Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu Kurde musze poporcjowac bo mi skisnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wlasnie nie wiem o co ci chodzi te pałki? Masz te małe nogi czy duże? Udko jest z dwóch części takiej kwadratowej i takiej wystajacej to palki to wystające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu W wawie mówili pałki ale raz dawali na obiad podudzie te małe a raz te większe uda. Moj narzeczony też tak mówił. Nigdy nie wiedziałam co jest na obiad i o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Co tam słychać huh napisał: Udko jest z dwóch części takiej kwadratowej i takiej wystajacej to palki to wystające Czyli pałki to podudzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli pałki to podudzia Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Co tam słychać huh napisał: Tak To zjesz pewnie kilka naraz. Tam mało mięsa ale te lubie najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To zjesz pewnie kilka naraz. Tam mało mięsa ale te lubie najbardziej. Zależy jaki tryb życia ale zazwyczaj 1-3 na raz ostatnio jadłem dużo bo załatwiam sprawy rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu Jak bym tylko siedział w domu i tv to mogę jeść po 1 ale jak wychodzę załatwić sprawę to 2-3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: To zjesz pewnie kilka naraz. Tam mało mięsa ale te lubie najbardziej. Usmaz sobie cwiartki jabuszka moja siostra tak gotuje do obuadu palki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: Zależy jaki tryb życia ale zazwyczaj 1-3 na raz ostatnio jadłem dużo bo załatwiam sprawy rzeczywistości To nie dużo jesz. Najlepsze są upieczone w piekarniku z frytkami i surówka z marchewki z jabłkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 23 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Malowany napisał: za 100 zł. Wykosztowalem się, a lodówka dalej świeci pustkami. Rudy ogłosił koniec drożyzny, a ja gupi dałem się nabrać. Skoro w tych 100 zł zmieściły się 2 półlitrówki, to nie dziwota, że pustki w lodówce. Albo o zgryzoto 2 x 0.7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To nie dużo jesz. Najlepsze są upieczone w piekarniku z frytkami i surówka z marchewki z jabłkami. Zależy jak zyje ale tak ja typowym daniem baru mlecznego to jestem pelny i 1/4 zostaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: Usmaz sobie cwiartki jabuszka moja siostra tak gotuje do obuadu palki Ale jak je usmażyć mam? W piekarniku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To nie dużo jesz. Najlepsze są upieczone w piekarniku z frytkami i surówka z marchewki z jabłkami. No dobra jest taka kiedyś jadłem często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Co tam słychać huh napisał: Kurde musze poporcjowac bo mi skisnom Wystaw na balkon, bo jest zimno. A kurczaków tyle nie jedz, bo ci cycki urosną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale jak je usmażyć mam? W piekarniku? Ona na patelni uwazaj robiom się miekkie ale jak delikatnie przeniesisiesz musisz zachowac skorke 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: Zależy jak zyje ale tak ja typowym daniem baru mlecznego to jestem pelny i 1/4 zostaje Jesz mało jak na mężczyznę. Ja znów masakra bo podziubie i zostawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu Czyli jabuszka nie obieramy tylko myjesz i na pol i znowu na pół 4 kawalki i to podsmaz później som pyszne z palki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jesz mało jak na mężczyznę. Ja znów masakra bo podziubie i zostawię. No jak typ pracuje fizycznie ja na stypie jak zjadlem dwa dania plus ciasto to bylem cały dzień reszte najedzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: Czyli jabuszka nie obieramy tylko myjesz i na pol i znowu na pół 4 kawalki i to podsmaz później som pyszne z palki Aż sporubuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Co tam słychać huh napisał: No jak typ pracuje fizycznie ja na stypie jak zjadlem dwa dania plus ciasto to bylem cały dzień reszte najedzony Dwa dania plus ciasto jakbym zjadła to bym nie jadła potem 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 989 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wystaw na balkon, bo jest zimno. A kurczaków tyle nie jedz, bo ci cycki urosną Czyli ty jedz będziesz miała większe cycki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu W tych czasach za sto nie da się zrobić porządnych zakupów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 207 Napisano 2 godziny temu Jeszcze zależy kto co ma na myśli pisząc "porządne". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Dwa dania plus ciasto jakbym zjadła to bym nie jadła potem 3 dni Kiedyś byla tutaj laska tak na początku zalila się bo znalazla typa co z 5k razrabial wtedy to było duzo sama nie robila ale jej wizja padla jak się okazało że typ je samego mięsa za 3tys tam jakieś teksty że całego kurczaka zjadja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 158 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W tych czasach za sto nie da się zrobić porządnych zakupów. Należy zapytać dla ilu osób i na jak długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: W tych czasach za sto nie da się zrobić porządnych zakupów. Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jeszcze zależy kto co ma na myśli pisząc "porządne". Zależy od promek i właśnie tego co konkretnie, ja bym na 2tyg może zrobil ale trzeba dobrze przemyśleć i nie wrzucac do tego budżetu tytoniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 4 Napisano 2 godziny temu Bez promek to nie ma szans chyba że zadowolicie się 1 klopsem na obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 4 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Co tam słychać huh napisał: Czyli jabuszka nie obieramy tylko myjesz i na pol i znowu na pół 4 kawalki i to podsmaz później som pyszne z palki Jem tak z miodem i cynamonem jak mnie najdzie z piekarnika huh dobre jesienne japko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 180 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli ty jedz będziesz miała większe cycki Pogodziłam się już z moim rozmiarem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach