Daniel86 64 Napisano 2 godziny temu Witam. Wy wyobraźcie sobie taką sytuację, że Wy jesteście głodni, ale Wy nie możecie jeść w obawie o ból zębów. Ja mam obawę, że ja mam podobnie z towarzystwem i miłością. Czyli ja pragnę jako samotne zwierzę stadne, ale z drugiej strony, co jeśli ja nie będę się potrafił odnaleźć w towarzystwie i/lub związku? Jak tu żyć z pragnieniem, z którego może być więcej kłopotu niż pożytku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 9 Napisano 2 godziny temu Zawsze można zakończyć zwiazek i se żyć dalej w piwnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 64 Napisano 2 godziny temu Człowiek mysi jeść, nawet jeśli go będą bolały zęby. I o to jest moja główna obawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1005 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Daniel86 napisał: Człowiek mysi jeść, nawet jeśli go będą bolały zęby. I o to jest moja główna obawa. Jeść musi ale w związku być nie musi. Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 197 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Daniel86 napisał: Człowiek mysi jeść, nawet jeśli go będą bolały zęby. I o to jest moja główna obawa. Dziwne pytania. Chciałbyś zjeść ciastko i mieć ciastko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 9 Napisano 2 godziny temu Ale porównanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 64 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziwne pytania. Chciałbyś zjeść ciastko i mieć ciastko Ja bym chciał zjeść ciastko i żeby potem mnie nie rozbolały zęby. Ja nie lubię gier towarzyskich typu plamszówki lub karty, ja nie lubię zbyt długo rozmawiać, ja nie wiem, o czym rozmawiać, ale to wszystko nie zmienia faktu, że ja też jestem zwierzęciem stadnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 9 Napisano 2 godziny temu Do dentysty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 197 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Daniel86 napisał: Ja bym chciał zjeść ciastko i żeby potem mnie nie rozbolały zęby. Ja nie lubię gier towarzyskich typu plamszówki lub karty, ja nie lubię zbyt długo rozmawiać, ja nie wiem, o czym rozmawiać, ale to wszystko nie zmienia faktu, że ja też jestem zwierzęciem stadnym To trzeba iść do dentysty. A, żeby mieć na dentystę to trzeba mieć kasę i pójść do pracy. Poza tym masz bałagan w głowie - Popracuj nad tym. Miłego wieczoru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach