Spaghetti .... 149 Napisano 10 godzin temu (edytowany) ... Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Och…mickey rourke ? Pospieszyłam z odpowiedzią. Bo był w poprzednim topicu, ale sekundy po tym gdy odpisałam temat znikł. Edytowano 10 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Och…mickey rourke ? Lubię gościa, ale ktoś wywalił temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 10 godzin temu Nocny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 10 godzin temu Słodziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 10 godzin temu Najadłam się marcepanowych cukierków z odpustu i zaraz pęknę. Ratunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 28 Napisano 10 godzin temu Żądam walki z ogórem o honor jakiejś randomowej madame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Żądam walki z ogórem o honor jakiejś randomowej madame Jakiej randomowej jak ją znam z reala gościu, a ogór może pograć na cymbałkach w domu jedynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Najadłam się marcepanowych cukierków z odpustu i zaraz pęknę. Ratunku Popij piwem to ci przejdzie Edytowano 10 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Słodziaki Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: Żądam walki z ogórem o honor jakiejś randomowej madame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Popij piwem to ci przejdzie Nie pije piwa. Mam miętę. Poszłam biegać i pod Kościołem stał stragan i babcia miała cukierki i serduszka z piernika. Zawsze w "nerce "biorę jakieś drobne. W tygodniu na jakieś drobiazgi do kupienia, ale dziś miałam tylko 20 złotych, więc wzięłam od babci dwie paczki cukierków o smaku truskawki, marcepana i te z marcepanem wszystkie zjadłam Pani podziękowała, uścisnęła moje zimne ręce i życzyła zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Osz Ty gówniaro odgryzam się w innym języku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie pije piwa. Mam miętę. Poszłam biegać i pod Kościołem stał stragan i babcia miała cukierki i serduszka z piernika. Zawsze w "nerce "biorę jakieś drobne. W tygodniu na jakieś drobiazgi do kupienia, ale dziś miałam tylko 20 złotych, więc wzięłam od babci dwie paczki cukierków o smaku truskawki, marcepana i te z marcepanem wszystkie zjadłam Pani podziękowała, uścisnęła moje zimne ręce i życzyła zdrowia Ja lubię smakowe. U nas nie ma takich straganów w sensie odpustów. Kupuje dużo słodyczy ale nie jem ich, dzieciaki zjadają. Lody lubię i dziś też jadłam gałkowe czekoladowo- sernikowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 9 godzin temu Dawno nic tak dobrego nie wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Spaghetti .... napisał: Osz Ty gówniaro odgryzam się w innym języku Przecież to miła piosenka była mi sie podobała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Dawno nic tak dobrego nie wyszlo Podoba ci sie to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Podoba ci sie to? Tak ile można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tak ile można O co masz ból dupy frajerze ? Załóż swój temat i pierdż farmazony bo ciągle się w mój teren wpjerdalasz Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 24 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Tak ile można Pewnie się zastanawiasz kiedy zajdzie w kolejną ciążę i czemu nie z tobo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Tak ile można Cały czas można ile sie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Cały czas można ile sie da. Oni śpiewają do tej bajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Przecież to miła piosenka była mi sie podobała Mi nie, ale ta już daje radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 9 godzin temu I do tego też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Oni śpiewają do tej bajki Przerazajaca bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach