murb 285 Napisano sobota o 17:58 Porzućcie wszelką nadzieję, Wy którzy tu wchodzicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano sobota o 18:01 Gdyby ktoś był ciekawy i co chodzi, spieszę wyjaśnić, że o blokowanie tematów na tym zacnym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano sobota o 18:01 Przed chwilą, Pokraka napisał: Podszyw Madzi zablokował temat nie przeczytałam co pisałyście. Może to znak, że czas porzucić forum i isc robić kolację. Lub na forumową emeryturę w szpilkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano sobota o 18:03 Przed chwilą, Pokraka napisał: Podszyw Madzi zablokował temat nie przeczytałam co pisałyście. Może to znak, że czas porzucić forum i isc robić kolację. Też po myślałam, że blokada to znak ale potem pomyślałam szybko bo, że nie będzie mi blokowacz układał życia w sobotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1608 Napisano sobota o 18:04 Kupiłam sobie szynkowary małe ale 2. W lodówce pekluje się mięso jutro zrobię wędliny, jedna łagodna i jedna pikantna z chilli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano sobota o 18:04 1 minutę temu, murb napisał: Gdyby ktoś był ciekawy i co chodzi, spieszę wyjaśnić, że o blokowanie tematów na tym zacnym forum. Rym Cym wczoraj lub przedwczoraj stwierdził, że tematy blokuje mąż tej z awatarem z rozdziawioną gębą I wiecznym jazgotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano sobota o 18:04 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Lub na forumową emeryturę w szpilkach Zrobiłam wczoraj remanent w swoim obuwiu. Wiele par poszło do kosza. Te za małe także. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano sobota o 18:04 NA 99,99% TA "MADŹKA" TO KONTO MOONA, ALE ŻE ON SIĘ BAWI W BLOKI TO AKURAT NIE SĄDZIŁEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano sobota o 18:05 (edytowany) 1 minutę temu, Pokraka napisał: Kupiłam sobie szynkowary małe ale 2. W lodówce pekluje się mięso jutro zrobię wędliny, jedna łagodna i jedna pikantna z chilli. Szynkowar? Matki jedyna! Ja sobie patelnię kupiłam. Edytowano sobota o 18:06 przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano sobota o 18:08 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Rym Cym wczoraj lub przedwczoraj stwierdził, że tematy blokuje mąż tej z awatarem z rozdziawioną gębą I wiecznym jazgotem Na tym forum nic mnie już nie zdziwił. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano wczoraj o 07:31 Dzień dobry bardzo zła kłamczuszko Ja też wracam po 100 poprzednich kompromitacjach. Cała na biało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano wczoraj o 07:32 13 godzin temu, murb napisał: Też po myślałam, że blokada to znak ale potem pomyślałam szybko bo, że nie będzie mi blokowacz układał życia w sobotę. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano wczoraj o 07:35 24 minuty temu, KróliczekZły napisał: Pokażesz mi ten "avatar z rozdziawioną gębą"? Jestem ciekawa, który to "Jazgot" jest terminem, stosowanym względem ciebie i twoich upośledzonych ulewów jadu na pół strony kopiuj/wklej. Także czyżbyś znowu skopiowała jakieś słowo od innych? Oczywiście, że moj mąż blokuje. W końcu skrytykował etyczność postępowania Jezusa plus, więc wiadomo, że musi blokować Widzę, że kompromitacji z wczoraj już się pozbyłaś. Jezus plus to postać z tego forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano wczoraj o 07:35 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Dzień dobry bardzo zła kłamczuszko Ja też wracam po 100 poprzednich kompromitacjach. Cała na biało Kto jest złym kłamczuszkiem? Kłamczuszków tu sporo ale żeby zaraz zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano wczoraj o 07:36 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: Dzień dobry bardzo zła kłamczuszko Ja też wracam po 100 poprzednich kompromitacjach. Cała na biało Ja występuję w szarym dresie. Nie wiem czy wypada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano wczoraj o 07:36 Przed chwilą, jamuonmi napisał: Kto jest złym kłamczuszkiem? Kłamczuszków tu sporo ale żeby zaraz zły Ewka skłamała że poznała dumnego męża PO jego rozwodzie, podczas gdy on to publicznie zdementował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 290 Napisano wczoraj o 07:36 17 minut temu, KróliczekZły napisał: Pokażesz mi ten "avatar z rozdziawioną gębą"? Jestem ciekawa, który to "Jazgot" jest terminem, stosowanym względem ciebie i twoich upośledzonych ulewów jadu na pół strony kopiuj/wklej. Także czyżbyś znowu skopiowała jakieś słowo od innych? Oczywiście, że moj mąż blokuje. W końcu skrytykował etyczność postępowania Jezusa plus, więc wiadomo, że musi blokować Widzę, że kompromitacji z wczoraj już się pozbyłaś. To ja skomentuję. Gdyby nie to, ze widoczne jest u pani Magdy lekkie uposledzenie i skłonność do mitomanii- patologicznie kłamie, nagminnie przejmuje powiedzenia innych osób, ale myślę, że robi to nieświadomie z racji wyzej wymienionych zaburzeń- pomyślałbym, ze zażywa amfetaminę. Dziwnie pobudzona kobieta, potok słów. Ale jej pewnie by sprzedali proszek do pieczenia i by sie nie zorientowała Jak chcesz to się nią baw, ale to jak byc Billem Murrayem w Dniu swistaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano wczoraj o 07:37 1 minutę temu, jamuonmi napisał: Kto jest złym kłamczuszkiem? Kłamczuszków tu sporo ale żeby zaraz zły Użytkownicy tego forum kłamią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano wczoraj o 07:38 Przed chwilą, murb napisał: Ja występuję w szarym dresie. Nie wiem czy wypada. dres możemy zaakceptować tylko pod warunkiem że na stopach są przyciasne szpileczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano wczoraj o 07:40 1 minutę temu, murb napisał: Użytkownicy tego forum kłamią? słyszałaś niusy? Jest aktualna oś czasu, Gapcio mi podał konkretne daty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano wczoraj o 07:40 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Ewka skłamała że poznała dumnego męża PO jego rozwodzie, podczas gdy on to publicznie zdementował Ojej wielka rzecz, już nie zasnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano wczoraj o 07:41 3 minuty temu, murb napisał: Użytkownicy tego forum kłamią? E raczej fantazjują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano wczoraj o 07:42 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: dres możemy zaakceptować tylko pod warunkiem że na stopach są przyciasne szpileczki Niestety nie wcisnę ich na grube skarpety. Mogę ewentualnie postawić obok fotela i zerkać na nie podczas pisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano wczoraj o 07:42 1 minutę temu, jamuonmi napisał: E raczej fantazjują Mitomania są wśród nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano wczoraj o 07:43 Przed chwilą, murb napisał: Niestety nie wcisnę ich na grube skarpety. Mogę ewentualnie postawić obok fotela i zerkać na nie podczas pisania. ok, masz dyspense z uwagi na siłe wyższa, tylko zachowaj kontakt wzrokowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano wczoraj o 07:45 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: słyszałaś niusy? Jest aktualna oś czasu, Gapcio mi podał konkretne daty Az nie wiem co napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano wczoraj o 07:47 3 minuty temu, murb napisał: Mitomania są wśród nas. Bogata wyobraźnia raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano wczoraj o 07:47 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: ok, masz dyspense z uwagi na siłe wyższa, tylko zachowaj kontakt wzrokowy Zrobiłam nawet zdjęcie i ustawiłam na ekranie głównym w telefonie. Takie są piękne. Ich j dyna wadą jest to, że są za małe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 285 Napisano wczoraj o 07:47 Przed chwilą, jamuonmi napisał: Bogata wyobraźnia raczej. Uważa, że to bardziej zaleta niż wada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 810 Napisano wczoraj o 07:48 2 minuty temu, murb napisał: Az nie wiem co napisać. też byłam w szoku (!) jak można tak w żywe oczy kłamać i jeszcze wyzywać w tym samym poście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach