Śliwka w Polonezie 485 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Co można powiedzieć o ludziach którzy mylą się ciągle? Którzy mylą KOGOŚ ciągle. Pewnie tyle, że ten ktoś poszywa się pod kogoś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To intulicja, nie mam potrzeby popierać tego. Intuicja mi mówi, że jesteś starym, obleśnym gejem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Którzy mylą KOGOŚ ciągle. Pewnie tyle, że ten ktoś poszywa się pod kogoś innego. Nazwałbym ich inaczej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Intuicja mi mówi, że jesteś starym, obleśnym gejem. W takim razie nie masz intulicji. Ale już się tak nie ciśnieniuj, idź zrobić loda leżakowi czy coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W takim razie nie masz intulicji. Ale już się tak nie ciśnieniuj, idź zrobić loda leżakowi czy coś... W sumie po uj wnikac, jakiś sajko multikonciarz ale co tak ostro jak na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Hugh Hefner napisał: Ok. Pieprz. Ale co sugerujesz? Rozumiem, ze nadchodzą ciapaci i będą gwa.lcic, kraść i zabijać. Mam zabić okna deskami? Pewnie cię stać na ochroniarza dla swoich kobiet. Co mogę sugerować. Może żebyś przestał głosować na sługusów Berlina. Czas poważnie myśleć o polexicie jeśli nic się nie zmieni. Klepnięto pakt migracyjny, Mercosur i ETS2. Rozumiem, że bogatemu nic nie zaszkodzi, ale o innych też możesz pomyśleć jeśli chcesz żyć w miarę normalnym państwie a nie wśród zubożałej patologii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: W sumie po uj wnikac, jakiś sajko multikonciarz ale co tak ostro jak na ciebie Za bardzo nie wnikam, stwierdziłam fakt tylko. Gdzie ostro? Przedwczoraj napisał żebym "zrobiła loda leżakowi bo co mi szkodzi" to ja mu odpowiadam tym samym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Za bardzo nie wnikam, stwierdziłam fakt tylko. Gdzie ostro? Przedwczoraj napisał żebym "zrobiła loda leżakowi bo co mi szkodzi" to ja mu odpowiadam tym samym. AA racja. Do każdego się w sumie przyprdala. Nie pasuje mi tak do Puchacza bo za bardzo pato, ale nie chce mi się się rozkminiac co to za osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Kocopoł napisał: W sumie po uj wnikac, jakiś sajko multikonciarz ale co tak ostro jak na ciebie A jednak wnika. Czy to głupota czy coś innego? Edytowano 6 godzin temu przez carewicz rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 6 godzin temu (edytowany) . Edytowano 6 godzin temu przez carewicz rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 350 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 43 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Pewnie cię stać na ochroniarza dla swoich kobiet. Co mogę sugerować. Może żebyś przestał głosować na sługusów Berlina. Czas poważnie myśleć o polexicie jeśli nic się nie zmieni. Klepnięto pakt migracyjny, Mercosur i ETS2. Rozumiem, że bogatemu nic nie zaszkodzi, ale o innych też możesz pomyśleć jeśli chcesz żyć w miarę normalnym państwie a nie wśród zubożałej patologii. Zacznijmy od najważniejszego. Zagłosowałem na PO/Tuska raz w życiu. Podczas wyborów prezydenckich, byl to w ogole moj pierwszy udzial w wyborach. Nie pamietam. 2005? Potem głosowałem nie tak jak myślisz, na pewno nie na PO az do ostatnich wyborów prezydenckich. Zresztą w pierwszej turze nie głosowałem na Trzaskowskiego. Zagłosowałem w drugiej, bo Batyr to dla mnie kompletny wieśniak, nie z mojej bajki. Powinnaś uszanować dramat ludzi, którzy nie mają w dzisiejszej Polsce na kogo głosować. Szczerze to osobiście bardzo dobrze współpracuje mi się z Niemcami. Wiesz, ze zabór pruski byl najbardziej rozwiniętą częścią Polski? Taki żart, ale wolę Niemców niz Żydów. Myślałem, ze sie obraziłaś. Edytowano 6 godzin temu przez Hugh Hefner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 350 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Rzeczywiście. Ja go ciągle mylę Mógłby sobie chociaż awatar zmienić. Byle nie na zdjęcie Maryś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Szczerze to osobiście bardzo dobrze współpracuje mi się z Niemcami. Wiesz, ze zabór pruski byl najbardziej rozwiniętą częścią Polski? Taki żart, ale wolę Niemców niz Żydów. Zachęcam do wygooglowania akcji Znicz pamięci. Na szczęście nie jestem elitą intelektualną, może mnie oszczędzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejZłyKróliczek 32 Napisano 6 godzin temu Kto mi tu politykuje... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 350 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Zachęcam do wygooglowania akcji Znicz pamięci. Na szczęście nie jestem elitą intelektualną, może mnie oszczędzą. Ok. Ile lat jeszcze mamy żyć wojna? Mam skreślić rynek niemiecki, bo w 1939 roku dwudziestego wieku byla wojna? Przypomniało mi się nawet, ze mojego pradziadka, ojca dziadka, Niemcy spalili żywcem i nawet gdzies tam na jakas tablicy pamieci jest wpisany i moglbym zapalic znicz. Nie wiem dokladnie, nigdy tam nie bylem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Hugh Hefner napisał: Ok. Ile lat jeszcze mamy żyć wojna? Mam skreślić rynek niemiecki, bo w 1939 roku dwudziestego wieku byla wojna? Przypomniało mi się nawet, ze mojego pradziadka, ojca dziadka, Niemcy spalili żywcem i nawet gdzies tam na jakas tablicy pamieci jest wpisany i moglbym zapalic znicz. Nie wiem dokladnie, nigdy tam nie bylem. Masz ich wycyckać i nie głosować na sługusów niemieckich. Głosowaniem na Trzaskowskiego, bo "Batyr" potwierdzasz, że wolisz byśmy byli landem unijnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 350 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Masz ich wycyckać i nie głosować na sługusów niemieckich. Głosowaniem na Trzaskowskiego, bo "Batyr" potwierdzasz, że wolisz byśmy byli landem unijnym. Ale ja mam te samo zdanie o ludziach którzy głosowali tylko dlatego na Batyra, bo "Trzask". Poki co niczym mnie nie przekonal do siebie. Mi w UE nie jest wybitnie źle, chociaż dostrzegam sporo nonsensow. Ale nie narzekam. Nie mam tez zadnych uprzedzeń w stosunku do rdzennych Europejczyków. Żebyś nie pomyliła z migrantami w tym temacie po prostu nie panikuję jak wy. Przekonamy się co dalej juz niedługo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Hugh Hefner napisał: nie panikuję jak wy. Przekonamy się co dalej juz niedługo. Syty głodnego nie zrozumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 485 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Masz ich wycyckać i nie głosować na sługusów niemieckich. Głosowaniem na Trzaskowskiego, bo "Batyr" potwierdzasz, że wolisz byśmy byli landem unijnym. Pieprz, ale wiesz, że UE to trochę bardziej skomplikowany i złożony twór niż Niemcy. I że nie należysz do Unii Niemieckiej, tylko do unii całego świata zachodniego? To co napisałaś teraz to jest właśnie wiele lat ruskiej propagandy wspieranej dezinformacją naszych rodzimych populistów. A szkoda, bo ty akurat jakbyś się tylko chciała odłączyć się od tej codziennej retoryki trolli na X spokojnie byś ogarniała temat. I mogłabyś nawet mieć zastrzeżenia co do UE, ale nigdy byś nie napisała takiego zerojedynkowego bzdeta dla największych ameb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pieprz, ale wiesz, że UE to trochę bardziej skomplikowany i złożony twór niż Niemcy. I że nie należysz do Unii Niemieckiej, tylko do unii całego świata zachodniego? To co napisałaś teraz to jest właśnie wiele lat ruskiej propagandy wspieranej dezinformacją naszych rodzimych populistów. Żenujące i śmieszne. Propaganda dla ubogich. Twoja młodość musiała przypaść na czasy ostrego prania ideologicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 3 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pieprz, ale wiesz, że UE to trochę bardziej skomplikowany i złożony twór niż Niemcy. XD bez obrazy ja sam jestem komunistą i głosowałem na Bieruta ale ... daj sobie spokój z polityką i zostań przy hejtowaniu widmoka, na zdrowie ci to wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 485 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Żenujące i śmieszne. Propaganda dla ubogich. Twoja młodość musiała przypaść na czasy ostrego prania ideologicznego. Raczej twoja. UE to 27 krajów, 40 procent terytorium Europy, gdzie Rosja zajmuje 30. Należą do niej kraje od Portugalii po Finlandię, od Szwecji po Grecję, od Irlandii po Rumunię. A ty myślisz i ogłaszasz publicznie, że należysz do niemieckiego landu bo ludzie współpracujący z tymi krajami to niemieccy zdrajcy. Naprawdę tego nie ogarniam jak tak inteligentna kobieta może tak powtarzać chyba ruską dezinformację. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 485 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, czeski gangus napisał: XD bez obrazy ja sam jestem komunistą i głosowałem na Bieruta ale ... daj sobie spokój z polityką i zostań przy hejtowaniu widmoka, na zdrowie ci to wyjdzie O, znawca UE co zwiedził wszystkie kraje i poznał organizację od podszewki jest z nami. To co, jednak Niemcy rządzą Irlandią i Portugalią? Kurczę, miałam nadzieję że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Raczej twoja. UE to 27 krajów, 40 procent terytorium Europy, gdzie Rosja zajmuje 30. Należą do niej kraje od Portugalii po Finlandię, od Szwecji po Grecję, od Irlandii po Rumunię. A ty myślisz i ogłaszasz publicznie, że należysz do niemieckiego landu bo ludzie współpracujący z tymi krajami to niemieccy zdrajcy. Naprawdę tego nie ogarniam jak tak inteligentna kobieta może tak powtarzać chyba ruską dezinformację. Typowy ideologiczny bełkot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 485 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Typowy ideologiczny bełkot. Nietypowa riposta merytoryczna. Szkoda, że nie znasz irlandzkiego. Byś ich oświeciła że są niemieckim landem i trzeba wyjść, albo ma być tak jak chce pis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 1 godzinę temu 35 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nietypowa riposta merytoryczna. Szkoda, że nie znasz irlandzkiego. Byś ich oświeciła że są niemieckim landem i trzeba wyjść, albo ma być tak jak chce pis ty laska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach