Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Tutaj będzie panowała miłość i pojednanie.

Polecane posty

1 minutę temu, jumpin_jack_flash napisał:

zalety wprowadzenia systemu kaucyjnego:

1. przerzucam sie z piwa na woodke.

2. jak juz wypije te piwo to puszke gnote i tne na 10 kawalkow, ide do lasu i je wypieerdalam co 10 krokow na kazda strone

3. w ten sposob aluminium nie wraca do obiegu jak to bylo kiedy wywalalem do smietnika tylko lezy po lesie, na pochybel systemowi, gdyby mi za to placili to bym zarabial do czyszczeniu srodowiska, a nie bede jako smieciarz, wysypisko i segregat smieci za darmo robic

4. spacery po lesie zeby wyjeebac pociete puszki

Złapie cię ktoś, zrobi zdjęcie i twoja gęba będzie latać po Spottedzie. 

Czemu nie leczysz alkoholizmu? 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ma. Bo to on blokuje, krasnal, Pravik i namiotowy. Nie wiesz co Widmo robi i do czego Kanadyjczyk jest zdolny. Więc skończ udawać i nie broń świra. 

On w pracy a potem zmęczony. Nie chciałoby mu się 😎

• Haha 1

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie. Bo nie pije piwa, a nakrętki z butelek zbieram do serduszek na chore dzieci i butelka idzie do odpadów komunalnych. 

ale wiesz ze teraz na tej pomocy dzieciom bedziesz trracic 50 groszy na butelce?

bo geniusze zamiast zachowac ceny i dac zarobisz 50 gr na puszcze jak sie przyczynisz do ochrony srodowiska, to zrobili tak ze podniesli ceny i teraz zeby miec normalna cene musisz puszke oddac, czyli robisz jako smieciarz, wysypisko i segregacja smieci za darmo lol

na pochybel im bede tracil te 50 groszy, a satysfakcja z zasmieciania swiata gwarantowana

3 minuty temu, aphex_twin napisał:

W jego przypadku grzeczny jak Aniołek = nieobecność. 😃

Ale liczy sie skutek 😅

Przed chwilą, jumpin_jack_flash napisał:

ale wiesz ze teraz na tej pomocy dzieciom bedziesz trracic 50 groszy na butelce?

bo geniusze zamiast zachowac ceny i dac zarobisz 50 gr na puszcze jak sie przyczynisz do ochrony srodowiska, to zrobili tak ze podniesli ceny i teraz zeby miec normalna cene musisz puszke oddac, czyli robisz jako smieciarz, wysypisko i segregacja smieci za darmo lol

na pochybel im bede tracil te 50 groszy, a satysfakcja z zasmieciania swiata gwarantowana

Nie narzekam na brak pieniędzy, a nakrętki zbieram od lat i pomagam. Pijaki niech sobie robią co chcą 😄

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Czemu nie leczysz alkoholizmu? 

w peezdzie mam te wasze spotted, jak ktos chce mi cos zrobic to niech przyjdzie i mi najeebe xDDD

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

i bede dumny z tego, znajdzie sie wielu zwollennikow

w peezdzie mam te wasze spotted, jak ktos chce mi cos zrobic to niech przyjdzie i mi najeebe xDDD

Nerwowy 😊I po co to? 

Ale macie ból pupska z tymi butelkami XD Nie wiem czym ludzie się tak oburzają w sumie.

2 minuty temu, Buuuu napisał:

Ale macie ból pupska z tymi butelkami XD Nie wiem czym ludzie się tak oburzają w sumie.

podnosza ci cene o 50 groszy zebys musial ze smieciami biegac do sklepu zeby to odzyskac, wykonujesz wtedy prace smieciarza co by to zabral ci z kosza, wysypiska co by to przetrzymalo i sortownika co by to oddzielil od innych smieci i dal do recyklingu.

zamiast zostawic ceny jak byly i dac te 50 groszy od wykonanej pracy to oni cie karaja za to ze tej pracy nie wykonasz, na pochybel im mnie stac stracic te 50 groszy, serio bede te smieci wypieerdalac do lasow i mam nadzieje ze wielu ludzi tak bedzie robic, bedziesz isc po lesie grzybow szukac pod puszkami hahahaha. jeszcze zalecam zgniatac, juz sie nie nadaja do zwrotu a dodatkowo ciac na kilka kawalkow i rozrzucanie doookola zeby szukanie sprzatanie tego bylo utrudnione.

• Like 1

13 minut temu, jumpin_jack_flash napisał:

i bede dumny z tego, znajdzie sie wielu zwollennikow

Zwolenników czego? Że jak cię złapią, to dostaniesz mandat za zaśmiecanie? Że jeżdżąc na podwójnym gazie, możesz się zabić lub kogoś? I rodzina może cię ubezwłasnowolnić i oddać na leczenie i odwyk? 

Twój wybór. Do Widzenia. 

jak bedzie wojna to ja spieerdalam z tego kraju szczerze to mowie , nie bede ryzykowac zycia za koorwy co ze mnie chca smieciarza robic i decyduja kiedy moge pic, lol

hahahahaha

jeszcze zakaz sprzedazy alko po 22, jeeebane komuchy chca odebrac mi wolnosc

O tej godzinie się wraca z pracy lub idzie spać żeby rano wstać i zarobić na chleb i śliwki. 

W Krakowie i we Wrocławiu chyba ten zakaz sprzedaży już obowiązują. I bardzo dobrze 😌

1 minutę temu, jumpin_jack_flash napisał:

jak bedzie wojna to ja spieerdalam z tego kraju szczerze to mowie , nie bede ryzykowac zycia za koorwy co ze mnie chca smieciarza robic i decyduja kiedy moge pic, lol

hahahahaha

Nie będzie żadnej wojny. Wytrzeźwiej i przestań siać panikę 😴

8 minut temu, Buuuu napisał:

Wystarczy, że raz płacimy za odbiór sortowanych śmieci. Skoro będzie mniej towaru dla śmieciarzy, to wzrośnie znowu stawka za wywóz. To jest dymanie ludzi a nie ekologia.

• Like 1
  • Thanks 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zwolenników czego? Że jak cię złapią, to dostaniesz mandat za zaśmiecanie? Że jeżdżąc na podwójnym gazie, możesz się zabić lub kogoś? I rodzina może cię ubezwłasnowolnić i oddać na leczenie i odwyk? 

Twój wybór. Do Widzenia. 

czytam rozne stronki, ostatnie ostoje normalnosci i tam wielu ludzi juz zapowiada ze butelkomaty maja od dawna i jest to piec xD 

wielu ludzi podziela moje zdanie, teraz patrz to:

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

O tej godzinie się wraca z pracy lub idzie spać żeby rano wstać i zarobić na chleb i śliwki. 

W Krakowie i we Wrocławiu chyba ten zakaz sprzedaży już obowiązują. I bardzo dobrze 😌

ja mam inny system pracy

ja mam inny system pracy

Wiecznie na bani na pewno 😅

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Wystarczy, że raz płacimy za odbiór sortowanych śmieci. Skoro będzie mniej towaru dla śmieciarzy, to wzrośnie znowu stawka za wywóz. To jest dymanie ludzi a nie ekologia.

post ponizej wrzucilem wytlumaczenie, chodzi o hajs nie okologie dlatego ja bede na pochybel do lasow to wypieerdalal, zgniatal i ciol zeby trudniej sie zbieralo

4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

To, że wszelkie "eco" w wydaniu ue to pic na wodę to wiadomo od dawnaXD

2 minuty temu, jumpin_jack_flash napisał:

post ponizej wrzucilem wytlumaczenie, chodzi o hajs nie okologie dlatego ja bede na pochybel do lasow to wypieerdalal, zgniatal i ciol zeby trudniej sie zbieralo

Czyli nie masz umowy na wywóz śmieci? 

A żółte papiery masz? 

17 minut temu, Buuuu napisał:

Dotarcie cywilizacji i rozwoju. To zawsze jest bolesne dla konserwatystów.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

1 minutę temu, Buuuu napisał:

To, że wszelkie "eco" w wydaniu ue to pic na wodę to wiadomo od dawnaXD

No. Dlatego od 2004 dalej palimy kaloszami, jeżdżą dalej diesle Ikarusy, śmieci wywalamy jak leci a miasta wyglądają jak betonowe pustynie. 

a jak bedzie zakaz alko w calym kraju po 22 to wypieeerdole szybe w sklepie wejde wezne se 8 piw i zostawie na ladzie 50 zl, zaplacilem? zaplacilem. zadna kooorwa nie bedzie mi mowic czy moge pic czy nie

albo wejde do sklepu z dwoma koszami piwa, z 20 skrzynek rzuce na kase on mi powie ze po 22 nie mozna kupic to wyjde i niech chuuuj to odnosi na polki lol xDDDD

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się