tymczasowablokada 123 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Ona wcale nic nie dostanie bo niegrzeczna jest Nie mam już reakcji Ale przez grzeczność nie zaprzeczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty jesteś za to bardzo grzeczna i to mnie przeraża Trzeba sie pokazać normalnym ludziom na forum z dobrej strony Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nie mam już reakcji Ale przez grzeczność nie zaprzeczę. No widzisz zmuen swoje zachowanie a Makaron prezent ci kupi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 154 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Trzeba sie pokazać normalnym ludziom na forum z dobrej strony Wiadomka, ale ta zazdrość jest nie potrzebna grzeczna dziewczyno Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wiadomka, ale ta zazdrość jest nie potrzebna grzeczna dziewczyno Nie ma zazdrości żadnej ale jest głęboka noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 154 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Nie ma zazdrości żadnej ale jest głęboka noc. I gwiazd w chmurach moc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 154 Napisano 6 godzin temu 46 minut temu, tymczasowablokada napisał: Nie mam już reakcji Ale przez grzeczność nie zaprzeczę. Ja mam inną ... reakcję Akcja nadejdzie wkrótce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 6 godzin temu Do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Do spania Ty pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, Spaghetti .... napisał: I gwiazd w chmurach moc. Chwilę jak te Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 154 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Chwilę jak te Sama melodia bez słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: No widzisz zmuen swoje zachowanie a Makaron prezent ci kupi Ja też chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 2 Napisano 5 godzin temu dawaj chodź mamucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Ja też chcę Czekaj zaraz ci załatwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Sama melodia bez słów Ta jest spoko. Gretta chce prezent to kup coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 154 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ta jest spoko. Gretta chce prezent to kup coś Jest, ale ja nie biorę pod uwagę innych opcji, więc powtórzę historię 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jest, ale ja nie biorę pod uwagę innych opcji, więc powtórzę historię Piękne Romantyczne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 2 Napisano 5 godzin temu łapserdak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 154 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Margherite napisał: Piękne Romantyczne Bywa, ale lepiej coś zagraj Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Bywa, ale lepiej coś zagraj Gretta No już już wstawiłam Wesołe i śmieszne. ;D Czika czika .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 5 godzin temu 38 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jest, ale ja nie biorę pod uwagę innych opcji, więc powtórzę historię Mam ochotę na to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 154 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Margherite napisał: No już już wstawiłam Wesołe i śmieszne. ;D Czika czika ... Widzsz, jak chcesz to potrafisz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 4 godziny temu Widzę, widzę, aż za dobrze.Trzeba pójść spać. Choć nie usnę chyba. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1037 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Widzę, widzę, aż za dobrze.Trzeba pójść spać. Choć nie usnę chyba. Spać nie możesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 154 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: Mam ochotę na to. Ja też, ale nie możemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach