Spaghetti .... 127 Napisano sobota o 21:36 (edytowany) Grane ... Edytowano sobota o 21:37 przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano sobota o 22:14 ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano sobota o 22:45 31 minut temu, Spaghetti .... napisał: ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano sobota o 23:10 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano sobota o 23:26 Moja ulubiona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano sobota o 23:45 18 minut temu, Onaaaa napisał: oja ulubiona. Spoko jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 21 godzin temu Uwielbiam ten serial i muzykę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 11 Napisano 20 godzin temu Jak się chcecie wozić to się dodaje tematy z multikont tak tylko podpowiem litościwe bo co z tego że sobie wejdzie jakaś Graza i zacznie doprdalac do ludzi przypadkowych że niby rządzisz sooko? Chyba w swoim lbie tylko a oglądałam Sędzię Anne Marie Wesołowska i Grażyna biznesu pobiła trenera bo ja olał i on ja oskarżył o przemocowe traktowanie ale nie wiem co było dalej bo jadłam zupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 64 Napisano 18 godzin temu Tym razem cover. Może on się komuś spodoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 18 godzin temu Coś mrocznego. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 36 Napisano 14 godzin temu W szansie na sukces jest dzisiaj gościem... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 36 Napisano 14 godzin temu Bardzo lubię to zdjęcie : ) a że piosenka to wiadomo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 13 godzin temu Szansa na sukces zawsze będzie mi się kojarzyła z Justyną Steczkowską. Przepiękna kobieta z niesamowitym głosem i figurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 448 Napisano 8 godzin temu Skasowali widmokowi prymitywnego hejta, ale konto dalej ma się dobrze. Kiedyś moderacja tępiła oblecha, teraz chyba jeżyk z seven przejęły konsoletę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Skasowali widmokowi prymitywnego hejta, ale konto dalej ma się dobrze. Kiedyś moderacja tępiła oblecha, teraz chyba jeżyk z seven przejęły konsoletę Jakiego hejta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 7 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Skasowali widmokowi prymitywnego hejta, ale konto dalej ma się dobrze. Kiedyś moderacja tępiła oblecha, teraz chyba jeżyk z seven przejęły konsoletę Czy mroczne widmo to jest też konto Widma? Myślałam, że to podszywka. Zgłaszamy to kasują hejty. 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakiego hejta? Wisi na madźka wiązoska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 978 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Czy mroczne widmo to jest też konto Widma? Myślałam, że to podszywka. Zgłaszamy to kasują hejty. Wisi na madźka wiązoska Mroczne widmo to ktoś inny jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mroczne widmo to ktoś inny jest. Mniejsza z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Skasowali widmokowi prymitywnego hejta, ale konto dalej ma się dobrze. Kiedyś moderacja tępiła oblecha, teraz chyba jeżyk z seven przejęły konsoletę Widmo i Moon powinni mieć dożywotniego bana, z zakazem wejścia tutaj. Nawet Sernik odpuścił, a te dwa psychole za dużo sobie pozwalają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 7 godzin temu Zaczyna się inba znów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 292 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Margherite napisał: Mniejsza z tym. Munek się podszywa albo kupa z Męcikału. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 7 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 7 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Munek się podszywa albo kupa z Męcikału. Nie wnikam kto to.. Obrzydlistwa są obrzydlistwami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 7 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Get Out napisał: Że masturbujesz ludzi bez ich zgody to nie hejt tylko przenośnia taka prostaku bez szkoły. Haloo... tu temat muzyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 292 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Nie wnikam kto to.. Obrzydlistwa są obrzydlistwami. Wystarczy mieć świadomość że tamto to nie jest moje konto . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 292 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Haloo... tu temat muzyczny. Ale to wszystkim wtedy trzeba zwrócić uwagę , a nie tylko mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Zaczyna się inba znów ... Psychole opanowały Twoj temat. Achtung Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Ale to wszystkim wtedy trzeba zwrócić uwagę , a nie tylko mi Widmo spokój, bo będzie walka na kije i marchweki, a dziewczyny lubią brąz Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 127 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Psychole opanowały Twoj temat. Achtung No i co ? Mam walczyć w internecie na rękawice ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 155 Napisano 7 godzin temu Widmo raz pisze kazirodcze wpisy, a za chwilę coś o masturbacji. I w Śliwce widzi chłopa, jak to jest kobieta. Kiedy kończy mu się przepustka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach