Fifofa 119 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kasety pod wersalką Ale uśmiać się można czytając niektórych. I te Podręczne, które śpią do godziny 12 lub 13 I wierzy Technics na taka wieże kiedyś bys musiała pracować bez jedzenia i picia a z 5 lat. Na tym słuchałem kaset Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 64 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Jak chcesz zbudować związek, jak nie masz pracy, kasy, nr telefonu i chyba jesteś niepełnosprawny (tak pisałeś) Ja mam nadzieję, że istnieje jakiś specjalny rodzaj związku. Licealiści też przecież nie mają pracy, kasy, samodzielności, a dawniej telefonów komórkowych, a związki mają. Ponadto brak telefonu komórkowego chyba da się zrekompensować internetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 152 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Daniel86 napisał: Ja mam nadzieję, że istnieje jakiś specjalny rodzaj związku. Licealiści też przecież nie mają pracy, kasy, samodzielności, a dawniej telefonów komórkowych, a związki mają. Ponadto brak telefonu komórkowego chyba da się zrekompensować internetem? Nie jestes już licealistą, tylko dojrzałym facetem. A bez telefonu w dzisiejszych czasach to jak bez ręki. Ciężki kliniczny przypadek jesteś i jedyny twój plus - To stoicki spokój, nie branie udziałów w inbach i brak hejtowania innych. Tutaj czapka z głowy, czy tam kapelusz myśliwski z piórkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 528 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 28 minut temu, Daniel86 napisał: Ponadto brak telefonu komórkowego chyba da się zrekompensować internetem? Nie. Zawierając umowę z operatorem musisz podać numer telefonu do kontaktu. Edytowano 1 godzinę temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 528 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Daniel86 napisał: Czy Wy znacie takie związki? Nie. 6 godzin temu, Daniel86 napisał: Co Wy możecie powiedzieć o takich związkach? Czy to są trwałe związki? Moim zdaniem nie istnieją. Kto mógł, chciał to się sparował wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 52 Napisano 21 minut temu Kiedys by mi było wszystko jedno ale teraz bym nie chciała być polem doświadczalnym dla żadnego chlopa. Za stara jestem na nauczanie i eksperymenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 1 minutę temu 18 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Kiedys by mi było wszystko jedno ale teraz bym nie chciała być polem doświadczalnym dla żadnego chlopa. Za stara jestem na nauczanie i eksperymenty. To akurat działa w dwie strony, bo mało to nieudacznic podręcznych które wymagają sponsora i nawet się chwalą tym na forum . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 52 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Get Out napisał: To akurat działa w dwie strony, bo mało to nieudacznic podręcznych które wymagają sponsora i nawet się chwalą tym na forum . Mnie to nie dotyczy więc mam w dupje. Jak cie nie stać na sponsoring no to nie sponsoruj i chùi. To ze nam coś nie leży nie znaczy że innym też i żyj z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach