big buu 0 Napisano 2 godziny temu Kap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 25 Napisano 1 godzinę temu knurek co ty maszz z tymi murzynami jakie fantazje cie nawiedzaja ktorys sie dopadl w bramie i stad ta trauma ? co drugiej babie piszesz ze ja jakis murzyn szturcha musisz miec jakas nieprzepracowana traume idz do specjalisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 0 Napisano 54 minuty temu (edytowany) Rozbawił mnie wątek tej jej randki - umówić się z typem, który ani trochę się nie podobał, po to, żeby się za darmo najeść Musi tam być kiepsko finansowo na tej jej "przerwie od pracy na szukanie siebie" Edytowano 50 minut temu przez KróliczekZły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 334 Napisano 44 minuty temu 9 minut temu, KróliczekZły napisał: Rozbawił mnie wątek tej jej randki - umówić się z typem, który ani trochę się nie podobał, po to, żeby się za darmo najeść Musi tam być kiepsko finansowo na tej jej "przerwie od pracy na szukanie siebie" Odpowiadam tutaj bo w tamtym temacie zdazylam tylko przeczytac. To co ona robi wygląda jak żywcem wyjęte z jakiegoś ... poradnika na yt pt. "jak zaklinać rzeczywistość zeby wyglądała na sukces". Na koncie same „osiągnięcia” z gatunku mocno naciąganych zamiast wymarzonego byczka z siłki, wyrwała jedynie brzuchatego kloca, zamiast firmy przynoszącej wielkie dochody firemka w pokoju, zamiast sportu mocno podkoloryzowane dreptanie pod biurkiem w trakcie pracy etc. Nikt jej tak nie ora ja ona sama siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 0 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, salix napisał: Odpowiadam tutaj bo w tamtym temacie zdazylam tylko przeczytac. To co ona robi wygląda jak żywcem wyjęte z jakiegoś ... poradnika na yt pt. "jak zaklinać rzeczywistość zeby wyglądała na sukces". Na koncie same „osiągnięcia” z gatunku mocno naciąganych zamiast wymarzonego byczka z siłki, wyrwała jedynie brzuchatego kloca, zamiast firmy przynoszącej wielkie dochody firemka w pokoju, zamiast sportu mocno podkoloryzowane dreptanie pod biurkiem w trakcie pracy etc. Nikt jej tak nie ora ja ona sama siebie. Ty masz naprawdę intuicję i zmysł obserwacji - ona to wprost pisała, że się wzoruje na radach rozmaitych kołczów, jak sprawiać wrażenie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 0 Napisano 36 minut temu 1 godzinę temu, tadek batyr napisał: knurek co ty maszz z tymi murzynami jakie fantazje cie nawiedzaja ktorys sie dopadl w bramie i stad ta trauma ? co drugiej babie piszesz ze ja jakis murzyn szturcha musisz miec jakas nieprzepracowana traume idz do specjalisty Krejzi mnie nauczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 25 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, big buu napisał: Krejzi mnie nauczyła czego cie nauczyla ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach