Qwerty88 810 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Od razu widać wysrywie żeś multikonto hejtery bądź jej gacha. Dlategoś od razu z mordą. Prostaku. Nadajesz się do brudnej roboty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 49 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, tadek libedowsy napisał: chyba twoja znowu blysnelas intelektem No już nie bądź taki. To że nie mamy ślubu nie znaczy że się musisz mnie wypierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Palcówka palcowanie palec w majtkach to tak jak leżak pusia pusia pusia Dziś Daddy nie wiedział nawet, czy żona jeszcze śpi w łóżku. A była godzina 12 i hejnał z wieży w Krakowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Nadajesz się do brudnej roboty Och, co masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek libedowsy 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Skoro Krejzi przytyła i Libed jest nerwowy, to pewnie będą bliźniaki. Stąd też remont kuchni i mieszkania ach te twoje prawdy ludowe jeszcze powinnas cos o znakach zodiaku napisac beda 9 raczki bo hydra miala 9 glow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Nadajesz się do brudnej roboty Trzeba jej licencję załatwić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Och, co masz na myśli? Wyrażasz słowami to czego mi nie wypada w moich bielusich rękawiczkach Że tak powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tadek libedowsy napisał: ale to nie kazanie oburzasz sie to ci wyjasniam ze wiara z nauka nie ida w parze i tyle. nie rozumiesz postu nic na to nie poradze Dobrze rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek libedowsy 9 Napisano 3 godziny temu coz za sledztwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Trzeba jej licencję załatwić... Na okres próbny niech się wykaże pomyślimy o stałym angazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Wyrażasz słowami to czego mi nie wypada w moich bielusich rękawiczkach Że tak powiem Ja nie przebieram w słowach, jeżeli ktoś naruszył moją przestrzeń. Wtedy erudycja na chwilkę się chowa. Chociaż nie, nie chowa. Po prostu odpłacam się pięknym za nadobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Na okres próbny niech się wykaże pomyślimy o stałym angazu Udostępnisz nam swój samochód, ja załatwię zlecenia, a Gina zajmie się resztą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 24 Napisano 3 godziny temu Ehhh możecie przebaczyć i niech zapanuje miłość w waszych sercach jak nie dla Jezusa to dla Dalaj Lamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: erudycja XDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ja nie przebieram w słowach, jeżeli ktoś naruszył moją przestrzeń. Wtedy erudycja na chwilkę się chowa. Chociaż nie, nie chowa. Po prostu odpłacam się pięknym za nadobne. Punktujesz. No i trzezwiutka o 22.34 nie ma się do czego przyczepić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Na okres próbny niech się wykaże pomyślimy o stałym angazu Och, nie jestem pierwszą lepszą, by robić na okres próbny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Udostępnisz nam swój samochód, ja załatwię zlecenia, a Gina zajmie się resztą Kasa dzielimy się po połowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Ehhh możecie przebaczyć i niech zapanuje miłość w waszych sercach jak nie dla Jezusa to dla Dalaj Lamy Wierze tylko w lepszy świat Ale jaki sens to ma (Bracia Cugowscy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 233 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, tadek libedowsy napisał: coz za sledztwo Cytowales mnie ale nie wiem co bo strona poprzednia zablokowana Edytowano 3 godziny temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Punktujesz. No i trzezwiutka o 22.34 nie ma się do czego przyczepić Skończ drażliwy dla mnie temat …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Kasa dzielimy się po połowie Oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Cytowalesnie ale nie wiem co bo strona poprzednia zablokowana Elcia co to za poszyw? Ty przeważnie dobrze celujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Skończ drażliwy dla mnie temat …. No co robisz postępy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 233 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Maciek0X napisał: XDxDxDxD Powinno być @ na początku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: No co robisz postępy Stąpasz po cienkim lodzie Sprawdzę czy mam sprawną skrzynkę jeśli wstydzisz się tutaj pokazać nóżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: No co robisz postępy Chodzi o to, by…no właśnie. Zbyt dużo osób mi uwłacza z wyssanych info spraw. Ja Ci zaproponowałam , że możemy być niczym trojaczki polskiego show biznesu… lalo (pieszczotliwie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 233 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Elcia co to za poszyw? Ty przeważnie dobrze celujesz Jeszcze nie wiem ale się dowiem. xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Powinno być @ na początku. Nie martw się, odezwę się w sprawie złotego dino w Śródmieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Maciek0X napisał: Stąpasz po cienkim lodzie Sprawdzę czy mam sprawną skrzynkę jeśli wstydzisz się tutaj pokazać nóżki Gapcio wez do żony się przytul bo potem znów będzie płacz że szpilki kabaretki i w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 7 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ja nie przebieram w słowach, jeżeli ktoś naruszył moją przestrzeń. Wtedy erudycja na chwilkę się chowa. Chociaż nie, nie chowa. Po prostu odpłacam się pięknym za nadobne. Zwłaszcza jak wypijesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach