Minnie Moskowitz 12 Napisano 3 godziny temu Opanowałyśmy je. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 137 Napisano 3 godziny temu Wszyscy wynieśli się na forum nerwica, gdzie została postawiona odpowiednia diagnoza i zapanował święty spokój, a pacjenci wdrożyli w końcu leczenie, wedle zaleceń lekarzy i farmaceuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wszyscy wynieśli się na forum nerwica, gdzie została postawiona odpowiednia diagnoza i zapanował święty spokój, a pacjenci wdrożyli w końcu leczenie, wedle zaleceń lekarzy i farmaceuty Właśnie, co to za szał na tą nerwice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Właśnie, co to za szał na tą nerwice? Nie mam pojęcia. Może leczenie skutków i traum nabytych tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 36 Napisano 3 godziny temu Spokojnie tu : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam pojęcia. Może leczenie skutków i traum nabytych tutaj? Niektórym żadna terapia nie pomoże. Tym bardziej na forum, o którym mowa. Raczej zbiorowe wsparcie w swoim spierniczeniu lagodnie mówiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 137 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Niektórym żadna terapia nie pomoże. Tym bardziej na forum, o którym mowa. Raczej zbiorowe wsparcie w swoim spierniczeniu lagodnie mówiąc. Jak Leżak się wyniósł i to chyba koniec forum Albo po leczeniu zębów jednak poznał kogoś lub poszedł do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak Leżak się wyniósł i to chyba koniec forum Albo po leczeniu zębów jednak poznał kogoś lub poszedł do pracy Coś tam wczoraj skrobał, dyrdymały jak zwykle. Ale jadowitych postaci coś ubyło, albo mi się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 137 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Coś tam wczoraj skrobał, dyrdymały jak zwykle. Ale jadowitych postaci coś ubyło, albo mi się wydaje. Ostatnio poważnie zaczynałam się martwić o stan psychiczny niektórych, lub nawet bać się ich (Wiem, że czytacie. Proszę wychodzić z krzaków ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ostatnio poważnie zaczynałam się martwić o stan psychiczny niektórych, lub nawet bać się ich (Wiem, że czytacie. Proszę wychodzić z krzaków ) Hihi, brzmi jak wyzwanie na pojedynek. A kogo masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 137 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Hihi, brzmi jak wyzwanie na pojedynek. A kogo masz na myśli? Przecież wiesz, bo czytałaś tematy. Jak mija sobota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Przecież wiesz, bo czytałaś tematy. Jak mija sobota? Tak dużo ich, że sama się gubię w tych nazwach ich. Ale fakt, niektóre były zajadłe. A mija na odwlekanym sprzątaniu, ciężko mi się zabrać za coś i dokończyć. A Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 1 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Opanowałyśmy je. Sorry kotku ale porządzić możesz co najwyżej swoją nieogoloną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 447 Napisano 1 godzinę temu To dlatego tu tak pusto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To dlatego tu tak pusto. Bo niektórzy boją się prawdy, więc…uciekają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 969 Napisano 1 godzinę temu Spokojnie bo nie ma osób do kłótni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 137 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Tak dużo ich, że sama się gubię w tych nazwach ich. Ale fakt, niektóre były zajadłe. A mija na odwlekanym sprzątaniu, ciężko mi się zabrać za coś i dokończyć. A Tobie? Ogarnęłam w chałupie, zrobiłam zakupy, obiad i biorę się z aparatem w plener, bo muszę nadrobić zaległości 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 119 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ogarnęłam w chałupie, zrobiłam zakupy, obiad i biorę się z aparatem w plener, bo muszę nadrobić zaległości Będziesz sobie robić makro jak będziesz obnażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 969 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Będziesz sobie robić makro jak będziesz obnażać. Trzeba mieć dobry aparat by wszystkie szczegóły dobrze wyszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 134 Napisano 59 minut temu I co? Nudno wam bez nas skoro nie macie innych tematów. A odpowiadanie, że się nie wie o co chodzi z forum nerwica świadczy o upośledzeniu lub początkach Alzheimera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 55 minut temu 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ogarnęłam w chałupie, zrobiłam zakupy, obiad i biorę się z aparatem w plener, bo muszę nadrobić zaległości jakieś ciekawe tematy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 55 minut temu jakie miejscówki na zdjęcia polecisz w Katowicach Rybniku Dabrowie Górniczej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 134 Napisano 53 minuty temu 53 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To dlatego tu tak pusto. Śliwka, na X masz konto z nazwiskiem czy jakieś śliwkowe? Bo czasem bym miała ochotę ci coś wysłać do konsultacji np. filmiki z Wielkiej Brytanii. Mogłabyś mi sprawdzać czy ktoś dezinformuje czy już naprawdę jest tak źle. Właśnie oglądam jak 10-latkowi na ulicy zakładają kajdanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 119 Napisano 53 minuty temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Trzeba mieć dobry aparat by wszystkie szczegóły dobrze wyszły Ciekawe jak wygląda menda w makro, zaraz znajdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 44 minuty temu Jak dobrze, że jest miejsce, gdzie Madzia może opowiedzieć o swoich codziennych czynnościach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 44 minuty temu 15 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: I co? Nudno wam bez nas skoro nie macie innych tematów. A odpowiadanie, że się nie wie o co chodzi z forum nerwica świadczy o upośledzeniu lub początkach Alzheimera. Należy docenić szczere poproszenie o atencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 119 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, selkie napisał: Należy docenić szczere poproszenie o atencję Zauważyłaś nie ma męża, wymazany bez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 12 Napisano 29 minut temu 29 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: I co? Nudno wam bez nas skoro nie macie innych tematów. A odpowiadanie, że się nie wie o co chodzi z forum nerwica świadczy o upośledzeniu lub początkach Alzheimera. Być może nie siedzę w tym głęboko jak ty. Nie byłam nigdy na nerwicy a jeśli jesteś stałą bywalczynią to sobie tam idź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 134 Napisano 25 minut temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Być może nie siedzę w tym głęboko jak ty. Nie byłam nigdy na nerwicy a jeśli jesteś stałą bywalczynią to sobie tam idź. Być może tobie doskwiera brak czytania ze zrozumieniem poza zarozumialstwem, bo ta wypowiedź odnosi się do Madźki, która doskonale wie skąd się bierze czyjaś obecność na forum nerwica. Jeśli jesteś stałą bywalczynią baru, to myślę że możesz się już szykować do wyjścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 24 minuty temu selki hejterka przyszla bo maz nie daje rady zaspokoic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach