tymczasowablokada 123 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Ona wcale nic nie dostanie bo niegrzeczna jest Nie mam już reakcji Ale przez grzeczność nie zaprzeczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty jesteś za to bardzo grzeczna i to mnie przeraża Trzeba sie pokazać normalnym ludziom na forum z dobrej strony Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nie mam już reakcji Ale przez grzeczność nie zaprzeczę. No widzisz zmuen swoje zachowanie a Makaron prezent ci kupi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 153 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Trzeba sie pokazać normalnym ludziom na forum z dobrej strony Wiadomka, ale ta zazdrość jest nie potrzebna grzeczna dziewczyno Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wiadomka, ale ta zazdrość jest nie potrzebna grzeczna dziewczyno Nie ma zazdrości żadnej ale jest głęboka noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 153 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Nie ma zazdrości żadnej ale jest głęboka noc. I gwiazd w chmurach moc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 153 Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, tymczasowablokada napisał: Nie mam już reakcji Ale przez grzeczność nie zaprzeczę. Ja mam inną ... reakcję Akcja nadejdzie wkrótce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 123 Napisano 1 godzinę temu Do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Do spania Ty pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Spaghetti .... napisał: I gwiazd w chmurach moc. Chwilę jak te Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 153 Napisano 59 minut temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Chwilę jak te Sama melodia bez słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 16 Napisano 57 minut temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: No widzisz zmuen swoje zachowanie a Makaron prezent ci kupi Ja też chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 0 Napisano 56 minut temu dawaj chodź mamucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 52 minuty temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Ja też chcę Czekaj zaraz ci załatwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 51 minut temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Sama melodia bez słów Ta jest spoko. Gretta chce prezent to kup coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 153 Napisano 40 minut temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ta jest spoko. Gretta chce prezent to kup coś Jest, ale ja nie biorę pod uwagę innych opcji, więc powtórzę historię 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 16 Napisano 18 minut temu 16 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jest, ale ja nie biorę pod uwagę innych opcji, więc powtórzę historię Piękne Romantyczne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 0 Napisano 16 minut temu łapserdak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 153 Napisano 8 minut temu 10 minut temu, Margherite napisał: Piękne Romantyczne Bywa, ale lepiej coś zagraj Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 16 Napisano 6 minut temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Bywa, ale lepiej coś zagraj Gretta No już już wstawiłam Wesołe i śmieszne. ;D Czika czika .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 2 minuty temu 38 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jest, ale ja nie biorę pod uwagę innych opcji, więc powtórzę historię Mam ochotę na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach