Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
jumpin_jack_flash

Krejzolka wogole obciolem paznokcie chcesz zobaczyc ?

Polecane posty

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

w końcu zyskała adekwatnego fana 😜

Ale kto? Krejzi? 😅Od początku wiedziałam, ale później poszło to na Ciebie i nie było okazji sprostować 😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Ale kto? Krejzi? 😅Od początku wiedziałam, ale później poszło to na Ciebie i nie było okazji sprostować 😄

Ona jest tak złośliwa i tak chce gwiazdorzyc że mi wszystko co najgorsze przypisze. Cieszę się że ludziom w końcu spadają klapki z oczu

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Ona jest tak złośliwa i tak chce gwiazdorzyc że mi wszystko co najgorsze przypisze. Cieszę się że ludziom w końcu spadają klapki z oczu

Na mnie się też odpaliła z Libedem. Libed zaczął mi grozić, że go zgłaszam. Siedzą na forum i wielka mi para, jak udawane małżeństwo z ciapowatym Daddym 😄

• Haha 1

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Na mnie się też odpaliła z Libedem. Libed zaczął mi grozić, że go zgłaszam. Siedzą na forum i wielka mi para, jak udawane małżeństwo z ciapowatym Daddym 😄

A co on ci może zrobić. Daddy też próbuje mnie rozstawiać po kątach. A co ten Gapcio może 😜

• Haha 1

11 minut temu, Qwerty88 napisał:

A co on ci może zrobić. Daddy też próbuje mnie rozstawiać po kątach. A co ten Gapcio może 😜

Safanduła opleciona trującym bluszczem 😏

A te kazirodcze wpisy, o leżeniu w łóżku matki z pasierbem, to już pod szkołę i jazdy Widmo podchodzą 😏

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Safanduła opleciona trującym bluszczem 😏

A te kazirodcze wpisy, o leżeniu w łóżku matki z pasierbem, to już pod szkołę i jazdy Widmo podchodzą 😏

Z ojczymem Madziu, bzykałaś starego ojczyma 😎

24 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Drapałaś szyby rano, czy się po głowie, co najpierw ogarnąć? 😄

Przed chwilą, selkie napisał:

Dwa babochłopy już wyją do księżyca 😎

Haha widze 😃

najlepsza kuweta, na samym kafeteryjnym dnie obecnie i jakies teksty o spadaniu klapek z oczu 😃

i odkrycie jak zwykle Ameryki ze tirowiec za nami łazi. Haha niestety temat usunięty ale wczoraj naprowadziłam go na to ze kuweta może być nim zainteresowana:) mam nadzieje ze nie zaprzepaszcza tej szansy 😃

• Haha 1

1 godzinę temu, selkie napisał:

Zauważyłam, że zawsze gdy Krejzolka ma tę fazę na "Libeda - seksiaka" (🍆😎), to Libed taki jakby zawstydzony 😎

Tadzinek taki jest na żywo wstydnis przesłodki 😃

Ale sie wqrwi na mnie 😃

• Haha 1

36 minut temu, Qwerty88 napisał:

Ci ludzie są teraz z tobą w pokoju? 😎 Oprócz upośledzonej szlabaniary, nikt ciebie przeciwko Krejzi nie popiera, jesteś pośmiewiskiem 🙂

41 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Przecież kazdy wie ze to ty to nakręciłaś myslisz ze jak ty masz amnezję i jesteś chwiejna to inni tez? Twoja wredota to jedno a manipulacje i krzyk milfa ryczącego na puszczy qwerty to 2 różne tematy. A alkoholizm mi tak łatwo przypisałaś bo chyba wiesz coś o tym;) twoje wysrywy forumowe by na to wskazywały 

• Like 1

1 minutę temu, selkie napisał:

Ci ludzie są teraz z tobą w pokoju? 😎 Oprócz upośledzonej szlabaniary, nikt ciebie przeciwko Krejzi nie popiera, jesteś pośmiewiskiem 🙂

😘

• Like 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Drapałaś szyby rano, czy się po głowie, co najpierw ogarnąć? 😄

ja mam garaż, ale ludzie drapali jak jechałam do szkoły przed 8

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Ale sie wqrwi na mnie 😃

Najbardziej to wku...sz teraz babochłopy, bo one zazdrosne o cudzych facetów jak dwie cholery - rozwódkę po ojczymie i babochłopkę z kosiarką (choć czy ten typ rangi kosiarki jeszcze w ogóle jest u niej grany, to jest według mnie dyskusyjne) 😎

1 minutę temu, selkie napisał:

Najbardziej to wku...sz teraz babochłopy, bo one zazdrosne o cudzych facetów jak dwie cholery - rozwódkę po ojczymie i babochłopkę z kosiarką (choć czy ten typ rangi kosiarki jeszcze w ogóle jest u niej grany, to jest według mnie dyskusyjne) 😎

No jak wczoraj tak z przypadku zobaczyłam fotę tadzinka to stwierdziłam ze Sahara to mi jeszcze długo nie grozi 🤭 

• Haha 1

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

ja mam garaż, ale ludzie drapali jak jechałam do szkoły przed 8

Niestety musiałam drapać, bo już przymrozki u mnie w nocy 😌 W Tatrach zaraz będzie śnieg, o ile już nie spadł. 

Co do beta kosiarki to libed przypomniał jak żaliła sie ze wypisywał do kolezanek to może on wcale nie taki beciak i ułom ze sie daje tylko sobie życie organizuje po swojemu poza kosiarkowym etatem 🙂 mam nadzieje bo szkoda by było chłopa żeby sie marnował pod butem despotycznej milficy z adhd 

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

No jak wczoraj tak z przypadku zobaczyłam fotę tadzinka to stwierdziłam ze Sahara to mi jeszcze długo nie grozi 🤭 

Za to jak ja wtedy zobaczyłam kosiarkę na focie z wakacji bogaczki, to pojęłam jej Saharę 😎

Co do beta kosiarki to libed przypomniał jak żaliła sie ze wypisywał do kolezanek to może on wcale nie taki beciak i ułom ze sie daje tylko sobie życie organizuje po swojemu poza kosiarkowym etatem 🙂 mam nadzieje bo szkoda by było chłopa żeby sie marnował pod butem despotycznej milficy z adhd 

W sensie, że tu kosi kuwecie trawniczek, a z plecami kosi inne trawniczki?... 

😎

13 godzin temu, Kocopoł napisał:

hej Srejzi jak szukasz inspiracji kulinarnych to nalesnik holenderski mnie ostatnio podniecil, wow polecam

A kotlety po parysku lubisz? 😄

I zobacz, zawsze ten sam schemat - rzucają się pierwsze same z siebie do hejtu jak hieny na padlinę, a gdy napływają oponentki i nagle się okazuje, że nie mają przewagi i to one zaczynają być przedmiotem beki, to zaczynają o drapaniu szyb pieprzyć 😄 A jeśli któraś z nas pójdzie i któraś zostanie sama na placu, to znowu zaczną gryźć jak wściekłe su... 🙂

8 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Nazwiska tych ludzi!

Dzisiaj pierwszy szron o poranku 😱 A pomidorków nie zamknęlim na noc 😬

A ja pelargonii nie schowałam 😞

11 minut temu, aphex_twin napisał:

Ale sie wqrwi na mnie 😃

No widzisz, a Darek Byczy to zupełne przeciwieństwo. Prawda, że jest lekko niepoukładany, nieokrzesany, no ale ma charakter takiego typowego chłopa, bezpośredni, pewny siebie... także masz wybór jakby co, bo ewidentnie wpadłaś mu w oko 😉 

4 minuty temu, selkie napisał:

I zobacz, zawsze ten sam schemat - rzucają się pierwsze same z siebie do hejtu jak hieny na padlinę, a gdy napływają oponentki i nagle się okazuje, że nie mają przewagi i to one zaczynają być przedmiotem beki, to zaczynają o drapaniu szyb pieprzyć 😄 A jeśli któraś z nas pójdzie i któraś zostanie sama na placu, to znowu zaczną gryźć jak wściekłe su... 🙂

Tak to zaczynaja o szronie 😃 klasyk.

A madzialena to przypadkiem jakies 2 tygodnie temu max nie yebala qwety jak burej? Ach te cenne i wartościowe  sojusze 😀

Edytowano przez aphex_twin

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

A ja pelargonii nie schowałam 😞

U sąsiadki nadal wiszą na balkonie, a weekend ma być słoneczny, więc możesz jeszcze je zostawić na balkonie 🍂

1 minutę temu, RC Plus napisał:

No widzisz, a Darek Byczy to zupełne przeciwieństwo. Prawda, że jest lekko niepoukładany, nieokrzesany, no ale ma charakter takiego typowego chłopa, bezpośredni, pewny siebie... także masz wybór jakby co, bo ewidentnie wpadłaś mu w oko 😉 

Jest rozchwiany emocjonalnie więc myślę że mogą stanowić kompatybilną parę. 

2 minuty temu, RC Plus napisał:

A bo to tylko jemu 😃

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Jest rozchwiany emocjonalnie więc myślę że mogą stanowić kompatybilną parę. 

Dobrze ze ty jesteś stabilna nad swoim kieliszkiem brudnego prosecco w piątkowy wieczor który jest poniedziałkowym świtem 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się