konie na ambonie 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Weź mi odpisz co. gdzie na co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 71 Napisano 4 godziny temu 59 minut temu, Kocopoł napisał: A ty co nawet wiesz nadęta buraczano Babo to nie wnikam bo mnie to nie interesuje Dumbo mnie bawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 34 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: sama tak pisala wiec dlaczego mialbym nie wierzyc Wierzysz w takie pierdy bo ktoś coś napisał a moja rzeczywistośc negujesz. Weź się udaj do terapeuty albo po prostu jakaś ksiazke poczytaj zamiast gdakac wśród bab jak plotkara za miedzą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 250 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: gdzie na co ? Nerwica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 71 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: sama tak pisala wiec dlaczego mialbym nie wierzyc Siurentajski na ciebie wchodził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 250 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: w ogóle : p pravik to Putin lub młody rogucki. Do tego twojego nadmuchanego w ogóle niepodobny Masz tu z panem nadmuchanym. xd 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 4 godziny temu Dnia 7.10.2025 o 18:16, RC Plus napisał: Przecież on łudząco podobny do niego jest na tym zdjęciu. Układ oczu, mimika twarzy, budowa twarzy... No nie udawajcie, że nie! Nooo.. Zblazowane spojrzenie, coś z owalu twarzy no i tyle, ale jakie włosy za to, jakie zęby, jaka cera. Reszty nie widać I nie wiem kto to w ogóle, zaraz wygogluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 4 godziny temu Ha ha ale bulszit jak moje "konwersacje" z leżak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Ha ha ale bulszit jak moje "konwersacje" z leżak xD Tak mieszkała potem ją wysiedlili koło cmentarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tak mieszkała potem ją wysiedlili koło cmentarza. Temat ci się chyba pomylił schizowy Pjoter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, BapkaBoża napisał: Wierzysz w takie pierdy bo ktoś coś napisał a moja rzeczywistośc negujesz. Weź się udaj do terapeuty albo po prostu jakaś ksiazke poczytaj zamiast gdakac wśród bab jak plotkara za miedzą tak jak szy7nszyla sama o sobie pisala z kim sie spotkala a kto nie chcial to wierze a jak ty piszesz jakies urojenia astralne i telekineze to nie wierze w te bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TutkaParyska 0 Napisano 4 godziny temu Je suis ivre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qweta 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, TutkaParyska napisał: Je suis ivre cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano 4 godziny temu jest i moon z klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TutkaParyska 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Qweta napisał: cześć salut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Pewnie, że ma znaczenie. Jak byłam dzieckiem oglądałam westerny i młody Clint Eastwood (piszę bo wcześniej widziałam, że był wymieniony) wydawał mi się całkiem przystojny. Edytowano 4 godziny temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 250 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Kocopoł napisał: Ha ha ale bulszit jak moje "konwersacje" z leżak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TutkaParyska 0 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: jest i moon z klaudia sortez de mon sujet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 71 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, TutkaParyska napisał: sortez de mon sujet Zle, moonik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 71 Napisano 3 godziny temu Można poznac ze to moonik po chuyowym translatorze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qweta 2 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, TutkaParyska napisał: salut ти хочеш кохатися? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TutkaParyska 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Można poznac ze to moonik po chuyowym translatorze vous faites des glaces à Paris Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TutkaParyska 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Qweta napisał: ти хочеш кохатися? tutka vous faites des glaces à Paris Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qweta napisał: ти хочеш кохатися? tobie tez nie idzie z tym rosyjskim co to za wyraz ten kohaticja ? tam sie uzywam wam a nie ty w wiekszosci wypadkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano 3 godziny temu masz pomoge ci написать вам что нибудь смешное? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 71 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, TutkaParyska napisał: tutka vous faites des glaces à Paris Na jaja tak zle piszesz bo sie zgubiłam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 3 godziny temu To Qweta to jednak jaki troll a nie qwerty w stanie psychotycznym huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: To Qweta to jednak jaki troll a nie qwerty w stanie psychotycznym huh to klaudia penwie kto inny bo z moonem pisal jak z normalnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 71 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: To Qweta to jednak jaki troll a nie qwerty w stanie psychotycznym huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 71 Napisano 3 godziny temu Qweta pewnie sroon a tutka to Klaudiusz tępy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach