Balbinka1 0 Napisano 19 godzin temu Warto w to wchodzić czy nie? Czy taki facet może pokochać czy patrzy przez pryzmat sexu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 227 Napisano 19 godzin temu Zależy ile lat młodszy. Ale miłość nie zna granic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zależy ile lat młodszy. Ale miłość nie zna granic Ale gòrnolotna jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 227 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ale gòrnolotna jesteś. Do 12 lat młodszy.. Miodzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 15 Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Do 12 lat młodszy.. Miodzik A ten "miodzik" chociaż jest tego swiadom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 227 Napisano 7 godzin temu No dobra. Do 15 lat młodszy (podniosę, żeby nie było) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1021 Napisano 6 godzin temu 13 godzin temu, Balbinka1 napisał: Warto w to wchodzić czy nie? Czy taki facet może pokochać czy patrzy przez pryzmat sexu? A co taki młodszy to gorszy jakiś że pokochać nie umie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 227 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, Onaaaa napisał: A co taki młodszy to gorszy jakiś że pokochać nie umie? Taki do 16 lat młodszy najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 15 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Taki do 16 lat młodszy najlepszy Niestety jeszcze musiałby podzielać twój entuzjazm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1021 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Taki do 16 lat młodszy najlepszy Małolatem to by mi sie nie chciało zajmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 227 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Małolatem to by mi sie nie chciało zajmować Lepszy 16 lat starszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1021 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Lepszy 16 lat starszy? Dziadka mi nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 227 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dziadka mi nie trzeba Chyba żadna nie chce dziadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbinka1 0 Napisano 4 godziny temu No mój 17 lat starszy. Gada coś o zwiazku mówiłam mu że do zwiazku niech szuka młodszej przynajmniej rodzinę mu da. Ale on swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach