draże korsarze 5 Napisano 2 godziny temu Ktos mi probowal wbić na to konto grubo sie zaczyna robic tadzius nie pisz do mnie prywatnych, tylko whatsap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 2 godziny temu co znacyz wbic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 2 godziny temu Ktos sie blednie zalogował 3x z Warszawy na tym koncie draże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ktos sie blednie zalogował 3x z Warszawy na tym koncie draże widze ze ktos skopiowal moj pomysl zeby zablokowac kiogos logujac sie ciagle botem im wiecej logowan tym sie czas wydluza to pewnie moon albo narcyz inni by nie wpadli na to wyslij mi to ip moze to nie bramka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 2 godziny temu A co do upodobań dolarynki to pieprz zauwazyla wlasciwie a salix pociągnęła temat:) a ja tylko powiedziałam co pamietam jak pisala o swoim ‚typie’. No coz dolarynko libed nie jest otyły ma mocna sportowa sylwetkę i obie wiemy ze ty o tym wiesz hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 2 godziny temu sprawdzimy czy ktos logujac sie na twoje konto zadbal o to zeby w jego routerze zmienic haslo domyslne teraz duzo osob nie jest za natem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, tadek batyr napisał: widze ze ktos skopiowal moj pomysl zeby zablokowac kiogos logujac sie ciagle botem im wiecej logowan tym sie czas wydluza to pewnie moon albo narcyz inni by nie wpadli na to wyslij mi to ip moze to nie bramka Nie dostałam ip dostałam tylko info ze Kafe zablokowało to blokujące ip. Myśleli ze może nie wejdę jako ja ale ja jestem zalogowana już wiec mnie nie wywaliło. przy ajmniej mailowo ale zaraz pogrzebie Edytowano 2 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A co do upodobań dolarynki to pieprz zauwazyla wlasciwie a salix pociągnęła temat:) a ja tylko powiedziałam co pamietam jak pisala o swoim ‚typie’. No coz dolarynko libed nie jest otyły ma mocna sportowa sylwetkę i obie wiemy ze ty o tym wiesz hehe. dej juz spokoj z tymi teoriami i nie psuj mi imagu z trudem wypracowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie dostałam ip dostałam tylko info ze Kafe zablokowało to blokujące ip. Myśleli ze może nie wejdę jako ja ale ja jestem zalogowana już wiec mnie nie wywaliło. przy ajmniej mailowo ale zaraz pogrzebie ustawienie konta i tam masz ostatnio uzywane urzadzenia nie pamietam czy pokazuje tam nieudane logowania czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, tadek batyr napisał: dej juz spokoj z tymi teoriami i nie psuj mi imagu z trudem wypracowanego. Haha . Wiem wiem ze ty nie lubisz takich tworii , jak kazdy facet za wiele nie widzisz aczkolwiek w pewnej kwestii racje sam mi przyznales pamietasz, dopiero jak miałeś wyjaśnione na tacy wiec tutaj zdaj sie na zdanie 3 kobiet. no bo chyba nie sadzisz ze łazi za mną bo nazwałam ja nudziara i jestem alkoholiczka ona slodko pierdzi z ludzmi którzy nazywali ja workiem na nasienie:) Edytowano 2 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: ustawienie konta i tam masz ostatnio uzywane urzadzenia nie pamietam czy pokazuje tam nieudane logowania czy nie Tak ale to tylko po zalogowaniu. A im sie nie udało bo błędne hasło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 3 Napisano 2 godziny temu XD Jednak baby są jeb..niete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Buuuu napisał: XD Jednak baby są jeb..niete. Dziękuje za wsparcie na usunietym tez uwazam ze takie hejty na wyglad to jest poniżej wszelkiej krytyki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 184 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, tadek batyr napisał: dej juz spokoj z tymi teoriami i nie psuj mi imagu z trudem wypracowanego. Dobra, przecież mało kto łyka te historie o tym że jesteś kulką. Po prostu nie chcesz wbitek upośledzonych grażyn więc się legendujesz na brzydala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 799 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, tadek batyr napisał: dej juz spokoj z tymi teoriami i nie psuj mi imagu z trudem wypracowanego. przekaż kłótliwej histeryczce, że popełnia błąd logiczny. Skoro ja lubię niskich i krępych (przed chwilą tak określiła mój typ) to człowiek który ma mocną sportową sylwetkę nie może mi się podobać, vide " libed nie jest otyły ma mocna sportowa sylwetkę i obie wiemy ze ty o tym wiesz hehe." To ty libek cały czas pisałeś że hejtujesz grube baby mimo że sam jesteś leniwy i gruby. To są twoje słowa od 5 lat, więc skąd do cholery miałabym wnioskować że masz sportową sylwetkę? 5 lat budowałeś image zaniedbanego fizycznie lenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Dobra, przecież mało kto łyka te historie o tym że jesteś kulką ale ja naprawde jestem nie ma to jak debata nad moim wygladaem ludzi ktorzy mnie nie widzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: To ty libek cały czas pisałeś że hejtujesz grube baby mimo że sam jesteś leniwy i gruby. To są twoje słowa od 5 lat, zgadza sie i potwierdzam dlateog napsialem wyzej zeby mi nie psula imagu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja bym nawet podejrzewał z automatu Srunisko, ale go faktycznie chyba tu prawie nie ma ostatnio.. A może modery się bawią? Ciekawe czy modery faktycznie mogą czytać wiadomości, ktoś kiedyś pisał że tak... Dlatego dziwię się tym, którzy nie boją się tu prywatnych info na pv podawać X Dla mnie głupota i ryzyko, ale róbta co chceta. Edytowano 1 godzinę temu przez Buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 184 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: ale ja naprawde jestem nie ma to jak debata nad moim wygladaem ludzi ktorzy mnie nie widzieli Może cię podpuszczam Moje teczki pokrywa kurz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 799 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dobra, przecież mało kto łyka te historie o tym że jesteś kulką. Po prostu nie chcesz wbitek upośledzonych grażyn więc się legendujesz na brzydala. O, i właśnie Pieprz potwierdziła moje słowa! Kłótliwe ordynarne babsko się myli i to są właśnie dowody, dzieki Pieprzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 1 godzinę temu jak was nie emczy pisanie tego samego 20 razy kazda z was pisze cos i przy tym obstaje i tak powtarzacie to samo to nudne wymyslcie jakis bekowy temat jak moj o dobermanach a nie ciagle to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: przekaż kłótliwej histeryczce, że popełnia błąd logiczny. Skoro ja lubię niskich i krępych (przed chwilą tak określiła mój typ) to człowiek który ma mocną sportową sylwetkę nie może mi się podobać, vide " libed nie jest otyły ma mocna sportowa sylwetkę i obie wiemy ze ty o tym wiesz hehe." To ty libek cały czas pisałeś że hejtujesz grube baby mimo że sam jesteś leniwy i gruby. To są twoje słowa od 5 lat, więc skąd do cholery miałabym wnioskować że masz sportową sylwetkę? 5 lat budowałeś image zaniedbanego fizycznie lenia. W końcu masz mnie w ignorze czy nie? ale sie zaorałaś zakompleksiuchu. Nawet mi cie nie zal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 799 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: zgadza sie i potwierdzam dlateog napsialem wyzej zeby mi nie psula imagu Dziękuję, właśnie potwierdziłeś moje zeznania, jako drugi po Pieprzu. Dzięki, że nawet w takiej napiętej sytuacji nie kłamiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Może cię podpuszczam Moje teczki pokrywa kurz mowisz ze do pokemonow z kafeterii brakuej ci tylko mnie i crazy jak uzbierasz 90% pokemonow to daj znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 184 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: jak was nie emczy pisanie tego samego 20 razy kazda z was pisze cos i przy tym obstaje i tak powtarzacie to samo to nudne wymyslcie jakis bekowy temat jak moj o dobermanach a nie ciagle to samo Twój temat też był odcinkiem tej telenoweli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Dziękuję, właśnie potwierdziłeś moje zeznania, jako drugi po Pieprzu. Dzięki, że nawet w takiej napiętej sytuacji nie kłamiesz Napiętej dla kogo? Ja mam bekę:D a ty sie denerwujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 799 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: jak was nie emczy pisanie tego samego 20 razy kazda z was pisze cos i przy tym obstaje i tak powtarzacie to samo to nudne wymyslcie jakis bekowy temat jak moj o dobermanach a nie ciagle to samo ze swoją wyjaśniaj. Ja podałam konkretne fakty , to ona histeryzuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 19 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Dziękuję, właśnie potwierdziłeś moje zeznania, jako drugi po Pieprzu. Dzięki, że nawet w takiej napiętej sytuacji nie kłamiesz sytuacja napieta jak niezmieniane od 5 dni gacie tirowca ty nie rozumiesz co one sugeruja chyba nawet a mnie sie nie chce tlumaczyc wymyslcie jakis nowy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 184 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: mowisz ze do pokemonow z kafeterii brakuej ci tylko mnie i crazy jak uzbierasz 90% pokemonow to daj znac Mam 90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 334 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: W końcu masz mnie w ignorze czy nie? ale sie zaorałaś zakompleksiuchu. Nawet mi cie nie zal Teraz będzie z tobą rozmawiała tylko przez libeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach