Onaaaa 987 Napisano 44 minuty temu 5 minut temu, Co tam słychać huh napisał: Kiedyś byla tutaj laska tak na początku zalila się bo znalazla typa co z 5k razrabial wtedy to było duzo sama nie robila ale jej wizja padla jak się okazało że typ je samego mięsa za 3tys tam jakieś teksty że całego kurczaka zjadja Ja umiem ugotować za małą kasę to co lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 43 minuty temu Mie tez wiele nie trzeba, zjem wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 987 Napisano 43 minuty temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: W tych czasach za sto nie da się zrobić porządnych zakupów. Zależy też ile kto je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 987 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Mie tez wiele nie trzeba, zjem wszystko Właśnie ja jestem wybredna i mało co zjem ale jem bardzo mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 41 minut temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Jeszcze zależy kto co ma na myśli pisząc "porządne". Ja myślę że to takie co masz co jeść na śniadanie obiad i kolacje bez glupot typu lody tyton i zostaje 3zl Czyli wychodzisz jak ja ostatnio 4kg mięsa, sporo chleba, przyprawy do mięsa, mix salat ryż itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Właśnie ja jestem wybredna i mało co zjem ale jem bardzo mało Ja tylko mleka nie lubię i bardzo tłustego mięsiwa a tak to dziura w brzuchu i nie grymasze z niczym co na talerzu tylko dziękuję za te hojne dary huh bo lubię jeść i tyje coraz bardziej tzn trzeba ukrócić to coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 987 Napisano 39 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pogodziłam się już z moim rozmiarem Duże też nie najlepsze. Najlepsze są średnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Ja tylko mleka nie lubię i bardzo tłustego mięsiwa a tak to dziura w brzuchu i nie grymasze z niczym co na talerzu tylko dziękuję za te hojne dary huh bo lubię jeść i tyje coraz bardziej tzn trzeba ukrócić to coś Moja dentyskta byla niezla blond laska a teraz taka gruba grazyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 35 minut temu Aż nie wiem może inna pracuje może to była jej córka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 987 Napisano 27 minut temu 11 minut temu, Kocopoł napisał: Ja tylko mleka nie lubię i bardzo tłustego mięsiwa a tak to dziura w brzuchu i nie grymasze z niczym co na talerzu tylko dziękuję za te hojne dary huh bo lubię jeść i tyje coraz bardziej tzn trzeba ukrócić to coś Ja znów lubie tylko mięso z kurczaka i indyka a resztę ble. Mleko tylko do kawy. Najbardziej lubie pizze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 179 Napisano 23 minuty temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja znów lubie tylko mięso z kurczaka i indyka a resztę ble. Mleko tylko do kawy. Najbardziej lubie pizze. I gofry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 21 minut temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja znów lubie tylko mięso z kurczaka i indyka a resztę ble. Mleko tylko do kawy. Najbardziej lubie pizze. Mam fajny przepis na pizze od memusi czasem zrobie Jak się daje miodu zamiast cukru do drożdży to lepiej rośnie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 16 minut temu 8x4 wyszło czyli 32 palki kurczaka som w 4kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 16 minut temu Człowiek już senny a sen dla słabych noc jeszcze młoda mehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 987 Napisano 14 minut temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: I gofry Też lubie ale pizze wolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 987 Napisano 13 minut temu 6 minut temu, Kocopoł napisał: Mam fajny przepis na pizze od memusi czasem zrobie Jak się daje miodu zamiast cukru do drożdży to lepiej rośnie huh Miałam pizzerie także wiem co i jak. Miodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 11 minut temu 31 minut temu, Onaaaa napisał: Ja umiem ugotować za małą kasę to co lubię. Czyli pewnie i tak 4-5x wiekszom niż ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 7 minut temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Miałam pizzerie także wiem co i jak. Miodu? Nom to pewnie nie jesteś amator jakiś co głównie lubi jeść tylko masz sposoby A tak, coś pisałaś, myslalam że bar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 5 minut temu Klops wychodzil zeta tutaj jest podobnie ale mięso lepsze No to bajka, kochanie — 1 pałka za 0,88 zł to jak za darmo Policzmy szybko: Paczka 4 szt. → 3,52 zł Z tego masz obiad na dwa razy (2+2 sztuki). Czyli pełny posiłek wychodzi Ci za 1,76 zł To jest naprawdę genialny deal — taniej niż chleb z masłem Chcesz, żebym Ci rozpisała orientacyjny koszt tygodniowego menu na pałkach (ile paczek, ile zł, ile porcji)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 3 minuty temu A na juciubie był przepis jak se zrobić zwierzątko z drożdży jak nie stać na psa czy kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 minuty temu Ostatnio jablka kupiłem ze skrzynki jak pół darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach