly ze starosci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 197 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Przenoszą choroby bardzo groźne ostatnio dziewczyna wypila energetyka gdzie na dnie puszki byl szczur i szpital widziałem tiktoka Tak szczury wędrowne przenoszą choroby ale nie hodowlane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Tak szczury wędrowne przenoszą choroby ale nie hodowlane. Typ zjadl slimaka który byl zarazony moczem szczura kilka lat stał się warzywem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 197 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Psychologii maszynowa tak napisał: Typ zjadl slimaka który byl zarazony moczem szczura kilka lat stał się warzywem Ale po co mi piêrdolisz o szczurach wędrownych, w zyciu bym nie trzymała takiego w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ale po co mi piêrdolisz o szczurach wędrownych, w zyciu bym nie trzymała takiego w domu. Bo nie mogę inaczej a gdzie twój malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 197 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Bo nie mogę inaczej a gdzie twój malowany Widac że ostatnio na forum nie przebywasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Widac że ostatnio na forum nie przebywasz. No nic nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Psychologii maszynowa tak napisał: No nic nie wiem Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach